Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
90% посед на топка ги убивме јаничарите.

Блажевски што промаши на крај, лелеле :D
Ахххх да имавме еден добар напаѓач, а не да се влечеме со Фичо...

Блажевски што промаши на крај, лелеле :D
Ахххх да имавме еден добар напаѓач, а не да се влечеме со Фичо...
Мене и Блажевски почна да ми смета, можда постигнува голови (изведува пенали), ама некако ни ја гуши играта, пресебичен е, и место да подаде и да отоври простор, он изиграва дриблер и или ќе ја изгуби или ќе ја врати после назад топката.Тројката у средина Глигоров-Николов- Фелипе одлични првово полувреме, буквално не им дозволија на јаничарите повеќе од две додавања да сврзат, а и во напад одлично одработуваат.

Ивановски и Велковски ни се најслаби во екипа... првиов само седи така,колку да се рече дека имаме напаѓач напред,а Велковски имаше 2 кикса во одбрана,каде што противничките напаѓачи да беа малце подобри сеа нема да беше овој резултат... Блажевски каков таков пак е најдобар напред..

Мене и Блажевски почна да ми смета, можда постигнува голови (изведува пенали), ама некако ни ја гуши играта, пресебичен е, и место да подаде и да отоври простор, он изиграва дриблер и или ќе ја изгуби или ќе ја врати после назад топката.Тројката у средина Глигоров-Николов- Фелипе одлични првово полувреме, буквално не им дозволија на јаничарите повеќе од две додавања да сврзат, а и во напад одлично одработуваат.
Фелипе е виртуоз, тука се надоврзува и веќе етаблираниот Хамбарџумујан. Жалосно е да си го трошат времето со незналици како Љамче.
Шили е типичен селски играч, фати-шутни, џабе му се головите што ги дава во нашава боранија лига.

Хахахаха како го запцуја Љамче за црвениов што го изнуди хахахахаха
И после не ви чинел Љамчето :icon_lol:[DOUBLEPOST=1440863588][/DOUBLEPOST]Уште една 100% промашена шанса од Блажевски по мајсторското додавање на Фелипе...

Последно уредено:
Супер игра одигравте, имав прилика да ве проследам во живо затоа што ептен близу ми е Кочани.
Од Северната трибина беа сместени Комитите со своите препознатливи реквизити.
Како и да е, ги надигравте, мислам можете да се сложите дека стадионот беше на ниво да се одигра еден нормален прволигашки натпревар. Рутински ја завршивте со победа иако можеше и повеќе да беше разликата оти Брегалница си беа загубени во просторот :D

Очај се до сега другите екипи у лигава, останува уште Силекс да се види до кога ќе тера, другото е све ужас и лесни 3 бода. Од огромно значење ќе бидат утакмиците со Шкендија и Работнички изгледа, и ќе мора да се избегнуваат глупи кискови како со Слога во прво коло

Не ми е јасно зашто толку време се обидуваат да го вратат Фичо Ивановски на нивото од пред 3-4 години кога е повеќе е од очигледно дека нема да ги повтори тие игри?! Или неспособноста да ангажираат квалитетен шпиц во ситуација кога имаат толкав буџет на располагање и можат комотно да му понудат 150-200 илјади евра годишно, ќе го прикриваат со тоа што ќе не малтретираат и нас, и самиот Фичо, а он освен спорадични блесоци, не може да ни понуди ништо повеќе во моментов. За Петковски (Зеко Мали) не ми се трошат ни зборови.
Како што не ми е јасно што прават двајца голмани странци во Вардар, а ни едниот, ни другиот, не се ни резерви. Исто така и оној промашајот од Шахтјор, кој цела година не успеа да забие гол на официјален натпревар. Не дека се изнаигра сиромашкиот.

Па ја попрво на Миранјан шанса би му дал и би го форсирал, него Фичо-вциве што ги бутаат со сила ко Љамче исто, на Ивановски се гледа дека толку му е максимумот, другиве двајца никад не биле нешто за сега на 26+ години да станат. Миранјан бар 19-20 години има, кога и да влезе игра крило, никад шпиц, а тоа му е права позиција, па бар со вакви очај екипи кога водиме нека го пуштат 30 минути да го видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom