- Член од
- 1 август 2015
- Мислења
- 412
- Поени од реакции
- 702
Има со по 22, еве ги гледам Дуделанж, 8 напаѓачи. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ондак стварно е несватливо зашто Балотели не е пријавен, уствари несватливо е што на Ќеран не рачунаа, а го земаа на припремите. Тежок аматеризам.43.02 No club may have more than 25 players on List A during the season, two of whom must be goalkeepers
Ова е според правилникот на Уефа.
Ондак стварно е несватливо зашто Балотели не е пријавен, уствари несватливо е што на Ќеран не рачунаа, а го земаа на припремите. Тежок аматеризам.![]()
Не е пријавен, ама имаат право да додадат уште еден играч па веројатно ќе го додадат, сигурно уште не е целосно регистриран кај ФФМ или нешто од тој стил да е работава, нема грам логика да не го пријават на крај, шо к.. го ангажираа ако не рачунаат на него. Дека е дупка дупка е, ама кога веќе го потпишале и кога немаат други напаѓачи тогаш ќе мора да го земат. Сигурно ќе го додадат. И кај Шкендија првично Бојку го немаше на списокот па на крај ете играше и го додадоа на ден пред натпреварот.Без Којашевич и Фелипе ич нека не излегуваат. Тие единствено се поагилни од среден ред, без нив двајца нз кој крај ќе го фаќаме.
Официјално не е пријавен Балотели?
Нема врска тоа не го прави тој муабет,скрос небитно е,јас одам на утакмицава чисто за забава и пошто сум голем љубител на фудбал,би сакал Вардар да направи некој успех,но шансите се 10% моментално.Уште 8,000 билети останати според тикет.мк и никако да се продадат
Математички ако биле пуштени Југ и Север кои собираат по 12,000 тоа се 24.000 билети пуштени во продажба, тогаш до сега се продале значи 16 ,000 билети.
Еве и Запад нека има 1,000 + , ке искочи 18,000 - 20,000 публика ...
Јас очекував 30,000 и полн стадион бидејки Динамо Загреб е атрактивен противник кои буди спомени кај постарите , но јбг излеа Динамо не е популарен како Партизан и Звезда![]()
централните блокови т.е. 15,16,17 од север не ни беа пуштени во продажба - најверојатно тоа ке се гратиси.Централниве блокови на север и југ се се испродадени,ја од 23ка блок земав.