Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Итало како се покажа денес? Не успеав да го гледам натпреварот.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Итало како се покажа денес? Не успеав да го гледам натпреварот.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Скоро незабележителен, но и немаше некои употребливи топки до него.

Денес рутински против Силекс, колку што е потребно толку. Прво ништо посебна игра, го имавме поседот, лабава игра. Второ дадовме 2 брзи гола и се опуштија премногу, примен еден гол, па за некоја минута и пенал за Силекс, среќа Гачевски одбрани па финишоп беше мирен.
Комити бројка од 150-200 луѓе, поддршка 90 мин, нема замерка. Времето знаеме сите какво беше, ужасно па оваа бројка ме изненади.
Ме загрижуваат фановите на Север, не знам на што личи тоа.... До толку да се нема осет да се иде на МК лига? А за Лига Европа сите се први. Само Вардар е крив, треба денес сите што беа да имаат бесплатна карта со Зенит изненадо, да не пишуваат претходно никаде, а тие што чекаат само такви утакмици да платат за еден меч 50 евра.. :D Се надевам дека ќе се освестат фановите и ќе почнат да идат, многу беа гласни во врска со Јужна, па и тука гледам многу коментраат, ама колку од нив идат не знам...

Забораив да прашам, а Глишиќ како одигра?

Коректно изигра Глишиќ мислам, бар од тоа што видов, мада у глобала доста слаб меч во целост, во прво неколку пати имаа солидни шанси Силекс, а ние како претерано да ја тупевме напред без идеја и конкретност. Итало доста слабо, воопшто не се забележуваше на терен, очекувам со Зенит Тигран да почне како шпиц.. Во второ мислам дека бевме подобри, освен тие неколку минути опуштање после 3-тиот гол, шанса доби и Вања и ми остави солиден впечаток, доста активен беше, разигруваше, би требало да биде добро засилување. После којзнае колку време и Стојков заигра на официјална утакмица, кога веќе е тука зошто да не се користи поготово есенва кога распоредот е доста густ, за наше првенство е сосема солиден сеуште. Како и да е, небитна е играта на овие утакмици, се додека победуваме, сега со сите мисли и сили на Зенит, по ново изненадување

Imavme dobra igra pas igra, na momenti tiki-taka deluvavme :D igra koja so Sedlo nikogash ne ja vidovme, mnogu dobro izigra Iseni, tehnicki dobro potkovan igrach koj zaedno so Felipe bea dosta dominantni vo sredniot red, a i kreairaa shansi, Barsegjan nikako ne e za krilo, ovaj ili polu spic ili spic, zaedno so Blazevski mnogu ja tupat igrata vo napad, Glisic okej beshe vo napad ama vo odbrana dupka, toj brazilecot Markos majmun napravi od nego, problem beshe sho mnogu prostor ostavavme za kontri, tuka se vide otsustvoto na Nikolov i Spirovski, Vanja beshe okej, cvrst igrach bash kakov sho ni trebeshe, samo problem e sho ne e dovolno vklopen vo timot za da igra prva postava so Zenit.. ke vidime.. Chede ima dovolno iskustvo za da skocka dobra formacija vo cetvrtok.[DOUBLEPOST=1504984174][/DOUBLEPOST]Imavme dobra igra pas igra, na momenti tiki-taka deluvavme :D igra koja so Sedlo nikogash ne ja vidovme, mnogu dobro izigra Iseni, tehnicki dobro potkovan igrach koj zaedno so Felipe bea dosta dominantni vo sredniot red, a i kreairaa shansi, Barsegjan nikako ne e za krilo, ovaj ili polu spic ili spic, zaedno so Blazevski mnogu ja tupat igrata vo napad, Glisic okej beshe vo napad ama vo odbrana dupka, toj brazilecot Markos majmun napravi od nego, problem beshe sho mnogu prostor ostavavme za kontri, tuka se vide otsustvoto na Nikolov i Spirovski, Vanja beshe okej, cvrst igrach bash kakov sho ni trebeshe, samo problem e sho ne e dovolno vklopen vo timot za da igra prva postava so Zenit.. ke vidime.. Chede ima dovolno iskustvo za da skocka dobra formacija vo cetvrtok.

На северна катастрофа беше, реалноста е таа, на хаварија време никој не ти иде Вардар со Силекс да го гледа, заслужуваат дечките да играат пред повеќе публика ама тоа ти е изгледа и публикава наша се чува за ЛЕ.. :) На западна и повеќе од солидно, но реално да не беше најавена продажба на блок карти за ЛЕ не верувам ни 50 луѓе да имаше...

За Итало верувам дека ќе биде солиден во иднина, не ни доби некоја посериозна шанса, на Аце кај не му се погоди времето, па и скроз му го зезнаа викендов нашиве што го мобилизираа за на утакмица, Глишиќ за мене е жива катастрофа, ни приближно не игра како што играше кога беше во форма и Демири и Брда и Попов од Токсикологија излезен се класа подобри од него...Баш ме интересира со каков состав ќе излеземе со Зенит :)

FB_IMG_1504984553442.jpg
Добра бројка Комити , со оглед ривалот и временските услови ..
Не е дека треба да се радуваме на ваква бројка но групата малце од малце пробува да се качи на здрави нозе , ете почна да се оди и на сеха во ракомет што значи се прават напори групата колку толку да се врати иако знаеме дека како порано е многу тешко ...
За утре ке се продаваат и блок картите од Комити по 600 ден за трите утакмици ке има и гратис маица , кога е лошо ке критикуваме но сега потезиве се за поздрав :)

На спортклуб2 го дават Зенит,лупат топки од една страна на друга како изгубени.

Останати уште 19808 што значи денес се продадени 429 карти.
Останати се уште 14200 карти што значи се продадени околу 11_12 илјади што е солидно.

После 65 минути игра на Зенит слободно можам дс кажам,Одбрана страшна,средина катастрофа и брзи напаѓачи.65 минути не направија ниедна изиграна акција сите шанси и беа од корнер или центаршут.Наивни фаули прават и остават многу простор за контри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom