Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не се важи ова од корнер беше, а ние не играме на корни. Уште е 0-0.

Да ви се плукнам у гомната неспособни! Играт како девојчиња, и нека ми даде некој логичен разлог како може после секоја нафрлена топка да има озбилна шанса, а претходно на нафрлени топки бевме многу сигурни.. Како може да му дозволиш на противнички играчи да се шетат на твоја половина без контакт, го оставаш да игра да креира шанси на 30м од голот.. Тука не се знае кој пие кој плаќа! А времето ќе каже што се случува во Вардар моментално! Излезете и не го брукајте светиот дрес мамето ваше!

Вардар станува дефениција за клуб на пичиња ..... 400 додавања спрема 70 ......

Посед на топка 80% Реал Сосиедад вс. 20% Вардар ЛОЛ

Како може овој манекенов да игра во едно елитно Европско натпреварување и да ги има лупано Елена Ристеска и Кликовац ушт ене ми е јасно

Глишичу педеру издao си кoмите.

Днo днa пoлoшo oд сите претхпдни.

Напред Шкендија оле оле :sramezliv: Мењавам клуб ..... Вагини не гледам ......

Напред Шкендија оле оле :sramezliv: Мењавам клуб ..... Вагини не гледам ......
Пробај кај нивниот газда сигурно ќе ти ги прифати предлозиве за трговија со луѓе од африка под маската на млади таленти за Шкендија.

ПИЧКИ!!!!:mad::mad::mad:

Од 8 корнера ниту еднаш да не ја исфрлиш топката, од 7 метра волеј шутираат,допир со тело немаат а не фаул да нарават, Глишич пешки да си иде дома бе!!

Се снима бе, со кој очи ке се гледаат како играле, никаква желба никаква игра, како од маало да се собрале

Пробај кај нивниот газда сигурно ќе ти ги прифати предлозиве за трговија со луѓе од африка под маската на млади таленти за Шкендија.
Па искрено боље управа имаат и носат играчи кои барем играат за пари ....Овие наши абдали,секогаш се невини доци кои се наречени профи .... Абе чоек ,направивте 80 пасови за 45 минути ..... Противникот 500 ..... Никогаш не сфати ја или поправи ја да како играат ....Без посед и контрола,немаш никакви шанси ....

Морам да ги пофалам нашиве. Во 60-та минута да губат само со 1:0 добар напредок е тоа. Во Скопје во двата натпревари во ова врме имавме примено 4-5 гола.

Нетреба да очекуваме ако дома примаме 5-6 гола дека за 2 недели ние ќе им дадеме толку.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Претходно коментарот ми беше дека од сегашниов состав тројца вредат. Сум се заебал. Сите до еден на клоци ви ебем тоа пичките. Убаво еден лик имаше напишано коментар негде на фејс. Абе против Бордо со играчишта како Зидан, Лизаразу, Дугари и компанија изигравме 1-1 во Франција, а во Скопје и покрај поразот везевме на терен. Така се игра со муда бе скапаници. Све на клоци бе!

2-3 додавања неможат да направат кога ќе поминат центар каква мизерија :tapp:

Јанузај ала Меси по 2-3 ги дрибла ко од шала а Чеде живци искина на клупа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom