Намерно играат со висок напаѓач за да имаат на кого да нафрлаат, ама џабе е со ваква дрвесина како Ќеран. Како само мрзоволно играше човече, 15 метра не истрча севкупно.
А Глигоров и Николов јас би ги шутнал во пакет, никаков ефект нема од нивната игра. Не знаат да водат топка, малце пресинг и самите си ја даваат на противникот. Што играчи се тие што не можат да погодат додавање со 5 соиграчи околу нив? Резил...
Фелипе мора да се враќа да прими топка до голман, па после да оди во напад.
Ќе биде тешко во недела, се крстиме сите во Хоф, ама ако Седло не ни ги послуша советите да игра со Брдаровски како бек и Хоф како крило, тогаш ќе бидеме доста поотворени само со Хамбарџумијан на бек, па може и да ни стресат некој гол.
Реално ако Шкендија прва даде гол, мислам дека нема да има враќање.
Мада да одиме отом потом, јас имам страв од дуелот со Брегалница во среда
А Глигоров и Николов јас би ги шутнал во пакет, никаков ефект нема од нивната игра. Не знаат да водат топка, малце пресинг и самите си ја даваат на противникот. Што играчи се тие што не можат да погодат додавање со 5 соиграчи околу нив? Резил...
Фелипе мора да се враќа да прими топка до голман, па после да оди во напад.
Ќе биде тешко во недела, се крстиме сите во Хоф, ама ако Седло не ни ги послуша советите да игра со Брдаровски како бек и Хоф како крило, тогаш ќе бидеме доста поотворени само со Хамбарџумијан на бек, па може и да ни стресат некој гол.
Реално ако Шкендија прва даде гол, мислам дека нема да има враќање.
Мада да одиме отом потом, јас имам страв од дуелот со Брегалница во среда