Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
GG3+ ја имаш пишаноЈако му беше тоа на Љамчевски, при толкаво време да одлучи каде топката и да примети дека Емини седи позади и го чека тој се одлучи да ја врати назад![]()
Халилхоџиќ пред два месеца прифати да биде селектор на Јапан за нешто као 4 милиони долари годишноЦЦС сподели пред минута дека Андреев си оди после Силекс.
Лико исто така сподели денес дека се шушка за Аврам Грант, меѓутоа сега не треба да направат грешка и да донесат човек кој ќе се осеќа како да е на Марс дојден, туку некој од нашево поднебје тука екс-ју државиве, имам пишано и порано Сафет Сушиќ би сакал да го видам или Вахид Халилхоџиќ.
Туу штета, знам му фрлаа циганите 4-500 000е за селекторското место, ама овие јапанциве ептен ги острижал.Халилхоџиќ пред два месеца прифати да биде селектор на Јапан за нешто као 4 милиони долари годишно![]()
Тој би бил супер решение само што тешко да се врати тука и да остане на подолг рок.Чеде Јаневски не ли е добра опција?