Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Вардар-Хоризонт Турново 1:0 на полувреме
Добра игра на Вардар ги ставивме во шише не мрднаа.Каква игра на Стојков секоја чест добри пасови.И Влатче исто така солиден постигна и добар гол.
Мора Хименез и Цикарски да се разиграат посебно овој вториот а не да глуми звезда и да лежи на теренот.

Боби Милевски исти..

:pos::pos:

Влатче ја собра пајажината од аголот. :)
--- надополнето: 10 ноември 2013 во 14:40 ---
Пу идиоти ебате :tapp::mad:
Нека се брани пак Боби му ибам 2те влакна на глаа шо ги има :mad:

trebase da gi zgazime ama nemame napagaci.meckarovski ne unisti, se sudese za niv. faul na rabot na 16kot + karton (veke imase zolt) i ke bese resena utkamicata ama ajde... Ke bideme sampioni sekako

trebase da gi zgazime ama nemame napagaci.meckarovski ne unisti, se sudese za niv. faul na rabot na 16kot + karton (veke imase zolt) i ke bese resena utkamicata ama ajde... Ke bideme sampioni sekako

Па не бе брат нели не местеа нас за шампиони според некои ликови на форумов...
Волку лошо судење немам видено од почеток на сезонава :facepalm:
Аххх Боби бееее..Братче немаш ти физички спремни играчи за да чуваш резултат на 1:0 како Илчо Ѓорѓиоски.

Па не бе брат нели не местеа нас за шампиони според некои ликови на форумов...
Волку лошо судење немам видено од почеток на сезонава :facepalm:
Аххх Боби бееее..Братче немаш ти физички спремни играчи за да чуваш резултат на 1:0 како Илчо Ѓорѓиоски.

ja neznam zasto da cuva koa mozese da se napadne za vtor gol ... neznam so da kazam nemame iskusen trener definitivno

Ај што згреши судијата и што требаше да има црвен за Петров, али и Боби за никаде ја постави играта.

Ај што згреши судијата и што требаше да има црвен за Петров, али и Боби за никаде ја постави играта.

Баш си беше на место целата поставеност на терен, ама ете една грешка и гол.

Одбраната до 84 минута изигра одлично, и на крај пак се изгубија, еднаш бе не задржија константност у пм.
Само Стојков двои од другите, одличен е, свака част...

Мора зимоска да се земаат 2-3 играчи, ама не било какви, нема адути од клупа, овака Темелков и Симјановски се, гревови живи.

Милевски го ставија да се учи на Вардар, ама кутриот никако да се научи. Која утакмица више е ова сезонава што не умее да ја затвори со победа за Вардар. Се надевам дека ќе остварат најавите за време на зимскава пауза и нема да мора да гледаме веќе вакви пацери повеќе;)
--- надополнето: 10 ноември 2013 во 16:27 ---
Баш си беше на место целата поставеност на терен, ама ете една грешка и гол.

Одбраната до 84 минута изигра одлично, и на крај пак се изгубија, еднаш бе не задржија константност у пм.
Само Стојков двои од другите, одличен е, свака част...

Мора зимоска да се земаат 2-3 играчи, ама не било какви, нема адути од клупа, овака Темелков и Симјановски се, гревови живи.

Само да бидне тоа што се најавува се погласно и сигурно ќе се искристализира играчкиот состав. Факт е дека Вардар има едвај 11 играчи. Другите сите служат за правење гужва:D

И ние не искористивме подароци 2-3 денеска од одбраната на Турново, мораше да псотигнеме гол и да ја решиме навмреме утакмицата.

Само да бидне тоа што се најавува се погласно и сигурно ќе се искристализира играчкиот состав. Факт е дека Вардар има едвај 11 играчи. Другите сите служат за правење гужва:D[/quote]

Нема ни 11 :D
Петровиќ, работел на терен според коментаторон на МТВ, да ја изработам јас мајка му пичка му маатерина. Бековине, денес ни беа добри, има некоја надеж :D Деспо, покрива позади многу, за друго за кур не го бива. И Хорхе почна да ме иритира, кај не игра ништо, па и за све и свашта само со судии се расправа, посебно со помошниците :tapp:

Џабе патот го теравме до таму, да ти е незгодно да гледаш фудбал. Ај коа навиваме и не се слушаат што коментираат играчите и тренерот. Па такви пцовки такви селски изрази поготово на Милевски коа не ни досудија чист пенал, тоа во Англија ќе го суспендира минимум 5-6 месеци. Играта да беше малце подобра ќе кажев дека беше мизерна ама и пониско од тоа беше.

Одбраната беше распашана команда не се знаеше кај тераат, и средниот ред ништо подобро. Единствено Влатче држеше нешто под контрола, се на се. ОТИДЕНИ ЗА ЏАБЕ !! :icon_lol:

Од Јануари се најавува влез на шефот на Доне во ФК Вардар :)

Ние, зависниците од ФК Вардар, го повикуваме почитуваниот г-дин Сергеј Самсоненко да ги оствари нашите нескриени посакувања и да ја започне мисијата за Европски Вардар! За нас Вардар е повеќе од клуб, тоа е начин на живот, прва љубов, наша религија и би ни причинувало големо задоволство најголемиот македонски спортски симбол да го врати некогашниот препознатлив сјај, а веруваме дека тоа е можно со превземање на клубот од страна на Самсоненко и неговите соработници. Вие, г-дине Сергеј Самсоненко ни покажавте за многу кратко време со двата вардарови ракометни колективи дека знаете како да создадете успешна европска приказна и тоа ни дава силна надеж дека истото умеете да го постигнете и со нашето најголемо милениче, ФК Вардар! Ние ќе ви возвратиме со огромна забава од трибините затоа што Скопје и Македонија горат за моќен ВАРДАР

А Лико најави дека можно е да одат на турнир во Турција, темпомк исто потврди и ги кажаа и противниците, Егзишекир или нешто слично беше домаќниопт плус Нефчи Баку и Железничар ќе учествувале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom