Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Кирца извини , ама јас објавив пред екипа и мак спорт .
Да не се заебаваме сеа ;);););)
Знам видов сабајле добро инфо (y)
Па уште нема официјално потпишано, како сакаш да објават на официјална страна. Ова што е пишано од медиумите не е официјално, исто како за некои трансфери кога медиумите пренесуваат дека е завршена работа и се е договорено, па после тоа клубот излегува со официјално соопштение кога се ќе биде официјално и договорот е потпишан. Не дека ја бранам управата ама у случајов не си у право. Ама затоа пак, за Балотели сеуште немаат ништо пишано дека си отиде :D
Добро ама можеле да објават дека е пред промоција они дремат ко мисири :icon_lol: , (иначе офиц е готово само не се знае на колку год е договорот)незнам дали некој друг клуб води вака како нашиве :facepalm:

Според моменталната расположливост на ticketplus, преостанати се вкупно 8745 билети.
Ајде да видиме оваа бројка како ќе се смени до крајот на денот. :)

Не е тачно, бар ја вчера коа бев можев за кој сакам блок на јужна да купам карта. Ако турците искупиле карти и се мешаат со нас ќе пливаат у Вардар.:LOL:

20170815_172621.jpg

Дечково у Југотон вика 4ка не бил пуштен а на 5ка и 6ка ќе биле турците :icon_mrgr:

Прегледај го приврзокот 175790

Дечково у Југотон вика 4ка не бил пуштен а на 5ка и 6ка ќе биле турците :icon_mrgr:

Блок 5 и 6 ги има во продажба на тикетплус, а блок 4 сигурен си дека воопшто го немало во продажбаа? Може да е распродаден, затоа што од блок 3 има останато само 6 карти на пример. Мислам дека сите блокови ги пуштија во продажба, освен на исток што се резервирани се турците. Е сеа, на јужна може и мешано да биде, ако карти за таму купувале и турциве од тука

Блок 5 и 6 ги има во продажба на тикетплус, а блок 4 сигурен си дека воопшто го немало во продажбаа? Може да е распродаден, затоа што од блок 3 има останато само 6 карти на пример. Мислам дека сите блокови ги пуштија во продажба, освен на исток што се резервирани се турците. Е сеа, на јужна може и мешано да биде, ако карти за таму купувале и турциве од тука

Блок 4 од сам почеток на продажбата на картите го немаше .
На некој од порталиве прочитав као казна од УЕФА .
Ќе видиме на денот на утакмицата дали има некој таму али го немаше 100%

Добро ама можеле да објават дека е пред промоција они дремат ко мисири :icon_lol: , (иначе офиц е готово само не се знае на колку год е договорот)незнам дали некој друг клуб води вака како нашиве :facepalm:
Извини али безвезе ти е драматизирањево, требале да пишат дека бил пред промоција а не да дозволуваат други медиуми пред нив да ја објават веста, дремеле ко мисири, не си знаел дали некој друг клуб вака води ко нив. :facepalm: Ретко кога клубови такво нешто пишуваат и објаваат „го договоривме играчов, ќе го промовираме штом стигне и штом потпише“. Во принцип информираат само откако ќе потпише и откако се е официјално средено па го објавуваат, а не дека е „на пат да дојде, готово е, во секој момент ќе потпише“ ко некој трач медиум да се а не официјална страна. За Барди 2-3 дена унапред во Мак Спорт и Екипа пишаа дека е договорен со Леванте па од Леванте немаше збор се додека не потпиша. И они ли се мисири и едини на свет со Вардар што ништо не информираат? За Алиоски во Лидс па да не правиме муабет, недела дена се чекаше да го објават и промовираат од клубот.

За Балотели точно дека е смешно што не објавиле, ама во случајов за Чеде е смешна реакцијава, ко Боже од пред 5 дена потпишал и уште не објавиле, а тој уште не ни потпишал официјално.

Последно уредено:

Тоа што е пречкртано со црн маркер ми кажа дека не било пуштено во продажба.

И јас приметив дека блок 4 не беше пуштен во продажба но и блок 16 (Северна) го немаше онлајн да купиш, исток го има но само блоковите 7,8,9 (10,11,12,13 ги нема) Не знам зошто е така, јас купив за јужна, блок 3, искрено не очекувам полн стадион според тоа како се одвиват работите, но дај боже да се смени нешто до четврток.

Ја колку што знам нигеров игра задњи везни и десен бек, ваљда не е ничија замена пошто на тоа место сме тенки.:unsure:

Видов тоа, но дека играч од среден ред носат, а не ми е верно да носат замена. Затоа мислев дека го носат место некого од тројката, а Фелипе го пишав пошто за него уште пред Копенхаген имаше шпеклуации дека е баран. А реално, братот со Копенхаген изигра слабо за негов стандард.

Но и тоа не мора да значи, можда ќе играат со 4 у средина.

Инаку, не ме тепајте, ама според моето скромно мислење, Чеде е најпреценетиот македонски тренер. Од Седло е подобар и подокажан. Но не би очекувал огромна разлика искрено...

Казна од уефа заради знамето за тоа не е пуштен 4, добро цела трибина не ja затворија.

Иначе Стефан Јефтовски слободен играч

Блок 15,16,17 на северна е вип-от, наша и гостинска управа, спонзори, затоа не ги пуштаат тие во продажба. Блок 4 испадна значи затворен ради казна, а тие на исток ги нема поради гостински навивачи, не знам колку блокови ќе им дадат ама сигурно ќе има и празни еден,два блока ради тампон зони помеѓу навивачите.

Иначе, искрено и јас не знам што да очекувам од Чеде, веројатно е подобар и поискусен од Седло, a ја има и подршката од навивачите уште од старт, ама не сум најубеден во квалитетот што ќе го донесе

Јевтоски супер би бил за Вардар особено како У21 стартер, само со него уште потапа и понепотребен ќе испадне ангажманот на оној од втора Австралиска лига.

stefan jevtoski ke bese interesen da ne go prodolzea dogovorot na gligorov ili sega barem toj noviot da ne go donesoa, ovaka nema bas mesto (vardar gi ima spirovski, nikolov, gligorov, noviot i velkovski kako opcii na DM) iako dolgorocno bi bil interesn bidejki i slednata sezona bi mozel da se koristi kako U21 igrac. inaku i ne e los igrac, borben, agresiven i cvrst igrac, klasicen defanziven vezen, ama vo aktuelnaza situacija handicap mu e sto ustvari samo kako DM moze da igra (ima i nastapi kako stoper i RB, ama realno ne e bas za tie pozicii).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom