razbirashh
No puedo,tengo nobio.
- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 983
- Поени од реакции
- 2.202
Еден ИКС ако извадите од овие 5 утакмици,ќе биде осмо светско чудо. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако барем на една од овие 5 утакмици дадете гол, треба да славите како титула да сте освојле.Помлади пионери:
Фк Пелистер - Фк Вардар
Недела - 22.03.2015 г.
Стадион ,,Павел Шатев" - Битола
Почеток: 11:00 часот
Постари пионери:
Фк Пелистер - Фк Вардар
Недела - 22.03.2015 г.
Стадион ,,Павел Шатев" - Битола
Почеток: 13:00 часот
Кадети:
Фк Вардар - Фк Пелистер
Недела - 22.03.2015 г.
Стадион ,,Локомотива" - Скопје
Почеток: 12:00 часот
Младинци:
Фк Вардар - Фк Пелистер
Недела - 22.03.2015 г.
Стадион ,,Локомотива" - Скопје
Почеток: 14:00 часот
Неверојатно, на пет фронта Недела ќе ве сексаме.![]()
Во буре Скопско се кладам дека една победа ќе имаме од петте!!Ако барем на една од овие 5 утакмици дадете гол, треба да славите како титула да сте освојле.![]()
Епа сеа и ќорава кокошка ќе клукне некое зрно.Во буре Скопско се кладам дека една победа ќе имаме од петте!!
Заебанците на страна, стварно несекојдневно се падна. Во сите можни погледи да се споредат клубовите. И баш ме интресира како стојат децата. За сениорската не ми се прај муабет бе долго време вака не сум бил незаинтересиран за дерби.Епа сеа и ќорава кокошка ќе клукне некое зрно.![]()
За децава не знам мислам дека најталентирана генрација ни е таа помлади пионери.Заебанците на страна, стварно несекојдневно се падна. Во сите можни погледи да се споредат клубовите. И баш ме интресира како стојат децата. За сениорската не ми се прај муабет бе долго време вака не сум бил незаинтересиран за дерби.
За децава не знам мислам дека најталентирана генрација ни е таа помлади пионери.
А сенироските, ако сега не ви дадеме 7 комада нема никад да ви дадеме, а на овие нашиве фудбалеришта ќе им биде најпаметно да се пензионираат.
Еднаш веќе им имаме даденоЗа децава не знам мислам дека најталентирана генрација ни е таа помлади пионери.
А сенироските, ако сега не ви дадеме 7 комада нема никад да ви дадеме, а на овие нашиве фудбалеришта ќе им биде најпаметно да се пензионираат.
важи уште бесплатен влез со сезонска карта за ракомет знае некој ?
Важи
Нема да важат.Вардар не би бил Вардар ако нема сељаци што ќе се истакнат и ќе ја избркаат публиката од стадион.Дали играчи или управа или тренер е буквално сеедно.Најважно од се е да има сељандури што ќе се истакнат и ќе кажат НЕ на луѓето што сакаат да го следат Вардар.
Една од причините заради кои што летоска земав сезонска карта е тоа што истата важи т.е важеше и за утакмиците на Фк Вардар и за да не дојдам во ситуација како лани со Фленсбург да барам карта на пола саат пред утакмица и сеуште да не сум сигурен дали ќе успеам од негде да ја ископам истата.На самата карта од позади пишува: ‘‘Со купувањето на овој билет имате овозоможен влез на натпреварите на ФК Вардар‘‘ и ова важеше до денес, а од денес натаму на некој му текнало дека нема да важи.Која е причината за таквиот однос према оние што го следеле Вардар на најголем дел од очобол утакмиците оваа сезона ? Се надеваат дека ќе ќарат некоја илјадарка повеќе ? Дојде време да се прават лингури за 100 евра преку сила од оние 5-60 души што го следат Вардар на утакмици со Турново,Ренова и Брегалница ???? Уште одма да кажам дека не ми е и никогаш не ми било дојдено до тие 100,200 или 500ден. што сум ги дал за да земам карта (иако сум можел и без карта комотно да влезам), но нема да дозволам педерчиња како овие од нашава управа да прават будала од мене.Викендов за сите ние што одиме редовно на утакмици требаше да биде празник почнувајќи од Вардар-Висла и завршувајќи со Вардар-Пелистер, но после глупостиве искрено ќе размислам дали вреди веќе да се губи време на стадион со примадоните и нивната фантастична управа.И покрај сите глупости што се случуваат во тимот одиме на утакмици и се правиме слепи пред очигледни работи, но веќе е време да се стави крај на тоа.Од денес па се додека не се средат некои работи како што личи не стапнувам на стадион па ако сака и Баерн Минхен нека дојде да гостува.
Kade e objaveno deka ne vazat?