Чисто информативно , мавнав screenshot на на сајтов за карти сабајле па сеа проверував , има околу 50тина карти продадени .
Сеа за криминалната управа ... Искрено кур ме боли дали ова го напраиле од други причини , дали масони се умешале , дали политика , дали ги казнуваат комити . Они со овој потег не предадоа нас навивачите , ни го избришаа минатото , не вратија во турско . Не за џабе е изреката на еден комита тројца кодоши ( Самсоненко , самоил , мирко ) .
Не сум дел од комити ама израснат сум на јужна , со вардар .
Искачаме од работа , пречекуваме ракометари , у прва брзина ја возам колата 1 саат мама и ебав . Ама среќен за вардар , полн во душата .
Пак бегаме од работа за Малме . Трошоци бензин карта кафана . Среќен дома неможам да заспијам .
Дома со Копенхаген што да кажам . Од 4 у кафана , 15 душу , пеење уживање , победа и полна нашата јужна . назад пешки , полн кејот , среќни лица .чувството беше бесценето , грми јужна без разлика што беше стадионот празен , напротив , се осеќав како со цска , како со спарта , вратен во минатото , deja vu од прекрасни моменти од нашиот Вардар .
Копенхаген гости , без разлика на поразот и на таа скапаната телевизија на тој осуденикот , горка у грло ама исполнет јебига . Идеме даље , уште една утакмица на градски и уживање со друштвото .
Сета оваа убавина у рок од 2 месеци и сета историја на клубот ЈА ЕБАВТЕ БЕДНИЦИ ЕДНИ , КРВ ДА СЕРЕТЕ ПРЕДАВНИЦИ !!!!
Не убивте , не уништивте .
Извинете за речников али ова е најмалку што им го посакувам .
Јави се јужна ... ( знам дека ќе се јавиш , ќе ја издржиш оваа тортура и неправда )