Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ЏИЏИ: ДОБИВ СМРТНИ ЗАКАНИ УШТЕ ПРЕД ОФК БЕОГРАД
6AB35917D7A8E0488F737A28FF5CE566.JPG
"Сите кои се во фудбалот добро знаат кој и со кого ме ’намести’. Дојдов да направам силен Вардар за во Европа, а ме сменија на селски начин", вели Никола Илиевски

Вардар е посебна приказна. Клуб со титули, со тежина... со многу притисок и клуб од кого се бараат титули, титули и само титули. Клубот остана на нозе со фузијата пред две години. Вардар беше на работ на бездната, но не го спасија оние кои подоцна влегоа во клубот и добро заработија. Вардар беше пред распад систем, но во тоа време не видовме гнев како овој од пред неколку дена. Жртва - Никола Илиевски. Тренерот замина, Боби Милевски се врати. Многу чудни нешта се случуваа во нашиот најтрофеен клуб.
Јаневски е следната жртва!
Никола Илиевски - Џиџи како и секогаш така и сега отворено гледа на работите. Честопати ги лоцирал проблемите пред истото да го направат и сите други.
"Јас повеќе не сум на патот на Илчо Ѓоргиоски. Претседателот на ФФМ е личност која не може да поднесе успешни лица во фудбалот. Тој мисли дека е најдобриот и е во голема заблуда. Сега според мене следната жртва ќе биде Чеде Јаневски".

ps.ne mie jasno neli dzivdzi bese negov covek a koce bese protiv ovaj ? Sega izleze drugo so izjavata ...Inaku vo pravo e za reakciite i plukanjeto prema nego pa tolkav revolt i bes ne iskazvavte koga otpadnavte od ligata kolku sto sega site mavaa po dzidzi
Абе и да му се заканувале ајде да му поверуваме, ама он сам изјави дека ќе игра во групите од лига европа со Вардар а после неколку дена не убедуваше дека Кофи бил играчиште дека го има гелдано на утакмици, море нека иде у пм и нека си ќути најубаво а не уште да искочува со изјави во весници.

Разберете дека Коце го стави Џиџи на функција.
Грујо го стави Илчо на функција кај што е сега.
Илчо го стави Савич на функцијата кај што е сега.

А нема збор дека Џиџи е грев кој што гледа да ја отргне кривицата од себе!
Бил сменет на селски начин? А на кој начин дојде бе све да ти ебам?
Боби на кој начин беше сменет, вампир еден?

И дај да олабавиме со муабетиве за Џиџи, само не пуни повеќе со нервоза, турете му кур, кад тад ќе го папа крмакот.

beneamata
Жив ли си бе? :D На боледување да не беше? :D

И Стјепановиќ и Бојовиќ повредени за утре...
Мајко мила :tapp:
Се очекувало да стартува Таневски, а во комбинација биле и Дади и Ранѓеловиќ...
Отприлика би требало да стартуваат Темелков и Пеџа во средина, и Таневски и Вајс во одбрана...
И одново ни суди Спиркоски крвта да му ја ебам негова :facepalm:

Дури сега ќе почнат повредите. На тренинзи со Џиџи си го ладеле, сега Боби малце ги стегна, и почна да трокува моторот...
Па и тоа србите Бојќе и Пеџа, преку таквото ми дојдоа со нивните повреди (n)

А утре осеќам пак ќе не ебе Спировски, Илчо ко за инат да ни го мести него :unsure:

Ќе ги тепате утре тие киселите 100% . Го читам Џиџи и се чудам каков идиот е чоекот , во ниедна негова изјава до сега не ја признава вината , сите се криви за лошите резултати и ФФМ и играчите , секој еден само тој не...
Па уште лажи имал понуда за селектор во Азија .
Каква Азија каков кур не те бива бе вошкар еден , фала му на бога шо не дојде кај нас , ќе не закопаше на дното од табелата.

сакам да остане вака разликата од последно коло и последното коло да решава за шампионот , и тогаш мислам дека градски мора да се наполни барем 50 % ( ова повеке ја сакам од што мислам :D ) а 50 % за наши услови ке биде премија :D и да биде неизвесен тензичен натпревар со добар фудбал и вардар да тeпа на крај :D:D: ова нешто у стилот на ланскиот завршеток на премиер лига да биде фешти :D ама пусти желби се ова :D

И Стјепановиќ и Бојовиќ повредени за утре...
Мајко мила :tapp:
Се очекувало да стартува Таневски, а во комбинација биле и Дади и Ранѓеловиќ...
Отприлика би требало да стартуваат Темелков и Пеџа во средина, и Таневски и Вајс во одбрана...
И одново ни суди Спиркоски крвта да му ја ебам негова :facepalm:
Ради жолти картони нема да играат бе....
Уште утре да не тепаме и да го комплетираме трагичниот викенд.

Денеска е да се биде или не. Или ќе излеземе први на табела или и фудбалската титула ќе биде само сон за нас.
Металург гостува во Тетово кај Тетекс. Се надевам Тетекс ќе дојдат барем до бод во овој дуел.
Турново гостува кај Силекс. Турново е релативно слаб на гостувањата, така да може да се очќекува да киксне.
Мора да тепаме денес, милум или силум :cenzura:

Денеска е да се биде или не. Или ќе излеземе први на табела или и фудбалската титула ќе биде само сон за нас.
Металург гостува во Тетово кај Тетекс. Се надевам Тетекс ќе дојдат барем до бод во овој дуел.
Турново гостува кај Силекс. Турново е релативно слаб на гостувањата, така да може да се очќекува да киксне.
Мора да тепаме денес, милум или силум :cenzura:

од колку саат е и дали ќе има пренос некаде?

ни на радио? да им ебам матер
За жал оваа сезона воопшто нема радио преноси :(
Од првенството нема ниеден пренос, пошто во таа саатница ќе даваат ракомет Металург.

Фали уште денес и фудбал да изгубиме а Металург и Труново да тепаат ќе треба самоубиство да правам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom