Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ако нема промена на тренерот и на добар дел на манекените и тоа веднаш,тогаш во Европа ќе патуваме ко емигранти,ќе не вратат уште на првата граница.

Epa neka ni e cestito, titulata.
Vaka taka osvoivme mislam deka labavo izigraa igracite i malce ne fer prema onie koi idea redovno na stadion. Se nadevam ke se promeni se pa uste letovo da zapocne nova slika za timot. Kako sto naslusnav ke zememe 5-6 novi igraci i ke imame nov trener. Sega da ocekuvame lesen tim na primer kako rabotnicki sto imase, no nie ne sme poznati po srekata taka da ke vidime zdravje boze sto ke sleduva :)

Da zivee Vardar i Makedonija :)

Нека ни е честито, сосема заслужената титула, титула за која некој и рака жртвуваше. Догдина да бркаме 10ка, и првата ѕвездичка на дресот.
Се надевам сеа ќе има радикални проемни, од главата до опашката. Едно 10тина играчи треба да летаат, прв секако е Љамчевски, какво дрво, уште не ми се верува и дека оштета за тоа дрво плативме.
Андреев читам изјави убаво му било, и не видел никаде да тренер кој осови титула да е сменет, се надевам што побрзо ќе се увери дека и тоа е можно, а ако му е убаво тука, нека си седи кај Сергеј у хотел, и нека му биде партнер за тенис играње и риба фаќање.

Јако му беше тоа на Љамчевски, при толкаво време да одлучи каде топката и да примети дека Емини седи позади и го чека тој се одлучи да ја врати назад :pos::pos:

Јако му беше тоа на Љамчевски, при толкаво време да одлучи каде топката и да примети дека Емини седи позади и го чека тој се одлучи да ја врати назад :pos::pos:
GG3+ ја имаш пишано :D

ЦЦС сподели пред минута дека Андреев си оди после Силекс.:oleee:
Лико исто така сподели денес дека се шушка за Аврам Грант, меѓутоа сега не треба да направат грешка и да донесат човек кој ќе се осеќа како да е на Марс дојден, туку некој од нашево поднебје тука екс-ју државиве, имам пишано и порано Сафет Сушиќ би сакал да го видам или Вахид Халилхоџиќ.

ЦЦС сподели пред минута дека Андреев си оди после Силекс.:oleee:
Лико исто така сподели денес дека се шушка за Аврам Грант, меѓутоа сега не треба да направат грешка и да донесат човек кој ќе се осеќа како да е на Марс дојден, туку некој од нашево поднебје тука екс-ју државиве, имам пишано и порано Сафет Сушиќ би сакал да го видам или Вахид Халилхоџиќ.
Халилхоџиќ пред два месеца прифати да биде селектор на Јапан за нешто као 4 милиони долари годишно :icon_mrgr:

Халилхоџиќ пред два месеца прифати да биде селектор на Јапан за нешто као 4 милиони долари годишно :icon_mrgr:
Туу штета, знам му фрлаа циганите 4-500 000е за селекторското место, ама овие јапанциве ептен ги острижал.

Само Србенда за тренер,евентуално од екс ју."Странец" мислам би било погубно за нас,ни треба човек што го познава нашиот менталитет,плус тоа таму врие од млади таленти не овие нашиве sвезди од геријатрија. :D

Спремајте се Гоце да го гледате од догодина покрај аут линија! :sick:

Е нека гледаат да рокнат некој што ќе се учи на нас, има мамето да им го ебам :kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom