Ние неможе да организираме и платиме автобус до Кратово во оваа ситуација во Комити , а не па до Турција ..
За жал не е ова Комити од пред 5 години кога се собираше и даваше пари скоро секој месец од членови на Комити и Уге од Шалке ..
Се даваше за автобуси , судии , знам дербито со Пелистер на рефлектори Комити плативме и многу други работи ..(тогаш Вардар немаше за прашак )
Тоа беше најдобро време на Комити , после тоа од тогаш некој зема да профитира друг влезе со алфи на трибина .. по што следеше цел распад на цела тифо сцена од власта ..
Сега најдобро вака или нека се купува карти на билетара или никој , по што многу викаа каде одат парите што ги плаќавме за карти али ај да не ги кажуваме сите работи во детали ...
Има луѓе што неможат да си дозволат да плаќаат пари од свој џеб во оваа ситуација во Комити, ја предлагам управа да ги плати автобусите а ние картите ..(ваљда знаеш колку е скапо да изнајмиш и платиш автобус до Турција )
Не сум јас за гага , јас работам можам да си платам ама повеќето ми се чини или немаат или нејќат ..
Сепак не сме Германија во моментов па да си го плаќаме секое гостување , колку и да се лупаме во гради не сме финансиски моќни !