Блок 4 ќе се екипа ЕБР. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj na tribina nekako ke napraat red, ali kako mislat u park pred stadion zaedno da vlagame.Блок 4 ќе се екипа ЕБР.![]()
Можеби Турците ќе ги внесат 2 саати пред утакмица или пола саат после почеток.Aj na tribina nekako ke napraat red, ali kako mislat i park pred stadion zaedno da vlagame.
За тие од Турска, а овие од дебар кај бањите горе?Можеби Турците ќе ги внесат 2 саати пред утакмица или пола саат после почеток.
Како збориш чоек ќе си рече некој клуб од Естонија ги гази 3:0 па сеа како ли можеше пусти Вардар да не ги помине утепаниве, а тоа Карабах водел 1:0 на домашен терен на полувреме.Копенхаген е газен од Карабах .....1-0 .... Пуст Вардаре![]()
Ја денеска земав 5 карти за блок 5, какви турци какви бакрачи.Прегледај го приврзокот 175790
Дечково у Југотон вика 4ка не бил пуштен а на 5ка и 6ка ќе биле турците![]()
Ех не зезај, Олимпиакос демек полесен противник би билQarabag bi bil naj nezgoden protivnik za vardar. Ako bi go minele copenhagen
Кај ја најде оваа најсељачка навијачка песна.малку загревање:
Излези момче право на тераса
и поздрави ја Гоцевата раса
кренете раце високо горе
наше ќе биде и Солунско поле, але, але...
За 7 саати се продале 539 карти т.ш. сега има слободни 8206.Според моменталната расположливост на ticketplus, преостанати се вкупно 8745 билети.
Ајде да видиме оваа бројка како ќе се смени до крајот на денот.![]()