Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Да ти се намочам во голманите што ги иаме :yid:

Само што исклучив примиле гол.. Како бе?
Многу глупо брат. Шутира директно во него и под раце му помина, да му ебам телето пола словенечко пола македонско.

Сум рекол одамна јас дека Гачевски не е на потребното ниво, ептен го форсираат :icon_mrgr:
Спировски одигра дефанзивно добро, Новак задоволи истотака.
Спиевме дур не паднаа головите, после тоа изигравме добар натпревар, само реализацијата мора да се подобри. Не се сеќавам кој се утна чиста шанса. Што е со овој Ќеран не ми е јасно, што куров ми се враќа во наша половина, кога треба да оди голови да дава?
Цело време е свртен со грб кон голот :tapp:

Сум рекол одамна јас дека Гачевски не е на потребното ниво, ептен го форсираат :icon_mrgr:
Спиевме дур не паднаа головите, после тоа изигравме добар натпревар, само реализацијата мора да се подобри. Не се сеќавам кој се утна чиста шанса. Што е со овој Ќеран не ми е јасно, што куров ми се враќа во наша половина, кога треба да оди голови да дава?
Така сигурно му е кажано да се враќа назад.. Али секоја утакмица што ја гледам појасно е дека мора уште еден квалитетен среден играч да земеме.[DOUBLEPOST=1461232889][/DOUBLEPOST]
Така сигурно му е кажано да се враќа назад.. Али секоја утакмица што ја гледам појасно е дека мора уште еден квалитетен среден играч да земеме.

Според ЦЦС на фејсбук кој е доста веродостоен извор Вардар потпишал договор со Аргентиски играч од средниот ред кој ке дојде летово :)
Доста ги гледавме Глигоров и Спировски ...

Според ЦЦС на фејсбук кој е доста веродостоен извор Вардар потпишал договор со Аргентиски играч од средниот ред кој ке дојде летово :)
Доста ги гледавме Глигоров и Спировски ...
Mora da doaga igracov od klub na Balkanot ili pak preku istiot agent na Ermencive.Dosega site novi bea taka ,bas taka.Inace super :)

Сабота 16:00 1/4 ЛШ РК.ВАРДАР-Веспрем
Карта 100денеари пред навивачки влез !!!
24.04.2016 Недела 16:00 ФК.ВАРДАР-Шкендија
Влез слободен

Како слободен влез, коа е од висок ризик и потребни се л.карти ??

Сабота 16:00 1/4 ЛШ РК.ВАРДАР-Веспрем
Карта 100денеари пред навивачки влез !!!
24.04.2016 Недела 16:00 ФК.ВАРДАР-Шкендија
Влез слободен

Како слободен влез, коа е од висок ризик и потребни се л.карти ??
Не се замарај како, само дојди во недела слободно ќе влезеш :)

635905814475461092-710392038_to-be-or-not-to-be.jpg

Станав во 9 часот, 10 пати кењав од возбуда досега, ништо не можам да работам веќе 4 саати :icon_mrgr:
Време е за дерби :icon_mrgr:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom