Ми се сере од вакви имиња !! дајте црнци бе дајте јужно американци
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A шо демек ако се црнци или јужноамериканци... по дифолт мора да се јаки?! Не те разбирам тебе искрено, а и многу други... па не е работата само да се донесат Бразилци и Аргентинци. Треба да поседуваат и некаков квалитет. Знаеме какви се фалинки од Бразил проаѓале досега низ Вардар... што немале три чисти од фудбал, а и не верувам дека и сега истото драстично би се сменило.Ми се сере од вакви имиња !! дајте црнци бе дајте јужно американци
http://www.fkvardar.mk/article/vest...enerite_od_regionalnite_edinici-9588-7299-122Митев ги собра у Русија „легендиве“ што ни се вработени, па да видиме што ќе објават, што договориле.
Оф топик само, работно време на фан шопот во Јане неможам да најдам?
Се надевам дека не ме разбра погрешно. И ја сум на истиот став. Пред се треба да биде веќе докажан квалитет кој и да доаѓа, а дали ќе биде наш, Бразилец или Марсовец.. баш ме брига искрено. Муабетот ми е да не се гледа во секој можен Бразилец како некаков спасител, а сме се увериле дека 90 % од нив што доаѓале не знаат ни пешки да одат и биле поочајни дури и од нашите најслаби играчи!Абе не мора да се бразилци или аргентинци, ама нека е во рангот на Попов или како циганов во Шкендија.
Нека биде и Јове супер ќе и тоа решение. А Симоновски е далеку од тој квалитет, дека е исто рамнипте со Петковски, не би рекол, подобар е, ама па ни не е некоја голема разликата.
Мене не ми е јасно како не им е проблем да се расфрлаат со пари за позади, и во одбранта се ни се играчи што лапаат огромни плати т.е и најплатените играчи во лигава се одбрнабени Грнчаров,Попов и Пачовски. А за напаѓач штедат и не се расфрлаат, а тоа највеќе ни фали и самите се свесни за тоа и не преземаат ништо.
Па за тоа е тој спортскиот диркетор ставен, да прати некој играчи, да наоѓа скаути кој би ни наоѓале играчи, а не само да чекаат понуди што ќе им дадат некој менаџери и да си ги носат нивните луѓе за огромни плати во Вардар.
Normalno ke se takvi ako gi zemame od 3ta liga brazil, mora malce pari da frlime za dobar kvalitet.. vo vreme koga klubot e vo najdobra finansiska sostojba neznam sto se ceka.Се надевам дека не ме разбра погрешно. И ја сум на истиот став. Пред се треба да биде веќе докажан квалитет кој и да доаѓа, а дали ќе биде наш, Бразилец или Марсовец.. баш ме брига искрено. Муабетот ми е да не се гледа во секој можен Бразилец како некаков спасител, а сме се увериле дека 90 % од нив што доаѓале не знаат ни пешки да одат и биле поочајни дури и од нашите најслаби играчи!
Novost nesho okolu novi zasiluvajna ima?CRVENO - CRNO SEMEJSTVO
пред 5 часа · изменето ·
На подготовките на ФК Вардар во Анталија заедно со целокупната експедиција ќе отпатува и лице што ќе ги снима сите контролни натпревари и конечно истите ќе имаме можност да ги следиме на стрим-канал во живо.
![]()
Во Спорт само што пишуваше пред некој ден, дека треба на проба да дојдат Грузиец и Русин, ама во Анталија ќе ни се приклучеле.Novost nesho okolu novi zasiluvajna ima?
I toa e neshtoВо Спорт само што пишуваше пред некој ден, дека треба на проба да дојдат Грузиец и Русин, ама во Анталија ќе ни се приклучеле.
Samo ako mozhis link da mi dajsh od toa za Rusinot i GruziecotВо Спорт само што пишуваше пред некој ден, дека треба на проба да дојдат Грузиец и Русин, ама во Анталија ќе ни се приклучеле.