Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
) и он немаше врска. Одам у Тренд,серверот паднат,снајди се дечко на друго место. После отидов до Југотон,едвај најдов карта.Не видов иначе ниту една тв/радио реклама,ниту еден билборд..што има врска,секоја година ЛШ играат па ЛЕ е испод чест...зошто да се рекламираат уопште. На влез добро беа организирани,не се чекаше многу,само што претресот беше многу лаган,намерно пак не земав упаљач и се заебав,можев цел огномет да земам со мене па да не ми го најдат,па после пола трибина мораше да ја замарам за упаљач..

Ми се чини дека и уште 5 гола да ни дадеа ќе ми беше сеедно. Искрено се надевав на победа, но уште од прва минута се виде дека се далеку поквалитетна и поспремна екипа и тоа е тоа, нема простор за жалење. Не изедоа за сите пари во воздушните дуели матер им ебам...за две глави повисоки од нашиве играчи се русиве.
Кај нас освен Фелипе и Барсегјан што пробуваа нешто другите ептен слабо, како нозете да им се пресекоа уште од почеток што до негде е и нормално...сепак прв пат играат во големо натпреварување како што е ЛЕ. Еееееј, на Градски во Скопје ЛЕ се играше, уште не ми се верува.
Комити
Па едвај одеше коа искочи од игра, претпоставувам задњата ложа ја сјеба и тоа при прв трк. Или недовлно загреан или толку е спремен.Се надевам дека Чеде увиде дека треба да го игра Велковски на место на Глигоров а на негово Муслиу поправете ме ако грешам вие што повеќе го пратите Вардар.
Иначе ова со Итало сериозно или немаше потреба да го ризикува на тој резултат?

Пер пред еден месец изгубивте 6-0 додека ние резултатски го пониживме фенер. Не заебаавај.Abe uste ima prijatelstvo megu navivacite na Schalke 04 i Vardar 05)))))?