Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе мачкање очи ви било со Ибричич? Тоа што вие не го знаете е друг муабет.
Ве читам од време на време и се чудим. До вчера у тим ги имавте Темелков, Кофи, Бонифачио и слични, а сега и Ибричич не ви чинел. На лето барајте од Самс да ви го донесе Роналдо, иако мислим дека и на тоа би нашле некоја маана :)

https://www.youtube.com/watch?v=W-88cFR6sUU - Video od majstoriite na Senijad Ibricic, znachi batevo vo Hajduk gazeshe, milenik beshe na navivachite. Na 92 nastapi vo Hajduk imashe postignato 40 gola, i 22 asistencii sho e i te kako jaka brojka za igrach na taa pozicija. Posle bleskavite igri vo Hajduk, se zainteresiraa dosta evropski klubovi od koj nakrajot Lokomotiv Moskva go kupi za 9m evra. Sega spored transfermarkt, vrednosta mu e padnata na 2.00m ima 29 godini, ama batevo kaj nas ke si gazi. Samo se chudam zoshto Hajduk ne stegnaa zabi za da go vratat nazat.

Како бе мачкање очи ви било со Ибричич? Тоа што вие не го знаете е друг муабет.
Ве читам од време на време и се чудим. До вчера у тим ги имавте Темелков, Кофи, Бонифачио и слични, а сега и Ибричич не ви чинел. На лето барајте од Самс да ви го донесе Роналдо, иако мислим дека и на тоа би нашле некоја маана :)

Никој не рече дека е мачкање очи него дека е премногу добро да е вистина па само чекаме официјална потврда да не остане само на пишувањето на Ликофанс

Никој не рече дека е мачкање очи него дека е премногу добро да е вистина па само чекаме официјална потврда да не остане само на пишувањето на Ликофанс
Аа не сум те сфатил значи. Се извинуем :)

Како бе не го знаете батево? :-) Па ја што пратам 10 пати помалку фудбал од вас го знам,можда затоа што балканскиве и југоисточните првенства ми се поинтересни за пратење од прва петорка. :-) Иначе батево за мене е ТУ ГУД,ТУ БИ ТРУ :-)

Мора и групата да поработи за еуфорија, и плус клубот затоа што скоро сите се зафатени со излегување на кафиња и правење бош муабет, зјапање во моб и ред срања, така да немаат многу време за спорт, да има публика прво треба идењето на стадион да е у тренд, затоа што овој народ е научен така, каде има гужва таму се сите без обзир на тоа дали таму е срање или стварно е нешто добро. А утакмицата со бате покажа дека има многу луѓе гладни за спорт и успех, само што тие се у голем процент "многу големи познавачи на фудбалот" :D

Сигурно на времето не си играл фудбал менаџер :tvg: хах која ѕверка беше на 11-ката
Можам докторат да спремам за игрите со менаџер, преку 30 сум играл во животов :D
Пола живот сум го посветил на менаџер :icon_mrgr:

Сепак, не ми е познат воопшто:icon_mrgr:
Кога прв пат го поврзаа со Вардар, си реков пак некој третолигашки Србин ни понудиле :icon_mrgr:

Официјално е бе, синојка пристигнал во Скопје, и погодете кој го пречекал на аеродром ........ Индира :lolzz: :facepalm:

Официјално е бе, синојка пристигнал во Скопје, и погодете кој го пречекал на аеродром ........ Индира :lolzz: :facepalm:
Ова глупсотиве им се навика, како јагода на шлаг.
Не ги бива без глупсот да помине ни една добра вест ил идобар потег.

Ова глупсотиве им се навика, како јагода на шлаг.
Не ги бива без глупсот да помине ни една добра вест ил идобар потег.
Може стручниот штаб е во Анталија и за тоа го немаат они пречекано.

Немаат пари да се врати Седлоски во Скопје, иако неверувам дека е во анталија он, логично е он да го пречека или Самоил[DOUBLEPOST=1423326892][/DOUBLEPOST]Требало Девис Камара да го пречека :D :ROFLMAO::ROFLMAO:

Ауу кое изненадување е трансферов, браво. Ова е калибарот на играчи кои треба да ги бараме, а не Талалај или Чумбе да ги тестираме. Штета што не кочи тоа правило за играч под 21 година, како и да е склопуваме добра екипа

Како да е битно кој го пречекал, полека но сигурно градиме одличен тим, а ме радува и што во последно време изненадуваат со прилично добрите трансфери и во РК и во ФК Вардар (y)

Ауу кое изненадување е трансферов, браво. Ова е калибарот на играчи кои треба да ги бараме, а не Талалај или Чумбе да ги тестираме. Штета што не кочи тоа правило за играч под 21 година, како и да е склопуваме добра екипа
I za toa chare ima, vo Juzna amerika ima deca do 20 godini sho partali praat, takov eden uste ni falit na desnata krilna pozicija, brz, dobar dribler, tehnicki potkovan igrach.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom