Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо чудно и тој што го води фејсбук профилот да нема појма што се дешава, па да дал погрешен одговор, ко што се некоординирани и неорганизирани во управа..

I jas mislam deka e toa

Работнички киксна со Брегалница, само 0-0 на Градски...
Требаат ли уште мотиви за утре да направиме фешта и да избегаме на пристојна разлика? :D

Требаат ли уште мотиви за утре да направиме фешта и да избегаме на пристојна разлика? :D

Уште вечер газење за пласман во 8-те најдобри, а утре да биде шлагот со ФК, празник да ни биде утре :love:

Не се игра на градски, според тоа шо се гледаше на стримот дека гледа на тиа од ФФМ терените изгледа.

На ФФМ терените играа, демек да се сочувал теренот за репрезентација, а и дека Вардар игра утре па да не се уништи дополнително. Ова дека нели ги има сите услови, па уште го кандидираат за европски натпреварувања...

Што е битно кај играл Работнички, битно кикснаа со јаничариве, сега останува утре битолчани како брз воз да ги прегазиме, и после тоа да се спремаме за јаниачрите да ги испратиме у втора лига.

Колку ми е криво што ФК нема ваква атмосфера и толку публика како у Јане Сандански. Ама тоа е...

И денес вака да грми Градски.
Клипов едно 100 пати го изгледав.:D

Колку ми е криво што ФК нема ваква атмосфера и толку публика како у Јане Сандански. Ама тоа е...

Не толку одамна ни ракометарите немаа ваква поддршка...If you build it, they will come

Пак играме многу лошо :tapp:.

Како не ги избркаат сите од тимот, почнувајќи од тренерот па до секоја една ѕвезда... Умрени, поумрен фудбал одамна немам гледано...

Ај што Пачовски ја шитна, ок. Ама овие другиве благе везе немаат, викавте до тренеров е, ама не е само до него, не може он да шутира за нив.

Аууу ова беше резил.
Потегот на Пачовски е одлика на неиграта на Вардар денес.
Очобол. Јас да сум на ваше место овој Пачовски нема да забрани веќе.
Успех во Европа со тој белиот на клупа и со преплатени ветерани хм...[DOUBLEPOST=1427048091][/DOUBLEPOST]Аууу ова беше резил.
Потегот на Пачовски е одлика на неиграта на Вардар денес.
Очобол. Јас да сум на ваше место овој Пачовски нема да забрани веќе.
Успех во Европа со тој белиот на клупа и со преплатени ветерани хм...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom