Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ова се сега крпеници.
За ова е крив и Боби не само управата пошто он пред мечот со Стеуа искочи и кажа дека овој состав има квалитет за тројна титула, дека дури може и е подобар од тој што ја освоил титулата. И сега кога изгубивме 7 бода пробуваат нешто да скрпат. Кога веќе сите што зимаа плати над 3000 евра си отидоа не знам зашто не му понудат некоја неверојатна плата на Блажевски за наши услови и да бидеме раат, плус тоа Грозданвоски е слободен играч а и он може да игра во средината 100% подобро би изиграл од тој Петровиќ ама овие шупациве не му нудат договор.
Мора да ги донесат и Спировски и Бујчевски и Ивановски и Грозданвоски е тогаш може да правиме муабет дека ќе иамем надеж дека може да се вратиме во игра за титулата.

Брат на Блажевски исти кур му е дали ќе игра кај нас или у Турново, плус под договор е со нив а они бараат прилично големо обештетување. И не заборавај дека буџетот ни е преполовен на 500 000 евра само :)

Брат на Блажевски исти кур му е дали ќе игра кај нас или у Турново, плус под договор е со нив а они бараат прилично големо обештетување. И не заборавај дека буџетот ни е преполовен на 500 000 евра само :)

Јас би порадо Гроздановски, што сте се фатиле за Блажевски се виде кога го чуваат што играч е. Лани со нас се посра на 3 утакмици, не начекаа со десеткуван тим оваа сезона

Нема шанси Грозданоски да го донесат. Не се лажете џабе само. Тие цело лето не покушаа да го исконтактираат барем, иако добро се запознаени дека е слободен играч, па сега допрва ќе го бараат.
Исто и Ивановски многу тешко да успеат да го вратат зашто не се расположени да ги исполнат условите што им ги бара.
Едино Спировски ако успеат да го довлечкаат некако мада и тие Борац сигурно не се лесни за убедување, језда не ни игра тој таму, ама и нашиве треба да фрлат нешто за оштета.
Ќе биде заебано доста сезонава особено ако останеме и натаму под капата на Градот...

Јас би порадо Гроздановски, што сте се фатиле за Блажевски се виде кога го чуваат што играч е. Лани со нас се посра на 3 утакмици, не начекаа со десеткуван тим оваа сезона

Кај виде ти кога го чуваат што играч бил? Моментално Блажевски е класа и за Стојков и за Георгиев.

Факт е дека моментално е најдобар играч у нашево првенство, не знам зошто оспоруеш таков играч, ако ги пратиш Турново ќе видиш дека сам го носи на свој грб клубот. Што не ги носи Стојков или не знам кој Вардар сам до победи ако не ви треба? Глупо е да речеш “се виде кога го чуваат што играч е“.

Вака така со крпен тим тепавме минимално 1:0 победа си е победа :D
На почеток на мечот играчите излегоа со маици Шалке 04 како поччит кон навивачите.
Прво полувреме по 2-3 шанси и кај двата тима а голот дојде по една мешаница каде што "Џеко":icon_mrgr: си се загради убаво,си создаде шанса и стрелаше за 1:0.И Брагелница имаше 1-2 опасни шанси а погодија и статива.Ми се чини и дека не им беше досуден пенал во второ ама не ми се виде мене убаво така да неможам да оценам.

Морам да го пофалам Деспотовски баш ваков играч ни требаше во средината секоја чест :cuc::cuc:
Релиќ пак слабо а и Цикарски многу се лета напред па остава празен простор позади себе.Хорхе станал себичен имаше чиста шанса да додаде а он стрелаше непрецизно,имаше уште една шанса ама го погоди голманот.Убаво му се развика Боби.

Не го видов црвениот на Јовановски ај некој нека каже зошто доби?
Од каде испадна овој 11-та бе Асани детиште е ама изгледа ќе го биде се труди.

Значи од ова коло само ние си профитиравме а :D(y)

Кај виде ти кога го чуваат што играч бил? Моментално Блажевски е класа и за Стојков и за Георгиев.

Факт е дека моментално е најдобар играч у нашево првенство, не знам зошто оспоруеш таков играч, ако ги пратиш Турново ќе видиш дека сам го носи на свој грб клубот. Што не ги носи Стојков или не знам кој Вардар сам до победи ако не ви треба? Глупо е да речеш “се виде кога го чуваат што играч е“.

Остај ти во Турново, едно е во таков клуб друго е во Вардар. Во Вардар ќе биде чуван. Кога бил, ништо не покажал. На 3 утакмици лани ништо не покажа.

Ете го Деспотовски, уан мен шоу :icon_mrgr:
Уште не ми се верува дека Адемовиќ даде гол :pos::pos::pos:
Јасир Асани ќе биде ѕвездата во иднина, или да не речам ЈОВАНЧЕ Асани :icon_lol:

Што ви е бе Деспотовски е играчиште за нашава лига :D Камо среќа да го донесат и Спировски некако, па да ни заличи средината како што е редот. Да не си губиме време со Јованоски, Темелков и слични играчи за покривање на дупки.
Иначе Бујчевски му била задња денес за Еуромилк, па и капитенска лента му дале. Од утре преминува кај нас. Добро би било доколку има право на настап со Металург.
П.С. Тој Јасир Асани стварно од кај излезе мајку му? :icon_mrgr: Боби го внесе и со Турново како што забележав. 95-то годиште бил малиот.

Јасир Асани ќе биде ѕвездата во иднина, или да не речам ЈОВАНЧЕ Асани :icon_lol:

Па овие ќе изиграат сигурно боље него ли овие курназиве што си зимаат одлични плати за наши услови без каснење без ништо, не знам зашто уште Боби не му дава шанса поголема на Един Мерсовски детето против Скопје растури.

Ви кажав дека Адемовиќ ќе го биде :cool: :D

А ова зелчево мало што играло денес, е наша школа. Природна позиција му е лев бек, што значи за во иднина имаме на кој да се потрпреме ;)
Уште Илчо кога беше тренер, го гледав на пријателска во Ѓорче, и маме му ебам сечено, ги откорна :D

Што ви е бе Деспотовски е играчиште за нашава лига :D Камо среќа да го донесат и Спировски некако, па да ни заличи средината како што е редот. Да не си губиме време со Јованоски, Темелков и слични играчи за покривање на дупки.
Иначе Бујчевски му била задња денес за Еуромилк, па и капитенска лента му дале. Од утре преминува кај нас. Добро би било доколку има право на настап со Металург.
П.С. Тој Јасир Асани стварно од кај излезе мајку му? :icon_mrgr: Боби го внесе и со Турново како што забележав. 95-то годиште бил малиот.
За младинците игра од Батинци е детето. Многу е спремен физички и технички имав прилика да играм со него.

За младинците игра од Батинци е детето. Многу е спремен физички и технички имав прилика да играм со него.

Талентирани деца има у Драчево и околината мајку му :icon_mrgr:

Талентирани деца има у Драчево и околината мајку му :icon_mrgr:
Па и има да ти кажам. Незнам колку знаеш ама во Вардар врие од деца што се од Драчево и околината и тоа се се деца излезени од кај Горан Крковски (сигурно го знеш). Еве и ја сум излезен од кај него и стигнав до тоа да сум играч на Олимпија Љубљана.

Па овие ќе изиграат сигурно боље него ли овие курназиве што си зимаат одлични плати за наши услови без каснење без ништо, не знам зашто уште Боби не му дава шанса поголема на Един Мерсовски детето против Скопје растури.

Мерсовски е отстапен на Тиверија.

Да да , прво ќе го тепам, па онда ќе го прекрстам.
Инаку, овој Јасир од Батинци, го тепавте како подарок, кога Тарчуловски се врати во Април од Хаг:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom