Браво за Комити,па и за цела публика. Покажаа како се сака клуб. Константно грмеа,со оглед на бројката мислев дека целото навивање ќе биде само повремени скандирања,ама одлично испукаа дечките,на што се придодаваше и целата публика(Ја излези Ѓурѓо момент на вечерта,после тоа мислам и Послушајте патриоти се испеа,а и на крајот кога Вардар го прими 5-тиот гол цел стадион згрме...ежење). Комит(к)и,сум ве критикувал доста во минатото,ама за вечерва-секоја чест другари. Позитивно изненаден,10/10. Штета за високиот пораз,искрено не верувам дека ќе се повтори оваа посета и ова навивање на другите утакмици(Дај Боже да сум грешка)
За играта нема што да се искоментира,од прва минута кога го видов Ѕјуба му искоментирав на другар дека овие само на високи топки можат да играат. Кокорин пичето кога ги даде 2-та гола провоцираше константно се да му ебам. Глишиќ манекен,Итало се виде у каква подготовка е чим на првиот спринт легна..
За крај-колку е неспособна и управата и се,секоја чест. Случајно се погоди денес да бидам во СК,имав некои работи и требаше да си одам вечерва. Арно ама,не завршив со се,ај си викам ќе идам на утакмица. Отварам на ФК Вардар сајтот,нема никакви информации ни за карти ни за ништо. Идев нешто накај Сити Мол,си реков сигурно ќе има некој штанд таму,би требало да пуштат за карти низ прометни локации(Сити Мол,плоштад,евентуално и Капитол). Низ Сити Мол-штама. Се слушнавме со
@Colt Willcox (кур да пушиш,песимист коа си секогаш тепате,денес оптимист беше па петарда пукна

) и он немаше врска. Одам у Тренд,серверот паднат,снајди се дечко на друго место. После отидов до Југотон,едвај најдов карта.Не видов иначе ниту една тв/радио реклама,ниту еден билборд..што има врска,секоја година ЛШ играат па ЛЕ е испод чест...зошто да се рекламираат уопште. На влез добро беа организирани,не се чекаше многу,само што претресот беше многу лаган,намерно пак не земав упаљач и се заебав,можев цел огномет да земам со мене па да не ми го најдат,па после пола трибина мораше да ја замарам за упаљач..
ПС
@Nikac_Aerodrom Блок 2/3 да не беше?