Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се сере од вакви имиња !! дајте црнци бе дајте јужно американци

Ми се сере од вакви имиња !! дајте црнци бе дајте јужно американци
A шо демек ако се црнци или јужноамериканци... по дифолт мора да се јаки?! Не те разбирам тебе искрено, а и многу други... па не е работата само да се донесат Бразилци и Аргентинци. Треба да поседуваат и некаков квалитет. Знаеме какви се фалинки од Бразил проаѓале досега низ Вардар... што немале три чисти од фудбал, а и не верувам дека и сега истото драстично би се сменило.

Абе не мора да се бразилци или аргентинци, ама нека е во рангот на Попов или како циганов во Шкендија.
Нека биде и Јове супер ќе и тоа решение. А Симоновски е далеку од тој квалитет, дека е исто рамнипте со Петковски, не би рекол, подобар е, ама па ни не е некоја голема разликата.
Мене не ми е јасно како не им е проблем да се расфрлаат со пари за позади, и во одбранта се ни се играчи што лапаат огромни плати т.е и најплатените играчи во лигава се одбрнабени Грнчаров,Попов и Пачовски. А за напаѓач штедат и не се расфрлаат, а тоа највеќе ни фали и самите се свесни за тоа и не преземаат ништо.
Па за тоа е тој спортскиот диркетор ставен, да прати некој играчи, да наоѓа скаути кој би ни наоѓале играчи, а не само да чекаат понуди што ќе им дадат некој менаџери и да си ги носат нивните луѓе за огромни плати во Вардар.

Оф топик само, работно време на фан шопот во Јане неможам да најдам?

Кога ќе ми текне дека Марче у Железара кога влезе од клупа и за 10 минути ни даде два гола, ни направи пресврт и доби црвен :boksix:
Што очај од тренер беше Џиџи, и после таа утакмица Оса ги јадеше клоците зошо дриблаше у шеснаесет :LOL:
И сеа овој пациентов ако го земат, копија на Петковски, не знам што да кажам а Фаранг да не почне пак да ме шљака

Абе не мора да се бразилци или аргентинци, ама нека е во рангот на Попов или како циганов во Шкендија.
Нека биде и Јове супер ќе и тоа решение. А Симоновски е далеку од тој квалитет, дека е исто рамнипте со Петковски, не би рекол, подобар е, ама па ни не е некоја голема разликата.
Мене не ми е јасно како не им е проблем да се расфрлаат со пари за позади, и во одбранта се ни се играчи што лапаат огромни плати т.е и најплатените играчи во лигава се одбрнабени Грнчаров,Попов и Пачовски. А за напаѓач штедат и не се расфрлаат, а тоа највеќе ни фали и самите се свесни за тоа и не преземаат ништо.
Па за тоа е тој спортскиот диркетор ставен, да прати некој играчи, да наоѓа скаути кој би ни наоѓале играчи, а не само да чекаат понуди што ќе им дадат некој менаџери и да си ги носат нивните луѓе за огромни плати во Вардар.
Се надевам дека не ме разбра погрешно. И ја сум на истиот став. Пред се треба да биде веќе докажан квалитет кој и да доаѓа, а дали ќе биде наш, Бразилец или Марсовец.. баш ме брига искрено. Муабетот ми е да не се гледа во секој можен Бразилец како некаков спасител, а сме се увериле дека 90 % од нив што доаѓале не знаат ни пешки да одат и биле поочајни дури и од нашите најслаби играчи!

Се надевам дека не ме разбра погрешно. И ја сум на истиот став. Пред се треба да биде веќе докажан квалитет кој и да доаѓа, а дали ќе биде наш, Бразилец или Марсовец.. баш ме брига искрено. Муабетот ми е да не се гледа во секој можен Бразилец како некаков спасител, а сме се увериле дека 90 % од нив што доаѓале не знаат ни пешки да одат и биле поочајни дури и од нашите најслаби играчи!
Normalno ke se takvi ako gi zemame od 3ta liga brazil, mora malce pari da frlime za dobar kvalitet.. vo vreme koga klubot e vo najdobra finansiska sostojba neznam sto se ceka.

Најверојатно не е веќе дел од Вардар, нигде не го спомнуваат, на сликите од тренинзи не го приметив, а и би требало уште да се рехабилитира од повредата ?! Веројатно се ослободиле од него, што е паметен потег, иако можеби изгледа нефер кон играчот бидејки беше повреден, нема што повеќе да бара во Вардар..

CRVENO - CRNO SEMEJSTVO
пред 5 часа · изменето ·
На подготовките на ФК Вардар во Анталија заедно со целокупната експедиција ќе отпатува и лице што ќе ги снима сите контролни натпревари и конечно истите ќе имаме можност да ги следиме на стрим-канал во живо.

:popce:

CRVENO - CRNO SEMEJSTVO
пред 5 часа · изменето ·
На подготовките на ФК Вардар во Анталија заедно со целокупната експедиција ќе отпатува и лице што ќе ги снима сите контролни натпревари и конечно истите ќе имаме можност да ги следиме на стрим-канал во живо.

:popce:
Novost nesho okolu novi zasiluvajna ima?

Во Спорт само што пишуваше пред некој ден, дека треба на проба да дојдат Грузиец и Русин, ама во Анталија ќе ни се приклучеле.
I toa e neshto :) Kamo toj rusinot da e Aleksandar Kokorin od Din. Moskva :D (only in my imagination) :([DOUBLEPOST=1421682786][/DOUBLEPOST]
Во Спорт само што пишуваше пред некој ден, дека треба на проба да дојдат Грузиец и Русин, ама во Анталија ќе ни се приклучеле.
Samo ako mozhis link da mi dajsh od toa za Rusinot i Gruziecot :)

Back
На врв Bottom