Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Спремајте се Гоце да го гледате од догодина покрај аут линија! :sick:

Nemoj ziti mene, nemoj :)[DOUBLEPOST=1431980466][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 121371

Причина за слабата форма, примарна работа му е партијата изгледа, затоа и ке играш пред празни трибини

Ne me cudi mladicot da si se zanimava so politika posto vo fudbalov ne go biva pa mora da se preorentira, Momcevo mlado na UMS sto e navremeno go uvide toa :)

Последно уредено:
На вчерашните протести имаше фудбалер на Вардар, нема да го издадам да не го избркаат патриотиве :P

На вчерашните протести имаше фудбалер на Вардар, нема да го издадам да не го избркаат патриотиве :P
Абе и дечкото што ги поддржуваше денешните контрапротести го избриша статусот на фб.

Ако е некое дрво издај го, ако игра добро ќути си.

Иначе у Кратово изгледа ќе биде дозволено публика, така да ете ни шанса да прославиме титула како што личи. :)

Ако е некое дрво издај го, ако игра добро ќути си.

Иначе у Кратово изгледа ќе биде дозволено публика, така да ете ни шанса да прославиме титула како што личи. :)
Дрво е :D
Плус тука беше мојот омилен ракометар, заедно со еден од поомразените екс ракометари од Металург и еден од нашите екс тренери :icon_mrgr:

Sинголенд е како создадено за добри гостувања,нормално кога има дозвола од султанот Кратовски за тоа.Ова е добра шанса и за Комити,со добра организација и мобилизација да се остави во сенка резилот од мизерната посетеност на последниве неколку кола,да неречам цела сезона. :) И да ја прославиме титулата во Кратово како што доликува,воедно и да се стави до знаење на управата дека очекуваме барем малку подолго лето во Европа.

Дрво е :D
Плус тука беше мојот омилен ракометар, заедно со еден од поомразените екс ракометари од Металург и еден од нашите екс тренери :icon_mrgr:
Е сега вака кога веќе почна да кажуваш кажи ги до крај кои се, а не само да не замислиш.

Не остава да гаѓаме...
Љамче,Бутино,Мојсо и екс тренерот не ми текнувана името, оној со брковите селектор на младинките шо им беше. xD
Погодив нешто ?

Не остава да гаѓаме...
Љамче,Бутино,Мојсо и екс тренерот не ми текнувана името, оној со брковите селектор на младинките шо им беше. xD
Погодив нешто ?
Не :D Нема да кажам секако :icon_mrgr:

Samo sho dojdov da pisam deka pocna utakmicava pa da vidime do kaj se mladive. Partizan se seriozna skola.[DOUBLEPOST=1432051521][/DOUBLEPOST]I 1-0 gubat odma

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom