Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Со Максимов и Иванович ке добиеме многу во нападот а тоа и ни е потребно во моментот.
Иванович,Блажевски,Јигаури,Барсегјан страшни крила за ротација.
2cata se stranski igrachi ima prostor za ushte eden, so ogled na to kako Barsegyan se snajde vo pozicija na spic, jas sepak bi go kupil Ivanovich.

Ја мислам ке се погоди овој Максимов , класична 9 ка која ке се истури од голови , би требало ова да се покаже како најдобро засилување за ова лето :)

• Ми се допаѓа
Reactions: MD_
2cata se stranski igrachi ima prostor za ushte eden, so ogled na to kako Barsegyan se snajde vo pozicija na spic, jas sepak bi go kupil Ivanovich.
Тој Иванович во 7 натпревари има 4 гола гледав видео не е лош има техника,А овој Максимов е доста брз,шо ни одговара на контри.А гледам пишуват дека Кире Маркоски и Аврамовски ке правиле трансфери.

И ја сакав појше крило да земат , а Барсегјан шпиц да се игра, али они знаат боље сигурно.:icon_mrgr:

FB_IMG_1504096397799.jpg
Излеа ова ке бидат цените за Лига Европа , нема ефтино јбг ова е групи сакаме Европски Вардар ке си платиме ке си гледаме ..
Незнам дали ке биде полн стадионот со вакви цени , до 500 да беше сигурно ке беше полн вака потешко јбг ..
Па треба и клубот да ќари тоа е

Прегледај го приврзокот 176468
Излеа ова ке бидат цените за Лига Европа , нема ефтино јбг ова е групи сакаме Европски Вардар ке си платиме ке си гледаме ..
Незнам дали ке биде полн стадионот со вакви цени , до 500 да беше сигурно ке беше полн вака потешко јбг ..

Кажи кај го глеаше ова дека неможам да најдам .
Одма купуваме 10 блок карти цело друштво . Нема скапо , идеме глеаме и навиваме

Тие што си планираме на сите три да одиме се исплати блок , за Запад така 400 ден заштедувам ..
Исто и за Југ и Север
Кажи кај го глеаше ова дека неможам да најдам .
Одма купуваме 10 блок карти цело друштво . Нема скапо , идеме глеаме и навиваме

https://sport1.mk/fudbal/uefa/poznati-cenite-za-blok-biletite-na-vardar-vo-liga-evropa-foto

Прегледај го приврзокот 176468

50 евра блок билет за најдобри места е евтино, реално да праиме мубает, додади на тоа што наефтините блок карти се 25 евра.

Булеварко објави чекаме официјално и од ФК Вардар да потврдат за картите. Според мене можда фраерски ќе беше да се пуштии Запад да не се плаќа карта, па да пукну душмани да се наполни цел.

Па и не е баш евтино, со оглед на противниците и со оглед на тоа дека е ЛЕ, а не ЛШ :) За 50 евра нели Лудогорец имаше блок билети за Реал,Ливерпул и Базел? И ние имаме за Реал, ама за Сосиедад, Зенит, Розенборг во ЛЕ :) Наместо да наполнат стадион они ќе го празнат, позади гол се прифаќа ама пак е скапо :)

Булеварко објави чекаме официјално и од ФК Вардар да потврдат за картите. Според мене можда фраерски ќе беше да се пуштии Запад да не се плаќа карта, па да пукну душмани да се наполни цел.
Или пак најефтини да беа таму по триста, или блок 600.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom