Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се сере од вакви имиња !! дајте црнци бе дајте јужно американци
A шо демек ако се црнци или јужноамериканци... по дифолт мора да се јаки?! Не те разбирам тебе искрено, а и многу други... па не е работата само да се донесат Бразилци и Аргентинци. Треба да поседуваат и некаков квалитет. Знаеме какви се фалинки од Бразил проаѓале досега низ Вардар... што немале три чисти од фудбал, а и не верувам дека и сега истото драстично би се сменило.

Абе не мора да се бразилци или аргентинци, ама нека е во рангот на Попов или како циганов во Шкендија.
Нека биде и Јове супер ќе и тоа решение. А Симоновски е далеку од тој квалитет, дека е исто рамнипте со Петковски, не би рекол, подобар е, ама па ни не е некоја голема разликата.
Мене не ми е јасно како не им е проблем да се расфрлаат со пари за позади, и во одбранта се ни се играчи што лапаат огромни плати т.е и најплатените играчи во лигава се одбрнабени Грнчаров,Попов и Пачовски. А за напаѓач штедат и не се расфрлаат, а тоа највеќе ни фали и самите се свесни за тоа и не преземаат ништо.
Па за тоа е тој спортскиот диркетор ставен, да прати некој играчи, да наоѓа скаути кој би ни наоѓале играчи, а не само да чекаат понуди што ќе им дадат некој менаџери и да си ги носат нивните луѓе за огромни плати во Вардар.

Кога ќе ми текне дека Марче у Железара кога влезе од клупа и за 10 минути ни даде два гола, ни направи пресврт и доби црвен :boksix:
Што очај од тренер беше Џиџи, и после таа утакмица Оса ги јадеше клоците зошо дриблаше у шеснаесет :LOL:
И сеа овој пациентов ако го земат, копија на Петковски, не знам што да кажам а Фаранг да не почне пак да ме шљака

Абе не мора да се бразилци или аргентинци, ама нека е во рангот на Попов или како циганов во Шкендија.
Нека биде и Јове супер ќе и тоа решение. А Симоновски е далеку од тој квалитет, дека е исто рамнипте со Петковски, не би рекол, подобар е, ама па ни не е некоја голема разликата.
Мене не ми е јасно како не им е проблем да се расфрлаат со пари за позади, и во одбранта се ни се играчи што лапаат огромни плати т.е и најплатените играчи во лигава се одбрнабени Грнчаров,Попов и Пачовски. А за напаѓач штедат и не се расфрлаат, а тоа највеќе ни фали и самите се свесни за тоа и не преземаат ништо.
Па за тоа е тој спортскиот диркетор ставен, да прати некој играчи, да наоѓа скаути кој би ни наоѓале играчи, а не само да чекаат понуди што ќе им дадат некој менаџери и да си ги носат нивните луѓе за огромни плати во Вардар.
Се надевам дека не ме разбра погрешно. И ја сум на истиот став. Пред се треба да биде веќе докажан квалитет кој и да доаѓа, а дали ќе биде наш, Бразилец или Марсовец.. баш ме брига искрено. Муабетот ми е да не се гледа во секој можен Бразилец како некаков спасител, а сме се увериле дека 90 % од нив што доаѓале не знаат ни пешки да одат и биле поочајни дури и од нашите најслаби играчи!

Се надевам дека не ме разбра погрешно. И ја сум на истиот став. Пред се треба да биде веќе докажан квалитет кој и да доаѓа, а дали ќе биде наш, Бразилец или Марсовец.. баш ме брига искрено. Муабетот ми е да не се гледа во секој можен Бразилец како некаков спасител, а сме се увериле дека 90 % од нив што доаѓале не знаат ни пешки да одат и биле поочајни дури и од нашите најслаби играчи!
Normalno ke se takvi ako gi zemame od 3ta liga brazil, mora malce pari da frlime za dobar kvalitet.. vo vreme koga klubot e vo najdobra finansiska sostojba neznam sto se ceka.

Најверојатно не е веќе дел од Вардар, нигде не го спомнуваат, на сликите од тренинзи не го приметив, а и би требало уште да се рехабилитира од повредата ?! Веројатно се ослободиле од него, што е паметен потег, иако можеби изгледа нефер кон играчот бидејки беше повреден, нема што повеќе да бара во Вардар..

CRVENO - CRNO SEMEJSTVO
пред 5 часа · изменето ·
На подготовките на ФК Вардар во Анталија заедно со целокупната експедиција ќе отпатува и лице што ќе ги снима сите контролни натпревари и конечно истите ќе имаме можност да ги следиме на стрим-канал во живо.

:popce:

CRVENO - CRNO SEMEJSTVO
пред 5 часа · изменето ·
На подготовките на ФК Вардар во Анталија заедно со целокупната експедиција ќе отпатува и лице што ќе ги снима сите контролни натпревари и конечно истите ќе имаме можност да ги следиме на стрим-канал во живо.

:popce:
Novost nesho okolu novi zasiluvajna ima?

Во Спорт само што пишуваше пред некој ден, дека треба на проба да дојдат Грузиец и Русин, ама во Анталија ќе ни се приклучеле.
I toa e neshto :) Kamo toj rusinot da e Aleksandar Kokorin od Din. Moskva :D (only in my imagination) :([DOUBLEPOST=1421682786][/DOUBLEPOST]
Во Спорт само што пишуваше пред некој ден, дека треба на проба да дојдат Грузиец и Русин, ама во Анталија ќе ни се приклучеле.
Samo ako mozhis link da mi dajsh od toa za Rusinot i Gruziecot :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom