Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ај бе у курац нека идат. Жими мајка не стапмнувам на стадион годинава. Нема потреба време да се губи кога однапред се знае и ждрепка и шампион и победник во куп. Ние не сме држава. Обичен театар сме и тоа од тие аматерските што даваат претстави во дупки.

На нас сеуште ни важи забраната така? И со Шкендија ли ќе се домаќини второ колко ама на друг стадион?

На нас сеуште ни важи забраната така? И со Шкендија ли ќе се домаќини второ колко ама на друг стадион?
Со Слога вон Скопје, со Шкендија на Градски :D

Super kup nema da se igra.Uste od pred 10 dena rekov deka so Sloga ke ja igrame prvata.Vtorata so Shkendija na Gradski i pri najmal incident ili skandiranje ke treba slednite kola pak da gi igrame von Skopje a togas ke ni padne Pelister ili Pobeda...[DOUBLEPOST=1469451183][/DOUBLEPOST]So Sloga bi bilo ubavo vo Ohrid da se igra koga mora von Skopje.Em pola Skopje toj period e tamu,trevata na stadionot ne e losa a i golem broj Komiti veruvam ke ima.

Последно уредено:
Super kup nema da se igra.Uste od pred 10 dena rekov deka so Sloga ke ja igrame prvata.Vtorata so Shkendija na Gradski i pri najmal incident ili skandiranje ke treba slednite kola pak da gi igrame von Skopje a togas ke ni padne Pelister ili Pobeda...
So Pelister se igra mislam 8 ili 9 kolo. Site derbi utakmici gi igrame doma vo ovoj prv del, samo so Pobeda na gosti, ako moze da se kaze derbi. Pisuva vo Sport deka mnogu igraci ke si idat, verojatno Hof i sto posto, se spomenuva i Asani.... Uprava e mrtva sto se odnesuva do transferi i verojatno mesto Evropski Vardar da bide Vardar koj nema ni titula u domasno prvenstvo da osvoji. Za zdrebov namesten ednostavno da ti se odmili na stadion da ides, nastrana sto kvalitet na ligate e mizerna.
http://ffm.mk/media/files/140103-raspored-prva-liga-2016-2017.pdf
Haha Vardar- Pelister u sreda, abe mrs ti ibam i liga i sve.

Последно уредено:
Treto kolo Pobeda-Vardar vo Bitola:vozbud:[DOUBLEPOST=1469451810][/DOUBLEPOST]I dvata duela so Pelister vo raboten den se staveni vtornik i sreda..

moze nekoj dami objasni zosto mestat prvi kola so sloga, skendija? sto e prednosta? pomalce narod da ima deka odmori ili ?

moze nekoj dami objasni zosto mestat prvi kola so sloga, skendija? sto e prednosta? pomalce narod da ima deka odmori ili ?
Помалце народ поради одмори, плус доколку има инциденти, има да стават забрани за гостувања уште од старт на првенството.
Конкретно за оваа сезона, ние првото коло имаме забрана да играме во Скопје, па се знаеше дека уште одма ќе не стават со Слога да играме.

Ај бе у курац нека идат. Жими мајка не стапмнувам на стадион годинава. Нема потреба време да се губи кога однапред се знае и ждрепка и шампион и победник во куп. Ние не сме држава. Обичен театар сме и тоа од тие аматерските што даваат претстави во дупки.

Па тоа им е целта на гробариве на чело со Илчо, да нема публика. Баш напротив, треба да се иде помасовно, и таквите како мене кои стапнуваат еднаш двапати годишно да почнат да одат на стадион, од инат, само така ќе можат да се избркаат гнидиве како Илчо.

Маме ебаа на се, се узурпираа, сегде пипци пуштија, се е по терк на партијата, секој спорт го задушија, ни драж веќе нема ни ништо. А во државичкава сме имале драж и емоции и во ракометот и во баскетот и во фудбалот, сега веќе се е задушено од гнидиве партиски.

Па тоа им е целта на гробариве на чело со Илчо, да нема публика. Баш напротив, треба да се иде помасовно, и таквите како мене кои стапнуваат еднаш двапати годишно да почнат да одат на стадион, од инат, само така ќе можат да се избркаат гнидиве како Илчо.

Маме ебаа на се, се узурпираа, сегде пипци пуштија, се е по терк на партијата, секој спорт го задушија, ни драж веќе нема ни ништо. А во државичкава сме имале драж и емоции и во ракометот и во баскетот и во фудбалот, сега веќе се е задушено од гнидиве партиски.
Знам знам тоа прееска во нервоза беше пишано :busi:
Секако дека пак ќе се брза со испит за да се стигне на утакмица :icon_mrgr:

Знам знам тоа прееска во нервоза беше пишано :busi:
Секако дека пак ќе се брза со испит за да се стигне на утакмица :icon_mrgr:
Стави си една боксерска вреќа до компјутерот, и кога да те изнервира некој јако на Кајги, удари, аки во неа , и троши си ја енергијата.Ем нема да пишуваш коментари поради кои после ќе се правдаш, ем спортуваш.Со еден удар, две муви тепаш :D:D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom