Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Нема што многу да се анализира. На домашен терен мора да одиме на победа на секој напревар. Не навлагам во стратегијата на Чеде ( верувам во неа) па и да не биде толку за око играта. Овој Коне као што гледам има потези, брз е ко муња, знае да пушти пас. Мислам дека одлично би дошол, ама ајде прво да видиме кои фудбалери и официјално ќе не засилат па ќе праиме муабет.

Ај сега пиши и колку е сумата за победа и за влез во наредна фаза, чисто да не запознаеш:facepalm:, бидејки ние појма немаме
Ќе напишат порталите и ќе се научиш, и жити се не го практикувај тој канцероген анти хумор на Фан клуб Вардар те молам :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Sega vistinsko vreme ke e za vardar. Sega ke sa znaet sto sakat ovije od vardar i ne. Igracite ke sa atraktivni za klubovi vo stranstvo. Jas ziveam vo svetska i spored mene ovde mozam da vi kazam deka balotteli da bi igral vo tim vo svetska ( sto imat budget kako vardar) bi nemalo sansa balotteli da se prodava za 500.00-600.000. Toa nisto ne e denes. I toa za tim vo arabia sto imat ne znam kolku pari i sto sa naivni. A za spirovski, sto spored mene mnugo vazen za nas za, za samo 200.000?! To budalija! Sto e to za vardar, najdobar klub vo makedonija, so miljader gazda. Ama trebat isto toa da go pokazvat. Eli nov dogovor eli naka igrat uste 6 mecesi. Da znat igracite sto sme. Da ne me "farma tim" za klubovi kako ferencvaros. Sto da, imat povejke budget ama ne koj znat kolku budget. I nasive igraci da znat koj sme, a da ne mozat da begat samo taka bes pari. Svetska da bese ne bi imalo sansi pod 700.000 za spiro. I toa timovi ke davaja. Samo nie ovde sto sme grabaci.

Novi dogovori se trebno sega za velkovski, nikolov i drugi mladi sto imat dogovor do samo 2018. Druga raboti ovde vo makedonija, Albanija, bulgarija e dogovori po 1-2 godini. Sto lajna e toa?! Pa znach igras da e dobar togas naka plakat. Pak toa para ke se vratit i toa dublo igrasot da se prodavat.

Poarno dusko trajcevski nego najdenov. Sve e bes pari vo mfl1 (osven da kupis od shkendija)

Bi probal so David babunski i Jovan kostovski sega. Spored mene isto, ke go jajme bes Grne. Mnugo e vazen za vardar. Za, ko vcera edna utakmica, pa i dva naka e ama za cela sezona ke se vidi povejke deka ke e tesko

Edno prasajne, sto dogovori imat nasive stranci? Za Felipe, tigran, ytalo i hof sa znat deka skoro sega dobija eli gi prodozija dogovorite

Ќе напишат порталите и ќе се научиш, и жити се не го практикувај тој канцероген анти хумор на Фан клуб Вардар те молам :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
uefanajdenov.com :aplauz:Гарант од таму ти се овие ексклузивни информации:roker:

Сосиедат ќе играле со РК Вардар ... :kafence:

p11TcCx.jpg

@Velgor
Убаво те замолив тој канцероген анти хумор да го користиш на друго место не во Фан кубот на Вардар ама јбг не ме слушаш.:dudlac:

И шо ако има 36 неговото искуство е добредојдено во Вардар, не е ова Фм не знаеш колку им значи на младите лик како Грне тој е страшен мотиватор и само луд не би го сакал во Вардар
Абе се е тоа јасно мотиватор главен лик,гледам го и Попов на аеродромот славеше со комитите.Немам ништо против,ама размисли овоа е златна шанса да се склопе костур на екипата да и ги продолжат договорите Велковски,Новак,Демири,Николов,Фелипе,Барсегјан,Брдаровски,Хов,Муслиу,Исени,Петар Петковски итн да се склопе екипа и да се направе костур а шо ако го играме Попов и Грне ќе ја изгураат оваа сезона и догодина нема да добиеме ништо.Дали си свесен Европското колку му донесоа искуство на Николов кажувам ти од аспект оти сум играл фудбал и знам шо значат утакмици и знам шо значи да не е воиграна екипата,а шо значи да го знаеш како дише,а тоа вчера го потврди Вардар не се звезди ама имат тимска игра играт заедно веќе 2 сезони.

Абе се е тоа јасно мотиватор главен лик,гледам го и Попов на аеродромот славеше со комитите.Немам ништо против,ама размисли овоа е златна шанса да се склопе костур на екипата да и ги продолжат договорите Велковски,Новак,Демири,Николов,Фелипе,Барсегјан,Брдаровски,Хов,Муслиу,Исени,Петар Петковски итн да се склопе екипа и да се направе костур а шо ако го играме Попов и Грне ќе ја изгураат оваа сезона и догодина нема да добиеме ништо.Дали си свесен Европското колку му донесоа искуство на Николов кажувам ти од аспект оти сум играл фудбал и знам шо значат утакмици и знам шо значи да не е воиграна екипата,а шо значи да го знаеш како дише,а тоа вчера го потврди Вардар не се звезди ама имат тимска игра играт заедно веќе 2 сезони.
Не велам јас дека не треба да се прави костур на тимот и да се воигрува ама што дека би го продале Грне колку пари би добиле за него , пари има за пари не е проблем повеќе би изгубиле од колку што би добиле разбираш ли што сакам да кажам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom