Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Па не би мислам баш дека се само негови. Пре би рекол дека тој појма нема што се дешава во клубот!
Орце?
Или викаш дека овие што не знаат да прочитаат пишана изјава носат одлуки?

Казни треба да лапаат,видете во шкендија одкако им ги намалија платите ги удрија по џебот одма се виде промена.Нормално треба да лета и кемал..

Одамна не сум се изнервирал вака, кретени неспосбни бе, крвта да им ја изнаебам нивна неспособна :mad:
Ни по два саати не ми помина нервозата. А знаев дека ќе се усерат денеска, после катастрофалната игра во претходните мечеви, убеден бев дека денес ќе изгубиме, ама мислев бар 1-0 ќе биде.
Повеќе за ракомет бев убеден дека ќе се усереме во Русија...

Педери тешки се, пијаничишта, па за тие пари ќе го ринам теренот бе копуци едни, живи луѓе ќе јадам ако треба, они во 2 недели губат 5-0 од Ренова.
Секоја чест за Гипсарите, не заслужија ниту во Скопје да загубат со таа разлика, а очигледно се пеницилин за нашата игра.
Играат отворено, нашиве максимално немотивирани влегуваат во утакмиците, и буквално не толчат.

Земи се испобркај, мајката нивна да им ја ебам :mad:

На полувреме е 0-0 во Тетово...
Ваљда нема да примиме два гола во второ полувреме :D[DOUBLEPOST=1417872887][/DOUBLEPOST]ЕТе го голот, губиме 1-0 :cuc::cuc::cuc:
Ренова Тетова Македонско Челзи, ајде нека ни дадат уште еден гол и нека го бркаат она мајмунон на клупа што седи :facepalm:[DOUBLEPOST=1417873616][/DOUBLEPOST]2-0 :vozbud::vozbud::vozbud::pos::pos::pos:

Двојна титула??? :pos::pos::pos:
Каков баксуз си еј не си норамлен. :(
А сите хоштаплери мментално во ФК Вардар, кој лапаат пари во уста да ги ебам. Какви педерчиња ццц.:facepalm::tapp::mad:

Македонскиве играчи ти се во фазон Кад се сељо покондури, видоа паричка се однесуваат како ѕвезди, нека се прават, но ќе немав ништо против ако на терен играа фудбалери, а не манекени и да мислат за тимот и неговите успеси и напредок, а не која од ракометарките да легнат, во која дисоктека ќе ловат млади пичиња, која шема ќе ја тераат во Темпл.
Некој ќе рече: Ете типични сте мак. навивачи одма критикувате, кај бевте кога тимот редеше победи?
Ќе криткувам бидејќи несфатливо ми е покрај високите и навремено исплатени плати, добрите услови за тренинг, одличните услови за време на летните подготовки, и во услови кога во се отскокнуваш од другите да се доведеш во период од 10 дена една просечна кондом екипа како Ренова да ти даде 5 гола, многу е!!!!
Но Вардар не би бил Вардар ако на него нема партиски крлежи или поранешни душмани сега најголеми Вардарци кои ќе ја цицаат пари и преку клубот ќе градат кариера на директори, тренери и што уште не.
Ако некој чита од фудбалерите и од управа ЕБЕТЕ СЕ СИТЕ!!!! :mad: Дефинитвно не заслужувате публика бе, првиот наптревар од пролетниот дел ќе треба да ви се бојкотира и да не ви се отпоздрави исто како вие што глумевте ѕвезди и не отпоздравувате кога сврзавте неколку победи...
Мизерија...

Орце?
Или викаш дека овие што не знаат да прочитаат пишана изјава носат одлуки?
Орце се разбира! Мирко, Седло, Илчо, Попов се све негови кадри... зашто би биле иначе истите во Вардар?! Плус на тоа кога ќе се надоврзе, T-Mobile како генерален спонзор, а директорот му е старосват, се е кристално јасно! Во клуб со поделени надлежности и каде што не се знае кој е уствари газда не може да има успех, а тоа му се случува на ФК Вардар во моментот, односно невидена каша попара...

Јасмин Мециновиќ им го дал вториот гол, алооооо
Јасмин Мециновиќ успеал гол да им даде :cuc::cuc::cuc:

Имаат да му дадат 8.000 на Вујчиќ, а не можеа ни пола од овие пари да му ги понудат на Стојков?! Клуб без компас и плодна почва за разно разни мешетари да цицаат пари...
Да се надоврзам на муабетот. Една фудбалска незналица како Петковски со новиот договор ќе зима скоро дупло повеќе од тоа што му се понудило на Стојков, плус стан.

За денешната утакмица не треба ништо да се коментира, бруки невидени.

Мене да почнат да ме плаќаат ко што ги плаќаат воловиве сега во вардар и да имам услови за тренинг ко што имаат сега дегениве, на 30 години ќе играм 100 пати подобро од ретардираниве и не двојна тројна титула ќе освојам, овие се бре бруки бре, ренова да не можат да ја поминат, некои малски тим ц ц ц. ајјјјјјјјјјјјјј

Ај една приказна за Самоил Симев од еден познаник што има тренирано во младинските категории. Како што знам татко му бил професор (ако не и директор) во фискултурно. И се обиделе демек со врски да го убутаат во Вардар ама кога дошол да тренира му се изнасмеале и што се вика на клоци го имаат избркано. Е арно ама ете ти комплекс, партиски потрчко успева човекот да се дошлеоа ди позиција па сега он му ја ебе мамата на Вардар. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom