- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 4.311
- Поени од реакции
- 10.874
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со Шилегов на чело на град Скопје, сигурно 500к ќе добиемеGrad Skopje 500 000 evra, Mukaetov 500 000 evra, Alkaloid 500 000 evra = 1.5 m evra godishen budzet, bashka sho imaat sobrano nekoj 5 miljoni dosega od evropa, i doprva veruvam ke zemame ushte pojke ako fatime dobar koeficient vo evropa za narednive 5 godini, taka da dovolno e da ima 1.5 miljon godishen budzet pa posle se plus da e od premii vo evropa/prodavajne na igrachi.
Тогаш пази што правиш на 15 октомври. [emoji6]Со Шилегов на чело на град Скопје, сигурно 500к ќе добиеме![]()
Работава е дали го сака некој Вардар и дали му мисли добро... ако има таков, има луѓе што можат да вложат многу повеќе и од Самс... Ама ја знаеме ние македонската работа како со Трифун што беше, иако реално овој Мукаетов ми стои на стабилен човек.
Од друга страна мислам дека ако го остават Самс и да не му вршат притисок од власта ќе си продолжи човекот да си финансира, се гледа дека од љубов го прави тоа.
Кези се ти колку сакаш ама ние сме ту биг то фол. Каприш?
морав, продолжете со дискусија
Што се клештиш? Ако не е од љубов зашо би давал толку пари во ракометот кога и самиот е свесен дека неможе ништо да врати?
морав, продолжете со дискусија
Zatoa sto ne se negovi parite, toj e samo figura. Ne znam zosto e tesko da se razbere, dovolno e samo da se vidat "sponzorite" na Vardar i jasno e deka se raboti na princip na masina za perenjeШто се клештиш? Ако не е од љубов зашо би давал толку пари во ракометот кога и самиот е свесен дека неможе ништо да врати?
И ти ли си од тие што мисли дека Мијалков е семоќен и стои зад се што е добро во Македонија?
Оф мори мајко..