Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ne vrati na provokacijata, edino imashe nekoj duel navodno so lakt pa posle glavniot sudija ja prekina igrata da se konsulidira so 4tiot sudija (malku cudno nevoobicaeno) pa odluci da mu dajt ushte 1 zholt karton.
Mozda posto ja ne vidov nisto Grne da mu napravi. Kako i da e golema steta. Ja pre bi biral rezultat 1-0 so Grne na revans nego 2-0 bez Grne.:(

Вечерта кога четата на Четка, ги порази турците!
Уште не ми се верува како со ваква игра дадовме 2 гола т.е си дадоа, секоја чест за турците што дојдоа во таков голем број, но ја одбранивме Јужна, грмешее заедно у неколку наврати Јужна и Запад заедно, се на се овие неколку дена, наместо во надолна линија, ние се издигнавме многу повеќе од што очекував, и со атмосферата во клубот и на трибина. Се надевам среќата ќе не послужи и во реваншот и да испишеме историја.

Грне рече дека да не добил црвен, најверојатно ќе останело 1:0, вака ко што реков пред неколку дена, секое зло, за арно. :)
Каков пресврт само за неколку дена. Од сјаја, до очаја, и назад. :D
Неможеш да уништиш нешто што не умира!

Грне рече дека да не добил црвен, најверојатно ќе останело 1:0, вака ко што реков пред неколку дена, секое зло, за арно. :)
Каков пресврт само за неколку дена. Од сјаја, до очаја, и назад. :D
Неможеш да уништиш нешто што не умира!
Истово и јас го помислив, што ќе беше подобро, 1-0 и Грне или 2-0 без Грне. Ќе фали многу, али и другите мора да се надминат за европско чудо.

Истово и јас го помислив, што ќе беше подобро, 1-0 и Грне или 2-0 без Грне. Ќе фали многу, али и другите мора да се надминат за европско чудо.
Ќе фали многу, денес перфектен, ама ја би ипак 2:0 :D

Доброто е што мораат сега турците да бркаат 3 гола во Стамболград. Ќе има простор за контри...

Маме му ебам , тупан главава незнам од кај да почнам

Прво и најважно , Дарко фала ти за смената тренерска пред овој најважен меч за Вардар . Фала за Чеде . Влијаеше психолошки смената на тренерот . Гарантирам со глава , да беше седло ќе јадевме 3-4 парчиња . Цела утакмица Чеде мавташе со раката да излезат на 30 метри ама јебига , притисок праат и тоа е тоа . Али добро поставени . И што е најважно имаше дисциплина у игра.

Без разлика дали играта била убава за око , дали не пикнале у шише , ние имаме резултат со кој можеме да се надеваме на пласман . Можеме да сонуваме уште 7 дена . Трае ова убаво Вардарско лето , не е завршено .
Отсуството на Грне е хендикеп ама не смее да биде пречка за да изиграме машки и да влеземе у групи . Мора да се изигра мушки со муда . Влогот е влез у групи , нема тука фалење ирач . Сите мора да бидат ниво и мотивирани .

Ме изненадија Шиле и Којашевич . Изгинаа од трчање . Хамба , брао . Фелипе освен у Струмица , на другиве дупка . Гачевски сигурен на шутевите од дистанца АМА на нафрлените плива мајсторот , моја ал не верујем . Он ме плаши за реваншот да бидам искрен . Истрчаа сите , брао .

Атмосфера топ . Организација со картите 0 . Ја на блок 3 зад мене шошони тивко навиваа са фенер , под мене неколку реда турци .
Комити брао .

Да ја опнеме Победа сеа , па да им го збрцаме у гс Црешовото топче јако да ги боли за 500те години ропство .

Маме му ебам , тупан главава незнам од кај да почнам

Прво и најважно , Дарко фала ти за смената тренерска пред овој најважен меч за Вардар . Фала за Чеде . Влијаеше психолошки смената на тренерот . Гарантирам со глава , да беше седло ќе јадевме 3-4 парчиња . Цела утакмица Чеде мавташе со раката да излезат на 30 метри ама јебига , притисок праат и тоа е тоа . Али добро поставени . И што е најважно имаше дисциплина у игра.

Без разлика дали играта била убава за око , дали не пикнале у шише , ние имаме резултат со кој можеме да се надеваме на пласман . Можеме да сонуваме уште 7 дена . Трае ова убаво Вардарско лето , не е завршено .
Отсуството на Грне е хендикеп ама не смее да биде пречка за да изиграме машки и да влеземе у групи . Мора да се изигра мушки со муда . Влогот е влез у групи , нема тука фалење ирач . Сите мора да бидат ниво и мотивирани .

Ме изненадија Шиле и Којашевич . Изгинаа од трчање . Хамба , брао . Фелипе освен у Струмица , на другиве дупка . Гачевски сигурен на шутевите од дистанца АМА на нафрлените плива мајсторот , моја ал не верујем . Он ме плаши за реваншот да бидам искрен . Истрчаа сите , брао .

Атмосфера топ . Организација со картите 0 . Ја на блок 3 зад мене шошони тивко навиваа са фенер , под мене неколку реда турци .
Комити брао .

Да ја опнеме Победа сеа , па да им го збрцаме у гс Црешовото топче јако да ги боли за 500те години ропство .
Ретко кој од клубовите на Мурињо има игра за око па пак имаат своено еден куп титули...на крајот никој не памти дали сме имале посед на топка, прецизни пасови, груби фаули или офсајди...Се памти резултатот а тоа е тоа што го имаме...Ајде сега во Турска да се изигра мушки и да гледаме квалитетен фудбал во Скопје оваа есен!

Боемот Попов се врака кај нас. Би требало да се искористи за реваншов,затоа што е научен да игра под притисок и обично тогаш е најдобар.Е сега што е пијандура тоа е друга работа:pijanco:

Нели Чеде и Попов не се мирисаа многу уште од времето кога првиов ја водеше репрезентацијата?

Кога ќе се сетам на коментаторот од Нова ТВ од завршните минути против Шкендија.
"Играчите на Шкендија имаат право на оптимизам за европскиот двомеч, за разлика од Вардар "

:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom