Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Slepec, istoto go ima 2 mislenja nad tvoeto
Последните два натпревари не бараа лични карти на билетара.
Epa radi nikakviot termin ne mozev da gi idamПоследните два натпревари не бараа лични карти на билетара.
навикни се на терминотEpa radi nikakviot termin ne mozev da gi idam![]()
Бараа со Шкендија, ги запишуваа имињата на самите карти за и на врата да те проверат дали е на твое имеДо сега немаат барано лична карта на ниедна утакмица, само еднаш шо ја затворија билеетарата со Шкендија пола саат пред да почне утакмицата претпоставувам ради некаква безбедност.
Другар зимаше карта и баш го прашав и ми кажа дека не му побарале, а и на врата на северна беше лабаво, ни претреси ни бутур. Изгледа сумљива фаца треба да имаш за да ти побараат лична картаБараа со Шкендија, ги запишуваа имињата на самите карти за и на врата да те проверат дали е на твое име![]()
Член од форумов ми ја покажа картата и ми се жалеше дека го малтретирале да дава податоци, така да од прва рака ми е инфовоДругар зимаше карта и баш го прашав и ми кажа дека не му побарале, а и на врата на северна беше лабаво, ни претреси ни бутур. Изгледа сумљива фаца треба да имаш за да ти побараат лична карта![]()