Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Па нигде не објавиле им ебам тоа, ваљда нема на гравчиња да гледаме :icon_mrgr:
Ниеден портал не објави, ниту па на страната на Вардар немаше ништо...

Вчера у Спорт, на втората страна кај што беше репортот од Вардар, пишуваше мало насловче: „Ништо од трансферот на Бујчевски во Вардар.“
Вртиш на шеста страна, кај репортот од мечот на Еуромилк: „Бујчевски капитен на својот последен натпревар, од денес е официјално играч на Вардар“. :pos:

Вчера у Спорт, на втората страна кај што беше репортот од Вардар, пишуваше мало насловче: „Ништо од трансферот на Бујчевски во Вардар.“
Вртиш на шеста страна, кај репортот од мечот на Еуромилк: „Бујчевски капитен на својот последен натпревар, од денес е официјално играч на Вардар“. :pos:

Што и да се случи..... они ја кажале вистината :icon_mrgr:

Викаш? Јас го немам гледано него, па ај дај некое твое мислење за него;)

Епа вака: Да те запознаам ко што треба!
У фаца е плукнат Марио Гомеж-з-ш. Од добра ситуираана фамилија е. Школијата не му врвеше баш баш, бидејќи уште како дете се преиорентира на фудбалот, па така училиштето падна во втор план, али нема везе нели, битно знае да чита и пишува. Иако има фаца на шипо мафија, сепак се работи за висок, згоден дечко, кој што знае да маневрира со топка.

Друго нешто што те занима во врска со него? Мајка, сестра, тетка, стрина, баба може?

:icon_lol:

П.С. разбрав дека пред да потпише за Тетекс, го избркале од Металург, бидејќи крадел лични работи на соиграчите од соблекувална :pos: Иначе ја има пројдено пола наша школа, пола на комшиките, не е чисто крвно наше дете :) Знам дека има настапи и за до у-21. Во Тетекс повеќе го играа како лев бек, зошо кај ќе фатеше место у средина покрај Деспо и Панта. Добар техничар е, јак у дуел, и затоа мислам дека е подобра опција од Спировски.

И за крај пак ќе повторам, ми се свиѓа тоа што во тимот се зголемува бројот на млади играчи :)

Епа вака: Да те запознаам ко што треба!
У фаца е плукнат Марио Гомеж-з-ш. Од добра ситуираана фамилија е. Школијата не му врвеше баш баш, бидејќи уште како дете се преиорентира на фудбалот, па така училиштето падна во втор план, али нема везе нели, битно знае да чита и пишува. Иако има фаца на шипо мафија, сепак се работи за висок, згоден дечко, кој што знае да маневрира со топка.

Друго нешто што те занима во врска со него? Мајка, сестра, тетка, стрина, баба може?

:icon_lol:
Хаха... луд си жими све :D

Ќе тепаме ли за прв пат против педериве во Железара?
Мислам дека е време за победа, преоптимистички сум настроен денес :icon_mrgr:
МЕТАЛУУУУУУУУУРГ ЕБИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НИКАД ВИЕ НЕМА ДА ПОБЕДИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :icon_mrgr:

Ќе тепаме ли за прв пат против педериве во Железара?
Мислам дека е време за победа, преоптимистички сум настроен денес :icon_mrgr:
МЕТАЛУУУУУУУУУРГ ЕБИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НИКАД ВИЕ НЕМА ДА ПОБЕДИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :icon_mrgr:

Стуб 0-0 :D

И за крај пак ќе повторам, ми се свиѓа тоа што во тимот се зголемува бројот на млади играчи :)
Зарем вреди толку у моментов? Со тие пари можеш комотно два таленти од типот на Таипи од Шкендија и Блажески од Тетекс да земеш од лигава со можност да се шитнат после тоа. Али на кому ќе кажеш...
http://www.mkd.mk/sport/fudbal/babunski-so-provereni-sili-i-bez-sinot-david-na-gosti-vo-baku
Мартин Блажевски (Тетекс) – среден ред
Поголемиот дел од првенствово го играше принудно како лев бев, лев бек играше и на финалево.
На последнава утакмица со Работнички си изигра на ниво дечково. Одлична контрола на топка и одличен пас знае да даде дечково.
Ме послуша управава а ? :))

Сеа ќе тепате или не да ја играм во живо добра квота е??

Толку од оптимизмот :pos:
Каков греотен гол примивме, за гревои...
Блажевски е оној ради кој примивме гол? Стварно бил добар играч:pos:
--- надополнето: 1 септември 2013 во 16:55 ---
Многу ми е дебилно кога гедам вака а немам глас на собраниски :(
Кој е број 9?

Да да Бујчески е, а тој што го поминаа како дебилче кога ни го дадоа голот беше Симјановски, а не Блажевски (не играл овој :D). Абе Симјановски бе ццц

1-2 a? Sto vikate Mitev ima pari sega za singl :D

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

Мите Киксарски, Мите Невидларски, умешност е да освоиш две титули со ваков лев бек...
--- надополнето: 1 септември 2013 во 17:14 ---
БУЈЧЕВСКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ауууу добра брзина човече :D
Хименез ни е најдобар поединец досега во првенството :D
--- надополнето: 1 септември 2013 во 17:24 ---
Колку шанси пропуштивме ради комбинираниов пренос :eek:
Сега на хајлајтсов на полувремево гледам дека и двете екипи имале по некоја добра шанса. Ти се насерам на нерамниот терен, и како за беља се ние го јадеме ради дупките пред голон ццц
Еднаш со несреќна интервенција ќе си дадевме автогол ради дупките на теренот, вториот пат од ништо, место да ја смири топката Димитровски му отскокна и му отиде во корнер...
Симјановски го има о сите акции, но сепак му замерувам како го поминаа за голот...
Мада не беше целосно негова вина, пошто одбраната просто спиеше за време на додавањето (Димитровски и Цикарски не затворија убаво...).

Бујчевски со одлично деби, топка од Хименез, го прелета дефанзивецот на Металург и израмни на 1-1.
Не сме толку лоши, само одбранава особено бековите ни се хаарија...
Стојков одново невидлив :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom