Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Primer e Glisic, site znaeme za negoviot kvalitet i potencijal ama deckoto go pratam na fb 24/7 e online :\
Еее да се сите како Глишиќ, добро ќе е. Ама ти есе бетер од него алкохоличари тешки.
Не знам што сакате вие, што да прави човекот, ете кога е време за тренинг тренира, кога е време за утакмциа, игра, сеа што дреме на фб и не е некоја лоша особина. Посебно што не е умислен некој дека е ѕвезда некоја. Еднсотавно таков си е, ваљда интерсно му е и си дреме. Тоа никако не го уназадува у кариерата. Да не живее спортски живот да разберам да се збори за него, ама вака.

Посебно што не е умислен некој дека е ѕвезда некоја..
:neetaka:
После Попов, кој е надвор од конкуренција, Глишиќ мене ми е најголемо покoндурено створење :d
Баш дечкото е у фазон дека е дете на Бекам и ги привлекува медиумите :D

За влез во ЛШ или ЛЕ треба и многу среќа.За оваа сезона би бил пррзадоволен ако поминеме второ коло,со што би имале уште мин. 4 утакмици.Ама којзнае,ако во скоро време се донесе асален тренер,а претпоставувам во летниот преоден рок ќе има уште појаки трансфери во Вардар,со полн стадион... све бива,само малку среќата да ни се насмевне,ко лани на комшивките.

Мене Андрев сеуште не ме убедил дека заслужува да биде тренер на ова екипа, иако досега има одличен скор на припремите, но не можам да заборавм некој потези во МФЛ кога правеше ужасни грешки.. Да се стави добар тренер на екипата кој ќе ги држи под контрола играчите, може да очекуваме нешто, вака со Андрев добиени утакмици ги губиме.. Дај боже летоска да не убеди во спортивното дека вреди како тренер. Утакмици како со Бате се памтат цел живот, ние бевме екипа од Куманово, 6-7 души до Запад, и имаве интересно патување до Градски преку Бит Пазар :D

Кој ја спушти со глава набацената од Попов?
Па ваљда зублето[DOUBLEPOST=1423927644][/DOUBLEPOST]Треба да се провери, дали овие ни играатт со некој комбиниран состав или ние толку сме јаки.
Многу подобар псоед имаме на топка утакмциава за разлиак од предходните, а и имавме покрај водството уште две убави шанси, овие само со некој опасни акции се зкануваа, ама ништо страшано.

Па ваљда зублето
Треба да се провери, дали овие ни играатт со некој комбиниран состав или ние толку сме јаки.
Многу подобар псоед имаме на топка утакмциава за разлиак од предходните, а и имавме покрај водството уште две убави шанси, овие само со некој опасни акции се зкануваа, ама ништо страшано.
Со прв состав играат :D ама фората е што не се нешто годинава, мислам и дека во деолен дел на табелата беа во првенството.

Попов и Спировски се убија од карање.

Групата концентрирајќи се на многу други нешта, како да подрзаборави дека ни претстои едно од најдобрите гостовања во Македонијава, Кратово. Иако е прилично рано одлична прилика да се консолидира групата и да почне да се припрема за овој натпревар. Одзивот за овој натпревар никако не треба да биде под знак прашалник. Мобилизацијата нека започне веднаш, без двоумење и без размислување. САМО ЗА ВАРДАР!
ДА ГО ПРЕПЛАВИМЕ КРАТОВО, АЈДЕ КОМИТИ!!!

462.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom