Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е сега затоа звукот касни.Конечно асален стрим да видам од нашиве...
Мене и Блажевски почна да ми смета, можда постигнува голови (изведува пенали), ама некако ни ја гуши играта, пресебичен е, и место да подаде и да отоври простор, он изиграва дриблер и или ќе ја изгуби или ќе ја врати после назад топката.Тројката у средина Глигоров-Николов- Фелипе одлични првово полувреме, буквално не им дозволија на јаничарите повеќе од две додавања да сврзат, а и во напад одлично одработуваат.Блажевски што промаши на крај, лелеле
Ахххх да имавме еден добар напаѓач, а не да се влечеме со Фичо...
Фелипе е виртуоз, тука се надоврзува и веќе етаблираниот Хамбарџумујан. Жалосно е да си го трошат времето со незналици како Љамче.Мене и Блажевски почна да ми смета, можда постигнува голови (изведува пенали), ама некако ни ја гуши играта, пресебичен е, и место да подаде и да отоври простор, он изиграва дриблер и или ќе ја изгуби или ќе ја врати после назад топката.Тројката у средина Глигоров-Николов- Фелипе одлични првово полувреме, буквално не им дозволија на јаничарите повеќе од две додавања да сврзат, а и во напад одлично одработуваат.
Далеко е Кочани, затоа касни.Е сега затоа звукот касни.![]()