Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Намерно играат со висок напаѓач за да имаат на кого да нафрлаат, ама џабе е со ваква дрвесина како Ќеран. Како само мрзоволно играше човече, 15 метра не истрча севкупно.
А Глигоров и Николов јас би ги шутнал во пакет, никаков ефект нема од нивната игра. Не знаат да водат топка, малце пресинг и самите си ја даваат на противникот. Што играчи се тие што не можат да погодат додавање со 5 соиграчи околу нив? Резил...
Фелипе мора да се враќа да прими топка до голман, па после да оди во напад.
Ќе биде тешко во недела, се крстиме сите во Хоф, ама ако Седло не ни ги послуша советите да игра со Брдаровски како бек и Хоф како крило, тогаш ќе бидеме доста поотворени само со Хамбарџумијан на бек, па може и да ни стресат некој гол.
Реално ако Шкендија прва даде гол, мислам дека нема да има враќање.
Мада да одиме отом потом, јас имам страв од дуелот со Брегалница во среда :icon_mrgr:

Повторувам кој ја знае нека ја напише песмата што ја пее-ја Комитите,идеше нешто јас те ебам Шкендијо....интересно ми звучи.

Повторувам кој ја знае нека ја напише песмата што ја пее-ја Комитите,идеше нешто јас те ебам Шкендијо....интересно ми звучи.
Шкендија сака репете,
уште еднаш да ја ебеме,
ајде викни посилноооо
јас те ебам Шкендијооооо

Намерно играат со висок напаѓач за да имаат на кого да нафрлаат, ама џабе е со ваква дрвесина како Ќеран. Како само мрзоволно играше човече, 15 метра не истрча севкупно.
А Глигоров и Николов јас би ги шутнал во пакет, никаков ефект нема од нивната игра. Не знаат да водат топка, малце пресинг и самите си ја даваат на противникот. Што играчи се тие што не можат да погодат додавање со 5 соиграчи околу нив? Резил...
Фелипе мора да се враќа да прими топка до голман, па после да оди во напад.
Ќе биде тешко во недела, се крстиме сите во Хоф, ама ако Седло не ни ги послуша советите да игра со Брдаровски како бек и Хоф како крило, тогаш ќе бидеме доста поотворени само со Хамбарџумијан на бек, па може и да ни стресат некој гол.
Реално ако Шкендија прва даде гол, мислам дека нема да има враќање.
Мада да одиме отом потом, јас имам страв од дуелот со Брегалница во среда :icon_mrgr:

Nema potreba od visok napagac narednava, podobro e so Stojkov ili nekoj drug podvizen, brz da moze da pravi pritisok uste od napred. Zgusnat sreden red i na brizi akcii kolku sto moze poveke. Brdarovski + Hof e dobra kombinacija.

Do kaj e Glisic? Bi ni dosol i on dobro sega.

Сега бидејки е плеј оф како што гледам екипиве кој ке играат со Вардар и Шкендија не им требаат бодови ,нигде неможат да одат ..
Тоа значи сите може да си го ладат освен ако Шкендија не им фрла пари на нашиве противници, колку е само глуп системов :tapp:
Наредно коло во среда Шкендија игра со Работнички кој со финалето во купот си обезбеди настап во Европа и сега ке си го ладат,не верувам да играат за нас .
Додека ние мислам ке се мачиме со Брегалница која си го обезбеди опстанокот али ке им фрлат пари од Шкендија ,башка од дамна знаеме дека се FK Bregalnice :icon_mrgr:
За во Кратово нека ја договорат партиски Зинго и ВМРО (Самсоненко) , али претходно да не изгубиме на градски од Шкендија и титулата е наша:angel:;):rolleyes:

Абе Силекс ќе ни ја даде сто проценти. Уште стојам на мислењето дека нашите два клуба си имаат некои дилови.
Брегалница ќе игра за Шкендија, ќе им фрлат некоја пара, затоа овој дуел ќе биде тежок за добивање, особено што е измеѓу два натпревари кои решаваат за титула.
Имаме огромен број на повредени играчи, одвај една постава крпиме...
Работнички нема да игра за Шкендија, ама преслаби се за да извадат бод во Тетово.
Слога нема што да бара на Градски, има да ги откорнеме.
Ако сме први по дуелот со Шкендија, тогаш мислам дека титулата е веќе решена. Работнички ќе игра финале во купот, сигурно нема да им биде гајле за последниот меѓусебен дуел.

Од друга страна, со пораз од Шкендија ја губиме титулата сто посто.
Силекс ќе треба да игра за нас, ама тешко дека би дошле до бод во Тетово.

Па тогаш ако остане све исто до последно коло на два бода , нас ке ни одговара и нерешено со Работнички и ке имаме исто бодови со Шкендија али боље меѓусебен дуел :):rolleyes:
Ама Шкенди ке им понуди доста пари на Раб , ма да ако ја изгубиме таа треба сите на терен и да јадат ќотек Работнички

Па тогаш ако остане све исто до последно коло на два бода , нас ке ни одговара и нерешено со Работнички и ке имаме исто бодови со Шкендија али боље меѓусебен дуел :):rolleyes:
Ама Шкенди ке им понуди доста пари на Раб , ма да ако ја изгубиме таа треба сите на терен и да јадат ќотек Работнички
Не губиме од Работнички сто посто :D
Ако ја тепаме Шкендија, веќе може да прославуваме титула, ама мислам дека нема шанси да ги добиеме. Во случај на нерешено како што кажав, големи се шансите за титула.

Предност ќе ни биде што во недела Шкендија ќе мора повеќе да се отвори и да нападне. ( под услов да победиме во среда ) Тука ни е шансата со некоја контра да ги решиме. За разлика од вчера кога не верував дека ќе победиме, за у недела сум 90% сигурен дека ќе победиме. Само треба паметно да се изигра.

Со кој ќе одиграме паметно? :D Со Седло што знае само една тактика? :icon_mrgr:
Ќе се отвори како слепец, ќе ни здрват гол од контра и на крај 0-4 ќе изгубиме :icon_mrgr:
Треба да се затвориме, да ја згустиме средината и рогај по крила на контри. Кој прв даде гол, мислам дека тој и ќе победи...

Е сеа и ти шо го напраи Седло ...
Ако беше толку глуп и вчера ќе изгубевме :D

А за тоа кој прв да де гол ќе тепа, ја и за вчера го мислев али Николов ме демантираше :pos:
Муабетот е Шкендија ако даде прва гол сигурно ќе не тепа xD

Факт е дека Вардар ќе треба да се измачи и изнатрча против сите 5 противници во плејоф, исто како што е факт дека Чкендија 4 натпревари ќе ги добие без да се измачи, но за тоа сме си криви ние (т.е. управите и раководствата на Вардар) кои во 25 години играње прва лига не успеа ниту се еден тим да направат некаква соработка или некаков договор, да им пуштаат играчи на позајмица, па да земаме бодови од нив или слично па да си поминеме лесно...и онака имаме сто играчи кои дремат и не играат, па може нив да ги пратиш у силекс у царев двор у кратово нека трчаат па ако ги бидне врати ги во вардар ама не. епа сеа нека искршат нозе против брегалница у среда, ама титула мора да донесат.

Не губиме од Работнички сто посто :D
Ако ја тепаме Шкендија, веќе може да прославуваме титула, ама мислам дека нема шанси да ги добиеме. Во случај на нерешено како што кажав, големи се шансите за титула.

Mestena e titulata be nie da si osovime ja nezma so se palat ovie od tetovo :D :D Site ke ni pustat so niv X i taman :D

За купот иначе само освојувачот иде во европа. Сменето е правилото, финалистот има привилегија/европа ако освојувачот е и шампион иначе местото за европа припаѓа на подобро пласираниот на табелата. Теоретски работнички може да извиси ако не го освои купот и заврши 6ти во плеј офот, моментално имаат +3 со Брегланица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom