Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Што има да ти биде јасно брат, идиоти се, двојни аршини. Ништо непознато за нас. :)

Лесна мета, лесни пари за уефа... Знаат никој од МКД нема да се буни, ние немаме ни некој да не преставува. Без докази, без ништо те казнуваат ама јеби га, начекале држава без кучиња

Да ја заживуркам малце темава :)

Човек од управата ми спомна дека сите долгови кои биле во ПИОМ биле подмирени. Од друга страна тие што наводно конкурираат за нови спонзори тврдат дека долговите не се подмирени.
Кој лаже? :) Никој не сака да одговори...

Да ја заживуркам малце темава :)

Човек од управата ми спомна дека сите долгови кои биле во ПИОМ биле подмирени. Од друга страна тие што наводно конкурираат за нови спонзори тврдат дека долговите не се подмирени.
Кој лаже? :) Никој не сака да одговори...

Ne se podmireni neka ne lazat

ПИОМ можеби се дел од долговите, а колку се другите само они знаат...

Сеа со Влатче од прилика вала би требало да изгледа составот:

Захов (вака така му го зима местото и на Павловиќ, влезе у форма (y) Јас да сум би го земал и у репрезентација, пантер е за Пачовски :icon_mrgr:)

Релиќ - Бојќе - Дади (и Дади му го зема местото на Тане, кој е во очајна форма) - Цикарски

Деспо - Петровиќ

Хорхе - Влатче (е сеа колкав придонес ќе има од оваа позција, Бог знае :sleep: ) - Стојков

Бујчевски/Адемовиќ

:D

Дај веќе нека доаѓа викенд, да идеме на утакмица, преку кур веќе од постењето :нинџ:

Да им ебам мамицата ако го казнат...
Која глупост човече, ова како некој компромис демек? Не ви го казнуваме клубот, ќе го казниме само играчот?
Па ако нема вина во нашиот клуб, тогаш нема вина и кај играчот, чиста си е вината кај ФФМ овде ццц

Нема зашто да го казнуваат него. Пропустот си е кај ОФС и нека го крка некој од паразитите таму. Нема основ Вардар и Бујчевски да бидат казнувани зашто некој друг не си ја вршел работата како што треба. Грешката е исклучиво во нив!

Да бидеме реални, ако играчот знаел дека не смее да игра, тогаш не смеел да игра за Лисиче, е сега тоа што се направил слеп е негов проблем, а сигурен сум дека таму некаде во правилниците стои дека играчот доколку знае не смее да настапи.

Еден потсетник и од блиското минато :D
Една од најдрагите победи ми беше оваа. Со никаков тим го совладавме Работнички, со голот на Настевски :D
Иако бевме хаварија, мислам дека таа сезона бевме најсплотени на трибина :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom