Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Шошонине од Тетово побрзо ќе стигнат до Ѓорче него ја. :D
А муабетов за притисок не ми држи некоја логика со оглед на моменталната ситуација во групата.

И јас се согласувам дека во Ѓорче може да се направи поголем притисок отколку на градски , поблиску е теренот и логички е да биде поголем притисокот , исто како на Кале и Јане да споредуваш :) ..
Од друга страна џабе ке биде притисок ако не дадеме брз гол во првите 15 мин , така ке има некоја надеж .. но мора и да го пазиш својот гол во сите 90 мин јбг :)
Очекувам утре 250 - 300 Комити , иако ова е мала бројка сепак таква ни е ситуацијата ...

Немора да се исфорсираат во првите минути и да примаат гол, пошо крај е ако примиме. Прво да дадеме еден и втор до кај 70, после е друго, ќе има притисок последните 20 мин.. прекини ова она, ќе збрцаме уште еднаш.

http://sport.com.mk/?ItemID=3415EAF71E9A284C83AC20AB0DB8931C

Пред некое време баш слушнав муабети за Ромеро како е редовен во диско, може да се пакува полека.. Квалитет се гледа дека има, ама џабе е тоа ако планира да си игра „курташак“ овде. Добро што до негде некои работи се колку-толку средени во Вардар, да беше Андреев веројатно ќе си беше дел од тимот сеуште :)

Иначе, околу Ѓорче, џабе расправате кај е подобро да се игра, кога на Градски не можеме да играме, и на Работнички им е кажано и на нас, до крај на полусезона на Градски нема да има фудбал

Мора да смениме нешто. Згуснат среден ред и 2 ца напред. Тешка глупост суспензијата на Ромеро, баш таков играч ќе ни беше добро дојден што знае да шутира слободни. Очекувам да имаме еден куп. Мора од прва минута агресивно да се бунат и да бараат исти критериум како на чаир.

Николов - Фелипе - Дашјан у средина, Стојков, Шиле и Фичо напред, евентуално со Петар Петковски, мада ќе ни треба играч ко Фичо напред на терен ко Ѓорче, висок пресинг да им играме. Тешко да се вратиме после ваква негатива, ипак шкендија не е шала, ама ако дадеме гол во прво зашто да не пробаме,

Ќе има ли Хамбарџумијан право на настап? Ако му следуваше автоматска суспензија од само еден дуел, тогаш јас би играл со Брдаровски како бек, а Хамба како крило, во таква комбинација ја утепавме Шкендија на Градски. На другата страна крило мора да биде некој од Петковски или Асани, а нема потреба да се гушат со сто играчи во средина, нека ги стави и Блажевски и Фичо во напад.
Фелипе и Глигоров средина, одбрана стандардна од претходниот дуел.

Напротив шкенди е заебанција. Имаат слаба одбрана, ние уствари немаме асална реализација да имавме центарфор како треба Ренова со 5-6 ќе ја испратевме ова коло. Нас ни треба 3-5-2 формација за овие, они и онака ќе се бранат.[DOUBLEPOST=1448985906][/DOUBLEPOST]Дали Глигоров и Грне имаат право на настап со оглен на жолтите што ги добија последниве 2 кола (Грне поготово) и колку меча е суспендиран Попов?

Asasni e mnogu padnat od forma , zatoa se pocesto dobiva slabo minutaza i nema sansi da startuva utre.
Inace realno Skendija vo odbrana se tapa , skoro od site timovi vo ligava primija golovi , sredinata i napadot im se dobri i mora da se vnimava dosta od kontra napadi bidejki Skendija najverojatno ke igra na taa karta

Дај му црвен бе сам со голман ќе искочеше !! Сфе ти ебам!

Kakov crven be, ne smeat crven na indijancite, istiot igra sea na jraj so raka namerno i pak ne mu dava zolt zaso veke imase pa ke trebase crven.
Pa i onoj Mijuskovic sea najde da kiksne.
Тоа ќе пишев сега бе мамицата у пичка, у секоја нормална лига играње со рака е жолт а у случајов втор жолт и црвен.

Џабе и да не примеа гол ептен тешко ствараа шанси, никаде не идат со тие балонки шо ги пуцаат напред.

И тој циганот па уште орел ми праи со рацете, мамицата да му ја ебам јас.
Чим е бразилка мора да е некоја држача милфоња.

Sekoja cest kako izigraa prvive 45 min osven nekad 30-35 min kaj sto padnaa vo tempoto i togas izigraa indijancive nesto, drugoto totalna dominacija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom