Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некој лета секоја сезона, тоа сте вие, за после да кењате како не местат нас за титула :D
Ајде следна репете! :P

Абе овие белоглавите орли толку се мутави или се прават мутави?Фудбалериве сами да не го каменуваа автобусот и самите себе?Никој ништо не знае,сите го биле у подрум. :D
Вардар нормално,се ова ќе го преќути,ќе игра ко што ќе каже МВРО.Медиумите исто.А кога сме веќе кај нив,поздрав до слугите истовремено и сочуство до Eqip.shq за поразот на дрим тимот.Професионалност на ниво,пробаа на секаков начин да ја омаловажат победата на Вардар,али нека цркнат и они и племето нецивилизирано...:)

Не бевте, Пачовски спасуваше во неколку наврати, ве избушија по крила и со топки во празно.

:pos:
К немаше од Комити у Куманово.

Не влезе ниту еден навивач на Шкендија на терен. Ниту еден. Ниту пак Вардарци беа нападнати во соблекувалните. Иначе, Брдаровски според мене, одлично изигра.
A ние им ја избушивме мрежата, па ти види сеа...

@vidooq Све што пишав беше превземено од Вардар фанс групата на фејсбук (Лико фанс порано), претпоставував за некои работи дека преувеличувале..

Ако си случајно од Куманово, а изгледа си, прашај некој другар сигурно ќе знае да ти објасни дали сме биле скриени.

Нема потреба, бев на врата, знам кои влегоа, бев на терен, и бев во соблекувалните, ги обезбедувавме играчите и на двата тима. Очи имам.
Навивање за Вардарци, НЕ-МА-ШЕ на трибини. Горе до ложата седеа некои од легендите на Вардар, али навивачи, слабо

Нема потреба, бев на врата, знам кои влегоа, бев на терен, и бев во соблекувалните, ги обезбедувавме играчите и на двата тима. Очи имам.
Навивање за Вардарци, НЕ-МА-ШЕ на трибини. Горе до ложата седеа некои од легендите на Вардар, али навивачи, слабо
Е ја за Куманово зборам не за на стадион, зашто рече дека немало К од Комити во Куманово ;)
Не е битно, исто ко да не сме биле.

https://www.youtube.com/watch?v=5m54H35d090

Ако ги чекаме нашиве за головите и моментите од утакмицата.... мн по организирано ми делуваат за разлика од мртвава наша управа.

Според видеово сме требале ние да изгубиме со 3-1.

https://www.youtube.com/watch?v=5m54H35d090

Ако ги чекаме нашиве за головите и моментите од утакмицата.... мн по организирано ми делуваат за разлика од мртвава наша управа.

Според видеово сме требале ние да изгубиме со 3-1.
Да ама сеа нашио хајлајтс коа ќе искочи, ако искочи воопшто, ќе видиш штое хајлајтс, во 30 секунди ставиле се, како со Шкупи, цело прво полувреме и 5-6 шанси 100% не ги сставиле у хајлатсот,а неколку и од второ полувреме имаа скокнато. Да не зборам за квалитетот и како е изработено и изјавата на тренерот на крај, па видеа од скоро секој тренинг, или од последниот пред уттакмицата. Баш ко сите европски клубови, а кај нас нула.

И од текстуалниот пренос можеше да се примети дека се работело за изедначен дуел, а победил поснаодливиот. Кажав многу пати дека одбраната на Шкендија е швајцарско сирење, дури не ја засилат, ќе си примаат голчиња од секого. Џабе имаат јак напад и јака средина, кога противникот може да брцне гол од контра и после да им игра катанаџо. Одлично е што среќата која ни сврте грб во првиот дуел, не послужи баш кога беше најпотребно. Овој пораз ни од далеку не значи дека толку е од Шкендија за годинава, напротив сезоната ќе биде долга и неизвесна до самиот крај, меѓутоа психолошки одлично ќе делува тоа што издвојувавме победа на гостински терен, под голем притисок во моменти кога нивната форма одеше кон нагорна линија и имаа огромна мотивираност. Ги спуштивме на земја и се крена мотивот кај нашите фудбалери пред престојните дуели. До репрезентативната пауза мора да земеме 6 бода во дуелите со Младост ЦД и Металург на домашен терен и тоа убаво ќе биде да појачаме гол разлика. Одамна не сме торпедирале некоја екипа...

Losho e Destani ako vidi Shkendija 1-3 Vardar sigurno ke mu fukni ushte nekoe miljonche pa da go donesat Ibraimi ili abdurahimi, a inache spored videovo Shkendija igra fudbal a nashive ko muvi trcaa vo odbrana, posebno Popov.

Прво полувреме една шанса посериозна и еден гол за Шкендија, додека во второ се гледа дека направиле уште 2-3 добри шанси кај шт Пачовски одбранил. Се гледа што значи добар голман, вака да брани уште 3-4 сезони ќе биде топ. Малце изгубени и нашиве во одбрана, морале малце подобро да реагираат, али кога се браниш 90 минути, мора да направат и они шанси.

Одново гол по страната на Попов иначе... Според мене проблем е одбранбената двојка од средината, никаков ќар немаме од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom