Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Одново гол по страната на Попов иначе... Според мене проблем е одбранбената двојка од средината, никаков ќар немаме од нив.
(y) Gligorov slabo mnogu deluvat vo posledno, spored mene poarno Dashyan so Velkovski neka igra ili da bacime ushte nekoj dinar da se kupit nekoj crnec vol ko Osa sho beshe, ili toj od apoel Vincius or whatever :D[DOUBLEPOST=1439765860][/DOUBLEPOST]
(y) Gligorov slabo mnogu deluvat vo posledno, spored mene poarno Dashyan so Velkovski neka igra ili da bacime ushte nekoj dinar da se kupit nekoj crnec vol ko Osa sho beshe, ili toj od apoel Vincius or whatever :D
Vol mislam, sho se bori celo vreme trca, jak physical. Inache Osa ne beshe vol vo bukvalna smisla na Zborot.

Заборавив да го искоментирам копилето Попов, 3 гол на негова сметка, при пасот не ја дигна ногата и при шутот на Радески, да имаше ваква ситуација во Англија Радески ке немаше ни залет да земе, а не па да шутне и уште гол да ни даде.... златен Глишич

п.с Томе бил маестрален.

Попов е тапа за одбрана, уште за репрезентација кога играше го зборев тоа, баш ми текнува со Ерменија кога изигравме нерешено на градски падна гол по негова вина зашто не излезе од офсајд.

Ама па најјак ви е у тимот. Имаше еден момент, фаул на 20м, и се расправаа со Блажевски кој да шутне, и се реши овој последниот и погреши. И Попов му вика овој ти беше последен фаул :ROFLMAO:

Ама па најјак ви е у тимот. Имаше еден момент, фаул на 20м, и се расправаа со Блажевски кој да шутне, и се реши овој последниот и погреши. И Попов му вика овој ти беше последен фаул :ROFLMAO:
Па сељак, не за џабе луѓето го имаат на пик и цело време плукаат по него. И да изигра без грешка по него ќе се плука, само ради неговиот селски карактер, и ако му е сам си е кри, во Англија ради такво понашање си сјеба одлична кариера, тука еве го најплукан играч е во Вардар од пролетва.

Попов на искуство извади 3-4 фаули за Вардар денес, знае како да се подмести. Нешто што на пример го немаше денес десниов бек на Вардар. Се учи со години, али тоа е.

Све да им ебам бе само кај нас ова се дешава, да се чува терен. Мора протест некој да се искжае против убиецот и неговата багра во ФФМ.

Сегде реновирање на тревникот се прави пред почетокот на сезоната, само кај нас им текнува сред сезона, Градски ко да е во сопственост на ФФМ, они си одлучуваат кој и кога ќе игра на него и како ќе се користи...

Сегде реновирање на тревникот се прави пред почетокот на сезоната, само кај нас им текнува сред сезона, Градски ко да е во сопственост на ФФМ, они си одлучуваат кој и кога ќе игра на него и како ќе се користи...
Сопственик е државата, а ФФМ е државна федерација/организација, да не речам претпријатие.

Btw crveno crno semejstvo objavi deka navodno ke ima ushte eden transfer do krajot, posle pobedava na gostinski teren kaj Shkendija ne mi mirisa taka deka ke e.. bash sprotivno tie ke donesat nekoj top igrach, a nie maka ke macime so momentalnive krila.

Да имаат 2 грама мозок ФФМ и владата да се договорат со Вардар и да ни го продадат градски за исто пари колку што ќе кошта да се изгради стадионот на Самс. Со тие пари може да средат 2-3 стадиони во провинција а градски да си остане наш.

Според екипа сме биле во битка со цивилизираните за некој албанец што го барале Астон Вила и Селтик. Играл лево крило и лев бек, по потреба и централен дефанзивец. 26 години имал и цел живот играл во Фљамуртари. Франц Велиу иначе се вика и бил во Куманово на наптреварот.

http://www.transfermarkt.com/franc-veliu/profil/spieler/60349
Што ќе ни е овој не знам, лево иаме еден куп играчи што може да играат, и бекови и офанзивни, а овој не гледам дека е нешто поквалитетен од некој од нив така да..

Не ни треба овој. Нека иде у Тетово. Сигурно е баран од Астон Вила и Селтик, а Фљамунтари му го раскинале договорот, како да не. И тоа цел живот у албанска лига кој е тука некаде со нашата може малку подобра. Плус не игра лево крило туку бек и штопер, а таму сме преполни. Нас ни треба заден везен и десно крило, ништо повеќе.
Иначе да искоментирам за утакмицата. Задоволен сум од трите бода, за играта неможам да зборам, ама според хајлајцот и немале толку 100% шанси како што кажуваат. Сепак ова Шкендија е, финансиски се мнпгу моќни и многу добро организирани и немаше да биде срам и да изгубиме.
Околу составот исто сум презадоволен од изборот на Седло и од прв тим и од резервите. Вларче млатче тоа ништо нема. Нека продолжи само вака и добро ќе биде. Реализацијата ќе си дојде кога тогаш. Само да земеме еден партнер за Глигоров и топ ќе биде. Мене желба ми е Вујчиќ, мислам дека има се шо треба за мак. лига и добро ќе се снајде кај нас.
Мислам дека уште оваа сезона треба Грне и Попов да играат, заедно со квалификациите за европа и ако не се напраи ништо да се бркаат, да се пслободиме од тие големи плати и да се даде простор и време на Глишиќ, Даре, Николов...
И да, Фелипе мора да се задржи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom