- Член од
- 23 февруари 2011
- Мислења
- 1.288
- Поени од реакции
- 2.486
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум само многу детално ја следам лигата бидејќи тоа ми е дел од работатаIzvini druze da ne si mu menadzer na Najdenov?![]()
Abe ti go skapa gledajne Vanja go pratish ushte od vremeto vo mladinskite shkoli na Partizan pa da komentirash za negovite kvaliteti, ako vekje zboruvame za to deka ni trebat igrachi so makedonsko drzavjanstvo, Zeni HusmaniНема место за странци во Вардар а од домашните најдобро решение е Најденов . И пре би рекол дека е underrated него overrated друго само фудбалски аналфабет може да каже дека Вања е подобар од Најденов
На крај нека донесат кој сакаат не зависи тоа ни од мене ни од тебе така да кој и да донесат ние секако ќе бидеме на трибини.Abe ti go skapa gledajne Vanja go pratish ushte od vremeto vo mladinskite shkoli na Partizan pa da komentirash za negovite kvaliteti, ako vekje zboruvame za to deka ni trebat igrachi so makedonsko drzavjanstvo, Zeni HusmaniIli nemora da se igrachi koj igraat vo sreden red, neka nosat veznjaci od stranstvo a od nashive odbrana, napad.
некој инфо да не има кога ќе го објават распоредот ?
И значи според тебе најдобар играч во лигата е твојот пулен НајденовНе сум само многу детално ја следам лигата бидејќи тоа ми е дел од работата![]()
Идеме сите у Шпанија. Најблиску ни е ...катастрофа група, од навивачки аспект уште покатастрофа, па биваше ли најлошата да ни се падне, нема да може да се обработи ни едно гостување.Прегледај го приврзокот 176213 Прегледај го приврзокот 176214 Прегледај го приврзокот 176215
mozda, ama so nakaj 500.000 evra na smetka. stefan ima 27 godini i ova ke mu bide prv debel dogovor, taka sto go razbiram iako tajmingot e malku tapa. podobra vaka odkolku slednite meseci da se povredi i da ostane so prst vo usta. treba da sfatime deka igraat fudbal i za da zapecalat nesto za posle karierata.Tezok prostak,pamti mi go zborot za 2 sezoni ke igra za Rabotnicki ili Borec od Veles..
Толку шо ја пратеш детално лигава си се фатил за најпромашениот играч.Дечкото има само еден шут друго ништо.Ако е толку добар зашо не му направат видео со добри потези пасови одземени топки итн,него само како шутира од центарот,дечкото е тешко дрво спор како трактор и незнае пас да сврзе.Филиповски од Силекс ако го знаеш а сигурно го знаеш оти викаш детално ја пратеш лигата е за него измислен.Од друга страна пишуваше дека Грне имал понуда,подобро да се продаде ако може да се земе некоја пара,а стопери да играт Муслиу и Велковски со Новак.Зошто?Одлична му е тактиката на Јаневски има тука многу дечки шо го разбират фудбалот и сигурно го тоа забележале.Кога влезе Муслиу,Влековски го гурна во средина пред нив,во фаза на одбрана се повлекуваше како 3 стопер меѓу двајцата во фаза на напад се вклучуваше во средина и турците се изгубија.Тоа е тоа имаме 6 утакмици во Лига Европа и тоа со добри екипи.Имаме одличен тренер така да можеме да се надеваме на изненадување.Човекот е 1 недела со екипата направи мн повеќе работи тактички шо Седлоски не ги направи 2 години.Радува ме шо имаме млада екипа нормално е ке заминуват играчи но треба навреме да се донасат замени.Не сум само многу детално ја следам лигата бидејќи тоа ми е дел од работата![]()
Ти на мене не можеш да ми кажеш како да ја следам лигата бидејќи ќе ја следам како сакам , според мене е топ3 а според тебе кур не ми чуе кој е најдобар или пак кое е твоето мислење за одреден играч . Нити сум му агент нити сте пак вие управа на вас да го фалам. Така да кој колку вреди сам си се докажува тоа нити ти нити јас не можеме да го промениме .И значи според тебе ...
Ауу катастрофа група. Вчера пијан до 6 сабајле, сум успеал да ставам аларм во 12ипол за ждрепка да глеам, пука главава сега, бар да не станував џабеТешки противници, и ај тоа на страна, па биваше ли најдалечните гостувања да паднат бе. Ја баш ја сакав Д група, со Милан, Австрија Виена и Ријека, ќе имаше одлични гостувања а и утакмици. Како и да е, во Скопје ќе гледаме убав фудбал сигурно, се чека сега распоред па да се направи план за гостовање, бар едно да се отиде ми е желба и цел сега за сега, ако има прилика за 2 ќе биде одлично
@Мартин * друже, секоја чест за информациите, продолжи во исто темпоПрееска и Црвено-црно семејство пишаа за Коне, само стварно не знам што е планот со странците ако ги носат и Вања и Коне, плус и Мустафа е сеуште тука..