- Член од
- 1 август 2017
- Мислења
- 117
- Поени од реакции
- 31
јас да сум на местото на навивач на Вардар, све би да запалувам и просториите на клубот и стадион, поготово јужна, (некогашниот) симбол на Вардар, Македонија и стадионот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква врска имаат некои 10.000 од јужна со казните па да се казнуваат и тие?Ова е одмазда за казните од уефа, ништо друго. Ни повлачање на самс, ни им е до пари, ништо...само тоа, освета.
Е како бе брат, не се 500 или 1000 денари па ајде ќе се буниш и на крај ќе се одлучиш дека ќе одиш. Алоо.. најефтината карта е 2000 денари, за 900 денари можеше да се гледаат на истата позиција Реал и Манчестер во мегаспектакл следен од милјарда луѓе.Што е до мене, не е толку проблем цената на картите, високи се цените, ќе се буниме, ама на крај пак ќе ги дадеме
Е како бе брат, не се 500 или 1000 денари па ајде ќе се буниш и на крај ќе се одлучиш дека ќе одиш. Алоо.. најефтината карта е 2000 денари, за 900 денари можеше да се гледаат на истата позиција Реал и Манчестер во мегаспектакл следен од милјарда луѓе.
Срамота е некој да помисли да плати 2-3000 денари карта за меч против Фенер.
Не е во случајов позитивно што некој ја чува картата, такви нека се 20% од тие што биле на некој од натпреварите. Да речиме дека сите ќе се одлучат да одат, тука доаѓа до максимум од 2000 луѓе. Што правиме со останатиот капацитет?Ја рачунав 1000-1500 карта со попустот, што е пак превише и претеризам, а друга работа е што голем дел не ги чуваат картите.. Еве јас бев и со Малме и со Копенхаген, со Малме баш ја барав картата изгледа ја иам фрлено, со Копенхаген не ни имав карта, со оние глупине А4 листови влегов, и на врата тој ми го зема и уопште не ми го врати, уствари не ни го побарав назад затоа што сигурно нема лист да чувам. Среќа знам чат-пат да чувам карти, па имам неколку од минатава сезона..
Нема логика кај нив (торбешите).Каква врска имаат некои 10.000 од јужна со казните па да се казнуваат и тие?
Дополнително што казната е за лоша организација, а организацијата е на клубот.
Мислам ова никој не го очекуваше и затоа уште не можеме да сфатиме зашто, али која и да е причината сигурно е банална.
Не е во случајов позитивно што некој ја чува картата, такви нека се 20% од тие што биле на некој од натпреварите. Да речиме дека сите ќе се одлучат да одат, тука доаѓа до максимум од 2000 луѓе. Што правиме со останатиот капацитет?
Поразително е некој да издвои 1500 или 3000 денари за карта и атмосферата на натпреварот да е мртва, поради дефицит на фанови на Вардар, а најмногу што не прават будали... уште и кога ќе се додаде фактот дека цела јужна е резервирана за турски навивачи...