Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не разбирам како на секој пост викате дека се Комити катастрофа и вината ја клавате на управата и воџите а пола купиле карти за на јужна зашто Комити биле очајни,па како сакате да се крене групата? Како ќе влијаете да се промени ситуацијата со Комити кога бегате од запад Така беше и со Апоел,на јужна имаше повеќе Комити него на запад а како што тргнало така ќе биде и со Динамо...Не е ова наменето стрикно за постот погоре али глеам секој втор купува карта за на јужна оти Комити биле за никаде..

Скроз си во право, сите некако креваат раце, без никој да превземе било што.. Искрено не знам ни што се дешава у моментов, ко што глеам почнаа одреден дел некако блиски со управа да стануваат, паролата за Седло на последната утакмица.. :unsure: Како и да е, утакмицава решив од јужна да ја изгледам, веќе и бев договорен со другари кои што не идат со Комити, али у лига секако на запад, кога се мртви утакмиците може да станат барем малце интересни на запад :)

Зошто да не верувам дека може да ги пројдеме.. кога можеше Лестер да е шампион и Исланд да игра во 1/4 финале може и ние еднаш да го пројдеме тоа 2коло. Карти набавивте сите? ќе има доста и од Куманово љуѓе.
Се надевам вие што ке дојдете од Куманово не сте Србомани и сте зеле карти за само да викате против Хрватите ..
Комити немаат ништо против Хрватска како народ , немојте да почне некој да скандира за да нема инциденти меѓу нас !
Ако идете за Вардар сите ке ги следите инструкциите на Комити , ако ви се пее можете на Запад , ако ви се грицка семки одете на Југ и Север !
Ова не беше лично за тебе туку за сите што мислат да извикуваат што сакаат , Од тие 20,000 + што ке дојдат знам дека може да дојде некој Србоман(поготово од Делије Куманово ) и да поровоцира па затоа да бидете известени .
Не дека ги бранам Хрвативе али нема зошто да бидам на страната на Србите заради таа нивна историја !!

Последно уредено:
Од мене нема сигурно, како што гледаш и на форумот пишувам долго време и константно го пратам Вардар, тоа не може да ми го забрани никој, али знам доста луѓе што се за Ѕвезда и Партизан што ќе идат на утакмицата, но не верувам дека ќе направат било каков проблем.

Ќе биде на κρај, усташе и одоше. :D

Вчера имаше уште 14 ,000 останати билети , денеска уште 12,900 ...
Ако вака продолжи традицијата по 1,000 билети на ден значи до крајот на 12 јули би се продале уште 8,000 билети најмалце сметано со денешниот ден ...
Така да математиката вели дека од прилика најмалце ке има 20,000 гледачи на Југ и Север , за на Запад очекувам 1,000 - 2,000 ...

Вчера имаше уште 14 ,000 останати билети , денеска уште 12,900 ...
Ако вака продолжи традицијата по 1,000 билети на ден значи до крајот на 12 јули би се продале уште 8,000 билети најмалце сметано со денешниот ден ...
Така да математиката вели дека од прилика најмалце ке има 20,000 гледачи на Југ и Север , за на Запад очекувам 1,000 - 2,000 ...

Makedonska rabota, kolku poblisku do denot tolku poveke ke se prodava. Dzabe panicenjeto na 3-4 dena pred mecot ke pocne poveke da se zbori i pisuva i se sto treba e za vreme na finaleto na evropskoto da se spomne i ke ima poln stadion

На овој Гол пишеше и Аршавин дека ќе иде.:ROFLMAO: Иначе до кога треба да се регистрираат играчите кои ќе играат со Динамо? Можда овој Абдурахмамамама немаат време ни да го регистрират. Мислам дека направиле копи пејст од македонски спорт и дека нема везе веста.

Не знам колку е точна информацијата ама за разлика од таа со Аршавин, за ова има многу поголема верјатност да е точна. Него го нема кај Локерен, го немаат земено на припремите летово и не рачунаат на него, а моментално само нашиве клубови имаат покажано интерес за него (и со оглед на неговата форма последнава година дена кога има одиграно 10 минути фудбал, не е ни за очекување да има други понуди, така да според мене многу веројатно е да прифати).

https://www.instagram.com/p/BHem2SHBqGI/
Конечно некаква маркетинг промоција од клубот , почнаа да ги следат нашите предлози!
Малце му треба на народот да дојде , ама управа е со средно ☺

Абе имам прекрасна иницијатива !!!
Бидејќи ми се чини дека буквално нема спортски директор во Вардар,а има за тоа прекрасна личност да го попуни местото.
Да се направи огромен траспарент за утакмицава со наслов

"Z.MAMIC ZA DIREKTOR VO VARDAR".

Одлична прилика кога ќе заиграат Вардар-Динамо.Дај да не пропуштиме прилика сега за порака до Самсоненко.Мамич има светско искуство и врски за кревање на клуб.Да се здружиме за Мамич,дајте.Шаље Мамич,македонски поздрав:LOL:

mamic_zdravko_1-696x480.jpg

Абе имам прекрасна иницијатива !!!
Бидејќи ми се чини дека буквално нема спортски директор во Вардар,а има за тоа прекрасна личност да го попуни местото.
Да се направи огромен траспарент за утакмицава со наслов

"Z.MAMIC ZA DIREKTOR VO VARDAR".

Одлична прилика кога ќе заиграат Вардар-Динамо.Дај да не пропуштиме прилика сега за порака до Самсоненко.Мамич има светско искуство и врски за кревање на клуб.Да се здружиме за Мамич,дајте.Шаље Мамич,македонски поздрав:LOL:

mamic_zdravko_1-696x480.jpg

BBB likes this.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom