Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
За стрим одете преку gol.mk таму ги имате двата стрима ни кочат ни ништо.

И јас на тос помислив, ама еви ги се враќаат
Кога сме шупаци. Читам Балисти влегле на терен. Ќе си ја добијат службено доколку не излезат, ама ние мужишта.

Да беше обратна ситуација немаше воопшто да излезат и ќе ги бараа своите права во Стразбур, Хаг и Лозана како тоа се угнетувани во оваа вукојебина.

Требало да не излезат и да не играат штом е такв работата. И ако после овој инцидент не јадат дебела казна сечените нека не ми доаѓаат тука Али Баба и 40те разбојници што се на форумов да кажуваат колку се угнетени од ффм и како све против нив идат. Да им ја угнетам таа на овчојна што смрди.

Даре ни е најслаба карика. МиЉон грешки направи.

Каква службена бе не бидете смешни. Уште од кога влегоа Сергеј и Еколог во двата тима јасно е кој зема лига, а кој зема куп и тоа е тоа.

Леле Којашевиќ да погодеше за 0-2 ќе ги пресечеа скроз, можеше и да подава на Балотели (n) Даре душа нема, дуел не може да издржи

Добро овој Глишиќ жив е уште? Се изгуби трага од човеков.
Еден Колевски и Виктор Димков веќе еднаш се најдоа на клупа вторава полусезона а Глишиќ нигде го нема.

Кога сме шупаци. Читам Балисти влегле на терен. Ќе си ја добијат службено доколку не излезат, ама ние мужишта.

Да беше обратна ситуација немаше воопшто да излезат и ќе ги бараа своите права во Стразбур, Хаг и Лозана како тоа се угнетувани во оваа вукојебина.
pravilata ne se takvi, sudiite odlucuvaat dali se uste ima uslovi za igra ili ne. ako sudiite odlucat deka treba da se prodolzi natprevarot, a eden tim ne saka da prodolzi, odposle mozno e bas toj tim da izgubi sluzbeno.

pravilata ne se takvi, sudiite odlucuvaat dali se uste ima uslovi za igra ili ne. ako sudiite odlucat deka treba da se prodolzi natprevarot, a eden tim ne saka da prodolzi, odposle mozno e bas toj tim da izgubi sluzbeno.
Хм, некако ми нема логика ова. Сами во никој случај нема да напуштат туку така, а и да не излезеа на терен иако судијата ете одлучил има услови мечот да продолжи доколку има такво правило, веројатноста Вардар да го изгуби мечот би била минимална, но знаејќи како функционираат работите кај нас ништо не би ме зачудило.

Честито титула момци, после денешново коло, со +13, се е решено. И да изгубиме од шкендија наредно коло, 10 бода на 7 кола до крај се многу. Може полека да се размислува за лето и за нови засилувања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom