B
bngj45
Гостин
На фб прочитав дека на Телма ќе го има натпреварот со Динамо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vistinskiot vmrovec nema da ja gledaНа фб прочитав дека на Телма ќе го има натпреварот со Динамо
Potvrdeno, denes veke ima na Telma najava za prenosot.На фб прочитав дека на Телма ќе го има натпреварот со Динамо
На нашки кажано, има пролив.Stomachen virus, poglupo opravduvajne amin![]()
https://facebook.com/story.php?story_fbid=1385254228157832&id=111709452178989На телма во програма нема пренос од натпреварот во Загреб
Изглеа Глишиќ ќе стартувал. Проблемот е што иако одамна е вратен од повредата (веќе цела година), далеку е од тоа што беше до пред да се повреди, ама реално и не може нешто повеќе да се очекува со оглед на тоа што година дена отсуствуваше а лани во цела сезона дали 10 пати влезе во игра, значи веќе две години не игра редовно.Е убаво, уште Љамче да го игра таму и си ебавме мајката....
Динамо не изигра ни прво ни второ полувреме. Истата игра ја имаа. Не верувам и ја дека 2 пати толку лоша утакмица ќе изиграа ама сепак од друга страна Вардар одигра одлично. Се трудеше ствараше шанси. Само нека изиграат повоторно со срце па другото не е битно.Секако шанси скоро и да нема, нека ги пушти Глишиќ, Даре у средина, Балотели напред, да видиме што сме и до кај сме, нека пробаат да изиграат максимум што можат, шансите ги испуштивме веројатно во Скопје. Иако, нормално постои некоја надеж, сигурно и играчите се охрабрени после второто полувреме, 2 гола негатива да бркаш кај Динамо кој е класа појак малце потешко.. Ако тргнат ол-ин напред, ќе не решат уште у прво со контри, имаат многу опасен напад, не смее да се залетаме, а од друга страна мора да нападнеме затоа што потребни ни се 2 гола. И нека не не залажува толку второто полувреме, Динамо скроз се повлече, Вардар тргна на се или ништо, во прво иако не бевме лош противник и имавме свои шанси, далеку дека бевме толку доминантни како во второ полувреме. Мораше да се деси тој автогол, затоа што такви малери сме, и тоа е тоа ..