Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci dosega Vardar pobeduva blagodarenie na kvalitetot na poedinci.Sedloski ne promeni nisto a neznam i kakva promena ocekuvavme moga i kaj Andreev golem udel imase Sedloski.Vaka Vardar ke maci so poslabite ekipi zatoa sto site ke mu igraat bunker za razlika od Shkendija koja sto gi macka poslabite ekipi i kade sto trenerot e trener a ne ime i prezime.I nz zosto stvarno go zemaa Stojkov koga dosega od nego nisto ne vidovme i koja e fintata so prenatrupuvanje igraci na odredeni pozicii kako Stojkov vo napadot i Novak kako stoper.Dali doaganjeto an Novak znaci zaminuvanje na Grncarov ili Taneski ?

Од играва денес,едино помизерија беа само Комити.Јад и чемер.

Стојков нешто повреден да не е, го немаше ни на клупа последниве 2 утакмици ? Слабо комбинираме напред, освен Фелипе другиве некако многу ја кочат играта, Фичо е неподвижен, Шиле а прими топка се укопува у место па тек после иде на дриблинг, Дашјан безкорисен.. треба да се проба со Стојков и Петковски/Асани крила и Ромеро шпиц, со повеќе комбинаторика и уфрлувања...

Ќе го уништат Дашјан како крило злато играч предходната утакмица разбива сега и играат шах со него.

Извинете ама незнам како заврши ако можете пишете

Не сум гледал по мизерен меч на Вардар, едино со Ренова можеби.
Попов си дрви кур се смееше денес цело време.Урла вика бара топка и ќе ја усере на крај.Глигоров мизерија.
Единствено Блажевски што трча и што го даде пеналот кој патем можеше комотно и да не го свирне.
Сите послаби екипи ќе си играат вака курот со нас ќе се мачиме цело првенство.

Извинете ама незнам како заврши ако можете пишете

Тепавме на продужетци (y)

Не сум гледал по мизерен меч на Вардар, едино со Ренова можеби.
Попов си дрви кур се смееше денес цело време.Урла вика бара топка и ќе ја усере на крај.Глигоров мизерија.
Единствено Блажевски што трча и што го даде пеналот кој патем можеше комотно и да не го свирне.
Сите послаби екипи ќе си играат вака курот со нас ќе се мачиме цело првенство.

Тепавме на продужетци (y)
Зар овој Вардар да се мачи[DOUBLEPOST=1440609657][/DOUBLEPOST]Со ваков сосрав да не се издвојува лесна победа Срамота па дури во последна минутаа да се даде гол за победа

Очобол денес, жал ми е за парите што ги дадов и времето што го загубив.

Со екипа со просек од 19-20 години одвај победивме. Един Мерсовки ни го земале плус :pos:
Металург имаше повеќе шанси од нас. Даре си играше кур во одбрана, а едната шанса беше по кардинална грешка на Хамбар, кога Бујче искочи сам пред гол, а Пачата иако беше повреден (мораше да продолжи пошто немавме веќе замени), му спаси зицер со маестрална одбрана. Пача не спаси и во прво полувреме кога спиеше цела наша одбрана.
Ние се извадивме на квалитетот на Блажевски. Изнуди пенал по додавање на Фелипе и го реализираше. Изнудуваше неколку корнери, само он се трудеше денес. Ама имаше и еден селски шут од чиста шанса. И во второ полувреме одигравме една добра акција, Фелипе му ја даде на Дашијан, овој ја протна до Блажаевски, па откако изби сам, го сопнаа, ама продолжи да трча, па се фрли и ништо не досудија. Ова беше сто пати поголем пенал од првиот, кој можеше и да не се досуди. Попов се шина давајќи дијагонали. Во прво полувреме беше тежок труп, сто пати му се смееа од публика и му даваа ироничен аплауз. Една топка не успеа да нафрли, цело време го блокираа. Хамбар газеше низ цел терен, да не беше грешката на крајот ќе имаше чиста десетка. Даре еднаш изгуби една опасна топка, среќа овие беа босотилук во напад иначе сигурен гол ќе беше. Му се скинаа од дерење после тоа. Пачата скрена и тоа со право. Не знам кој му курац што не го игра Грне, нека си почне со Грнчаров и Мијушковиќ и готово. Дашијан одново на крило и одново труп. Фелипе малце послабо. Безпотребно игра со Николов и Глигоров. И двајцата се слаби дефанзивци, а во напад немаат никаков придонес. Како можеа Стјепановиќ да не го земат, а тој па слепецот читам отишол во ОФК :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Никаква игра немаме напред, Фелипе сака да изигра ама нема со кого. Наппаѓачите не знаат кај тераат. Ивановски денес заслужи НУЛА, а исто и Петковски. Чист промашај се сите четворица што ги имаме. Тешко нас ако не менуваме нешто, ако чекаат од одбраната и од Пачовски, наебавме.
Па Љамче го форсираат. Каде бе со таков инвалид во тимот :facepalm:
Ние сме состав од квалтетни играчи и од инвалиди, тотален контраст има во линиите...
Ако не тепаме во Штип, црно ни се пишува :гик:

Никаква игра немаме напред, Фелипе сака да изигра ама нема со кого. Наппаѓачите не знаат кај тераат. Ивановски денес заслужи НУЛА, а исто и Петковски. Чист промашај се сите четворица што ги имаме. Тешко нас ако не менуваме нешто, ако чекаат од одбраната и од Пачовски, наебавме.
Затоа мој предлог до управата: Уште некој стопер плус да си земеме за секој случај:pos::facepalm:

Љамче сеуште добива минутажа бе, убедливо најслаб играч ни е во екипа. И што е поинтересно, он беше мислам дека дури и единствениот трансфер по желба на Андреев, нели демек го видел кога играше у Металург :pos:Даре не е за штопер, и во Работнички исто праеше еве и кај нас, си игра курташак дрибла а последен играч е, малце да го стегнат, физички да се врати и во средина може да гази. Глигоров и Николов немаат некој посебен придонес, Николов мислам дека нешто подобар дефанзивно, доста трча, покрива, и знае да одземе/пресече топка, во напад двајцата ист придонес, подај на Фелипе или на крило и чекај тие 4ца напред да направат нешто. Со екипи што играат бункер треба со само еден задњи везни и малце по офанзивно, бар дур не ги отвориме. Ништо не пишуваат нашиве на сајтот, Стојков го нема 2 утакмици ни на клупа, нигде не пишале за повреда и слично, и Ромеро исто, на фејсбук на еден само му одговорија дека Цезар имал повреда без појаснување колку сериозна. Фалат уште минимум 2ца играчи.. ех да го земевме Тони Силва :(

Ништо не пишуваат нашиве на сајтот, Стојков го нема 2 утакмици ни на клупа, нигде не пишале за повреда и слично, и Ромеро исто, на фејсбук на еден само му одговорија дека Цезар имал повреда без појаснување колку сериозна. Фалат уште минимум 2ца играчи.. ех да го земевме Тони Силва :(
Играше Ромеро со Младост Царев Двор, тежок очобол беше :D

Кај е коњаникот што ме убедува да идам на утакмици? Ма нек се гонат бе, кај се испековме ко ракови, па и спротивната трибина ја направиле ВИП :pos: :pos: :pos: Ме утепа и сонце, и плус ослепев, а тој на вратичката за спротивната трибина вика што не си купил вип билет :tapp:

Патем на 'vip' трибината влагаат само оние што не плаќаат карта :D

После утакмицата уште поголем очобол. Николов ништо не покажа, дрва, Глигоров беше добар, делеше топки и покриваше. Не знам дали е до мотивацијата или толку знаат... Мислам дека против повеќето екипи треба да идеме со двајца напаѓачи, или пак со Стојков наместо Дашјан на крило зашто Фичо сам не може да се бори со тројца играчи околу него постојано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom