Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Јас гледав кога купував ми дадоа на ПЦ да бирам,за централниве север 23,24,буквално све е продадено,така да испод 15 000 не треба да се очекува.

Дечки шо е со муабетиве на фејс шо излегоа дека наводно Барсегјан бил болен и неможел да ги помине тестовите, има вистина у ова?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Муабетот колку играчи пријавил Вардар шо се тераше погоре нема везе, ќе пријават уште некој и ќе се попуни квотата... Ако така глеаме Динамо има пријавено 30 играчи, од кој што дури 7 се водат као за Б листа (сеуште неизвесни), што у превод би значело дека за сега им се сигурни 23-ца. Кај нив се работи за постоечки играчи кои што во моментов се сеуште членови на Динамо, но поради речиси сигурни трансфери(Пјаца, Чориќ итн...) се во неизвесност дали новите клубови ќе им дозоволат пред потписот да го изиграат овој двомеч со Вардар. Кај нас збориме за новите играчи за кои управата споро одлучува кој да го пријави, ваљда тешко се бира кога имаш 3 нови играчи од кои 2 дрва :D.
Нема потреба од грижи кој е пријавен кој не, пошто и со Балотели нема многу да се смени... а можеме да им играме ко Барса со ниски играчи лажни деветки као на пример со Јаско, Дамир и Пеце :pos:

Ја последниот ден купив карта коа беа 100че и тој дечкото во Сити Мол ми вика катастрофа било само 5 иљади биле продадени.. од тогаш наваму пошо се поскапи не верувам од 2-3 иљади да се имаат продадено.. Али ќе се делат ваљда гратиси и плус на запад да има околу иљадарче, моја прогноза е од 15 до 20 ќе има.
Иначе во недостаток на шпиц, и ваљда ќе се оди да не се прими гол ја ваков состав би извадил:

Пачовски
Хамбарџумјан - Мијушковиќ - Грнчаров - Попов
Николов - Глигоров - Спировски
Фелипе
Асани ------------ Којашевиќ​

Ептен цврста одбрана и средина, реално вака тешко ќе пробијат, а нашата шанса ја гледам со шут од далечина на Фелипе, Спировски... и контри и полуконтри.

Kolku zamarate so brojkata toa cudo... Jas bi ic da nema najava za utakmicava. Moze da ide narodov na trista sporedni nebitni nastani a nemaat 2 saati za Vardar? Sigurno stignala informacija do site da ne se praime mrdnati ama so makedonce si imame rabota, endemski vid na picajzla taka da kur me boli dali ke ima 2000 na stadion.

Муабетот колку играчи пријавил Вардар шо се тераше погоре нема везе, ќе пријават уште некој и ќе се попуни квотата... Ако така глеаме Динамо има пријавено 30 играчи, од кој што дури 7 се водат као за Б листа (сеуште неизвесни), што у превод би значело дека за сега им се сигурни 23-ца. Кај нив се работи за постоечки играчи кои што во моментов се сеуште членови на Динамо, но поради речиси сигурни трансфери(Пјаца, Чориќ итн...) се во неизвесност дали новите клубови ќе им дозоволат пред потписот да го изиграат овој двомеч со Вардар. Кај нас збориме за новите играчи за кои управата споро одлучува кој да го пријави, ваљда тешко се бира кога имаш 3 нови играчи од кои 2 дрва :D.
Нема потреба од грижи кој е пријавен кој не, пошто и со Балотели нема многу да се смени... а можеме да им играме ко Барса со ниски играчи лажни деветки као на пример со Јаско, Дамир и Пеце :pos:
Абе друже, Б листата ти е за играчи родени на или по 1 јануари 1995 година, кои од својата 15-та година поминале најмалку 2 години непрекинато во клубот.

Последно уредено:
Дечки шо е со муабетиве на фејс шо излегоа дека наводно Барсегјан бил болен и неможел да ги помине тестовите, има вистина у ова?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Точно, треба да прави операција за да му се санира проблемот. Најверојатно ќе биде у комбинација за следна сезона.

Ајде бе веќе, не се издржува :icon_mrgr:

Доста бе семкар еден те нема цела сезона сега ради пичиња ќе се појавиш, не лажи народ разбрав со Мамич Бојс ќе си влегуел :kuracc: ти ебам свадбарот.

Балотели сепак ќе биде во списокот, според македонски спорт.

Балотели сепак ќе биде во списокот, според македонски спорт.
Ви реков и јас дека сигурно ќе го додадат, немаше логика да не го земат, веројатно уште не бил целосно регистриран или документацијата не му била потполна...

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Ви реков и јас дека сигурно ќе го додадат, немаше логика да не го земат, веројатно уште не бил целосно регистриран или документацијата не му била потполна...

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Значи чекале последен момент со Ерменецот да помине лекарски тест да го стават на список место Балотели.Овој не помина и го пишале Бразилецов.[DOUBLEPOST=1468194057][/DOUBLEPOST]
Точно, треба да прави операција за да му се санира проблемот. Најверојатно ќе биде у комбинација за следна сезона.
Значи може да биде среден ? Одличен играч е,не смее да се пушти.

Значи чекале последен момент со Ерменецот да помине лекарски тест да го стават на список место Балотели.Овој не помина и го пишале Бразилецов.
Не знам колку ова има врска, зошто да не можеле двајцата да ги пријават, зошто морало еден од нив да отпатне??

Доста бе семкар еден те нема цела сезона сега ради пичиња ќе се појавиш, не лажи народ разбрав со Мамич Бојс ќе си влегуел :kuracc: ти ебам свадбарот.

Тебе те нема ни да се појавиш бе педерче, те на свадба си, те во Грција си, па во Албанија, па во Охрид ми глумиш фаца ги лажеш демек си некој зафатен Скопјанин, кога те видов во Охрид облекол свадбарска кошула и земал во Ликвид ги прашува дали има свадбарска порција, сакал некоја со 3 парчиња место и неограничено пиење земал песни ќе нарачува :sramezliv: врти таму муабети со малолетнички дека генерација бил и многу добро се знаел со воџата на Комити и демек многу убав живот живеел во Скопје, доста бизниси отворил :icon_lol: а прв си отишол да земеш од картите додека се по 100 денари, па уште си прашал дали ако земеш за некој од крајните блокови ќе може поефтино да ти дадат :facepalm: не брукаш цела Кајгана бе алооо, резил еден :tapp:
Па уште кога ќе ми се појавиш сега на утакмица, пошто шема ти е нели европска утакмица за европски човек како тебе со тој ли-нинг дресот што во терен влегуваше, играчи тегнеше за да ти го дадат :facepalm: и шалот од зелено пазарче што се фалеше дека си му спуштил цена, па и дуксерот од чичко ти, вујко ти што ти беше цел накитен демек од Комити си :pos:
Не доаѓај на фудбал, Дибиров нема да игра, а Манасков во Шкендија отишол ти ебам свадбарот да ти ебам:kuracc:

BTW Со Мамич Бојс може во Загреб да влезам, ама ти сигурно компот од праски ќе правиш тогаш кај баба ти, не сум јас ко тебе да се клошарам да го барам братучедот на комшијата пошто редар бил на северна, ако може да те пушти на јужна да не плаќаш карта :facepalm:

Што убаво беше на запад некогаш кога немаше такви ликови како тебе, кај дојде кај не запусти, групата потона од вакви свадбари бе, ако дојдеш бегај два реда од мене не ме срами пред девојчињата што се на распуст сега и ќе сакаат дечко да си фатат некој ултрас како тебе :icon_lol:

Wuaeoeoeo :Кезец:

:oftopik:

И немој случајно Комити да пуштат маичка(недај Боже маички) у продажба пред утакмица,немој случајно такви бруки да пукнат!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom