- Член од
- 13 декември 2014
- Мислења
- 422
- Поени од реакции
- 337
морав, продолжете со дискусија
Taka e. Vrati se pak vo dupkata od koja što izleze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
морав, продолжете со дискусија
Скоро незабележителен, но и немаше некои употребливи топки до него.Итало како се покажа денес? Не успеав да го гледам натпреварот.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Nishto posebno, nemashe mnogu upotreblivi topki iskreno.Итало како се покажа денес? Не успеав да го гледам натпреварот.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Се надевам дека ќе се освестат фановите и ќе почнат да идат, многу беа гласни во врска со Јужна, па и тука гледам многу коментраат, ама колку од нив идат не знам...
igra koja so Sedlo nikogash ne ja vidovme, mnogu dobro izigra Iseni, tehnicki dobro potkovan igrach koj zaedno so Felipe bea dosta dominantni vo sredniot red, a i kreairaa shansi, Barsegjan nikako ne e za krilo, ovaj ili polu spic ili spic, zaedno so Blazevski mnogu ja tupat igrata vo napad, Glisic okej beshe vo napad ama vo odbrana dupka, toj brazilecot Markos majmun napravi od nego, problem beshe sho mnogu prostor ostavavme za kontri, tuka se vide otsustvoto na Nikolov i Spirovski, Vanja beshe okej, cvrst igrach bash kakov sho ni trebeshe, samo problem e sho ne e dovolno vklopen vo timot za da igra prva postava so Zenit.. ke vidime.. Chede ima dovolno iskustvo za da skocka dobra formacija vo cetvrtok.[DOUBLEPOST=1504984174][/DOUBLEPOST]Imavme dobra igra pas igra, na momenti tiki-taka deluvavme
igra koja so Sedlo nikogash ne ja vidovme, mnogu dobro izigra Iseni, tehnicki dobro potkovan igrach koj zaedno so Felipe bea dosta dominantni vo sredniot red, a i kreairaa shansi, Barsegjan nikako ne e za krilo, ovaj ili polu spic ili spic, zaedno so Blazevski mnogu ja tupat igrata vo napad, Glisic okej beshe vo napad ama vo odbrana dupka, toj brazilecot Markos majmun napravi od nego, problem beshe sho mnogu prostor ostavavme za kontri, tuka se vide otsustvoto na Nikolov i Spirovski, Vanja beshe okej, cvrst igrach bash kakov sho ni trebeshe, samo problem e sho ne e dovolno vklopen vo timot za da igra prva postava so Zenit.. ke vidime.. Chede ima dovolno iskustvo za da skocka dobra formacija vo cetvrtok.
На западна и повеќе од солидно, но реално да не беше најавена продажба на блок карти за ЛЕ не верувам ни 50 луѓе да имаше...

Останати се уште 14200 карти што значи се продадени околу 11_12 илјади што е солидно.Останати уште 19808 што значи денес се продадени 429 карти.