- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.711
- Поени од реакции
- 6.160
Абе и да му се заканувале ајде да му поверуваме, ама он сам изјави дека ќе игра во групите од лига европа со Вардар а после неколку дена не убедуваше дека Кофи бил играчиште дека го има гелдано на утакмици, море нека иде у пм и нека си ќути најубаво а не уште да искочува со изјави во весници.ЏИЏИ: ДОБИВ СМРТНИ ЗАКАНИ УШТЕ ПРЕД ОФК БЕОГРАД
"Сите кои се во фудбалот добро знаат кој и со кого ме ’намести’. Дојдов да направам силен Вардар за во Европа, а ме сменија на селски начин", вели Никола Илиевски![]()
Вардар е посебна приказна. Клуб со титули, со тежина... со многу притисок и клуб од кого се бараат титули, титули и само титули. Клубот остана на нозе со фузијата пред две години. Вардар беше на работ на бездната, но не го спасија оние кои подоцна влегоа во клубот и добро заработија. Вардар беше пред распад систем, но во тоа време не видовме гнев како овој од пред неколку дена. Жртва - Никола Илиевски. Тренерот замина, Боби Милевски се врати. Многу чудни нешта се случуваа во нашиот најтрофеен клуб.
Јаневски е следната жртва!
Никола Илиевски - Џиџи како и секогаш така и сега отворено гледа на работите. Честопати ги лоцирал проблемите пред истото да го направат и сите други.
"Јас повеќе не сум на патот на Илчо Ѓоргиоски. Претседателот на ФФМ е личност која не може да поднесе успешни лица во фудбалот. Тој мисли дека е најдобриот и е во голема заблуда. Сега според мене следната жртва ќе биде Чеде Јаневски".
ps.ne mie jasno neli dzivdzi bese negov covek a koce bese protiv ovaj ? Sega izleze drugo so izjavata ...Inaku vo pravo e za reakciite i plukanjeto prema nego pa tolkav revolt i bes ne iskazvavte koga otpadnavte od ligata kolku sto sega site mavaa po dzidzi
На боледување да не беше?