Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Требаше само еден гол да им се даде и да победиме, мораше да тргнат на гол али и бод не е за потценување. До крајот од сезноата ќе висат оние 4 изгубени бодови од ремите со Тетекс и Турново дома.

Дефинитивно најакото гостување до сега е ова.
Десетина коли и плус едно комбе.По пат заебанции се чекавме сите на неколку места, некои пак го утнаа патот циркузи :pos::pos:
Турново на мапа го нема едвај го најдовме и тоа село, а кога пристигнавме стадионот веќе беше скоро полн.
100 денари карта за оваа мизерија од лига :facepalm:
По мртва утакмица немам видено, добро можеби и со Ренова кога играме ајде.
Све на све дали 1-2 шанси имавме, едната беше на Петковски а другата не ми текнува.
Тане малце послабо изигра за разлика од Грне кој добро покриваше.
Тотално ни ја умртвија играта Турново, а и теренот беше лош постојано отскокнуваше топката.Уште три натпревари да изигравме пак немаше гол да постигнеме.
На почеток пак малтретирање со џандари стандард, не даваат да се качи никој на ограда и да води навивање :facepalm:
Се скандираше неколку пати против ФФМ и Илчо и после нормално се почна песна само за нашиот ВАРДАР.
Се стопи малце предноста со Работнички ама ништо страшно.Наредно коло гостуваат кај Шкендија и тука ја гледам шансата повторно да избегаме нормално ако ги тепаме Металург.

ЗАТОА ВО НЕДЕЛА СИТЕ НА ГРАДСКИ!!!

Последните два натпревари не бараа лични карти на билетара.
giphy.gif

До сега немаат барано лична карта на ниедна утакмица, само еднаш шо ја затворија билеетарата со Шкендија пола саат пред да почне утакмицата претпоставувам ради некаква безбедност.

До сега немаат барано лична карта на ниедна утакмица, само еднаш шо ја затворија билеетарата со Шкендија пола саат пред да почне утакмицата претпоставувам ради некаква безбедност.
Бараа со Шкендија, ги запишуваа имињата на самите карти за и на врата да те проверат дали е на твое име :)

Абе тоа беше само за со Шкендија со личните, за да не се дозволи присуство на нивни фанови на стадион

Бараа со Шкендија, ги запишуваа имињата на самите карти за и на врата да те проверат дали е на твое име :)
Другар зимаше карта и баш го прашав и ми кажа дека не му побарале, а и на врата на северна беше лабаво, ни претреси ни бутур. Изгледа сумљива фаца треба да имаш за да ти побараат лична карта :D

Другар зимаше карта и баш го прашав и ми кажа дека не му побарале, а и на врата на северна беше лабаво, ни претреси ни бутур. Изгледа сумљива фаца треба да имаш за да ти побараат лична карта :D
Член од форумов ми ја покажа картата и ми се жалеше дека го малтретирале да дава податоци, така да од прва рака ми е инфово :icon_mrgr: Може да било селективно како што викаш:гик:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom