Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
kako stigna do brojka 10 milioni bez TV prava i bez vleznici samo za ucestvo vo grupite? pogresna ti e brojkata, kako sto kaza clenot pred mene so se prvite kola bi bile negde okolu 6 milioni.

inaku da ne znae nekoj sigurno kako e vo EL grupite so TV prava, dali ima fiksna suma ili zavisi od drzavite od koi poteknuvaat protvnicite?
Pa neznaev kolku ke zemat od Playoff mislese nesto sitno ono dosta pari imalo hahah.Inace ima dosta slobodni igraci gledam na Transfermarkt.Ako vlezat moze da se naprae dobro timce i dogodin samo da se prosetat niz kvalifikaciite.

Sto se lozite na parite na Sams lol... Nema da ima igraci, igrame so ovie.

Прв Илинден, 1903-та Крушево!
Втор Илинден, 1944-та Прохор Пчински!
Трет Илинден, 2017-та Копенхаген!
Ајдее Вардаре, ајде наши Комитиии!!! Нека биде историја!!!

Копенхаген со фул состав ремизираа со Хобро дома 0-0 денеска :D

Копенхаген одигра нерешено 0-0 со Хобро. Вероватно и не играле со 100% од своите можности, но минатите години и во такви ситуации пред важни натпревари ги делкаа ривалите во данска лига. Се гледа дека Копенхаген е далеку од онаа форма од минатите години, момент кој мора да го искористиме на најдобар можен начин. Пак ќе кажам мора да бидеме паметни, имаме резултат на кој противникот мора да напаѓа и тука мора да изиграме мудро и да го искористиме моментит за погодок. Не смееме да играме класично катанаџо бидејќи последните десет минути од Скопје покажаа дека таква игра ќе биде погубна за нас. Ова е најголема шанса во нашата историја, не само за пролаз во четтврто коло, туку и со малку среќа во петок и за пласман во групна фаза ЛШ. Али одиме чекор по чекор

Гледам многу од вас гледат премногу оптимистички пред дуелот со Копенхаген така и треба, но да не претеруваме со желбите, Копенхаген сеуште има шанси, на нашите е ред да покажат уште еднаш дека вредат. Според мене проблем главен е што тешко ја движиме топката од одбрана до средина кога сме под пресинг, тоа може да им донесе шанса на Данците кој сигурно ќе стиснат уште од првата минута, ги немам гледано претходно, но во Скопје не покажа ништо, но се гледа дека имат добри поединци во составот посебно Сотриу(како и да е) ако добие шанса од првата минута може да направи разлика.Се надевам Вардар, ќе ни честита големиот празник Илинден од Копенхаген со историски пласман во Плeј офот во ЛШ.

Istata taktika od malmo. Ako e 0-0 prvo poluvreme proagame.
Ако паднат како со Малме последните 30 минути кондиционо и со 0-1на полувреме нема да поминеме. Мора да се повтори голем дел од играта што ја играа на Градски. Копенхаген има слаба одбрана и оставаат доста простор назад, несмее тактика бус со 10 играчи позади, имаат данците квалитетен напад ако не се у форма и воограни знаат да наметнат јако темпо, реално нас среќа не спаси првата у Малме од сериозен пораз таму.

Desniot bek se povredil na Kopenhagen, so Vardar na revanshot najverojatno nekoj od igrachite koj gi imaat vo sredina ke treba da ja popolnat pozicijata desen bek.

Ne se sekirajte im davame gol na kopenhagen u vtoro ako ne primime prvi gol.

Олеснителна околност и предност за Вардар е тоа што ова е веќе 4-та недела со ред(цел месец) каде што Копенхаген игра среда-сабота само со еден-два дена одмор до следниот натпревар а веќе е почеток на сезона..додека Вардар има 5-6 дена одмор до следниот натпревар бидејќи нашето првенство не се игра моментално и можат комплетно да се фокусираат на противникот па затоа Копенхаген има толку лоши резултати во домашното првенство бидејќи се преистрошени, а немаат доволно играчи да покријат....оваа предност е најбитна на Вардар и тука мора да се искористи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom