Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
Ако некој лета секоја сезона, тоа сте вие, за после да кењате како не местат нас за титула 
Ајде следна репете!

Ајде следна репете!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку си сигурен дека немало К омити во Куманово?![]()
A ние им ја избушивме мрежата, па ти види сеа...Не бевте, Пачовски спасуваше во неколку наврати, ве избушија по крила и со топки во празно.
К немаше од Комити у Куманово.
Не влезе ниту еден навивач на Шкендија на терен. Ниту еден. Ниту пак Вардарци беа нападнати во соблекувалните. Иначе, Брдаровски според мене, одлично изигра.
Ако си случајно од Куманово, а изгледа си, прашај некој другар сигурно ќе знае да ти објасни дали сме биле скриени.Ако имало, мора да биле добро скриени.
Ако си случајно од Куманово, а изгледа си, прашај некој другар сигурно ќе знае да ти објасни дали сме биле скриени.
Е ја за Куманово зборам не за на стадион, зашто рече дека немало К од Комити во КумановоНема потреба, бев на врата, знам кои влегоа, бев на терен, и бев во соблекувалните, ги обезбедувавме играчите и на двата тима. Очи имам.
Навивање за Вардарци, НЕ-МА-ШЕ на трибини. Горе до ложата седеа некои од легендите на Вардар, али навивачи, слабо
Да ама сеа нашио хајлајтс коа ќе искочи, ако искочи воопшто, ќе видиш штое хајлајтс, во 30 секунди ставиле се, како со Шкупи, цело прво полувреме и 5-6 шанси 100% не ги сставиле у хајлатсот,а неколку и од второ полувреме имаа скокнато. Да не зборам за квалитетот и како е изработено и изјавата на тренерот на крај, па видеа од скоро секој тренинг, или од последниот пред уттакмицата. Баш ко сите европски клубови, а кај нас нула.https://www.youtube.com/watch?v=5m54H35d090
Ако ги чекаме нашиве за головите и моментите од утакмицата.... мн по организирано ми делуваат за разлика од мртвава наша управа.
Според видеово сме требале ние да изгубиме со 3-1.