Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
која карикатура е човеков ејј... Секоја чест што е другарче со сите па ете играат за него, очигледно е душа човек ама дали овој ќе знае да ги стегне како што треба сега? Крај на сезоната е немаме право на поправни повеќе мора секаде да тепаме а имаме цел куп незгодни гостувања и тоа баш во тетово. Ништо чудно да се направи дил сите бодови низ тетово за купот... Шкинди дома и Дрита на ни пуштат за купот... Во каква ситуација дојдовме ејјј... Се надевам на крај на сезоната ОДМА има да има чистка заеби и европа и се ми го скршија меракот и тоа мање више играчите што одеднаш заборавија фудбал да играат

Ти си петарда брат :D
Еј фалаа ти :D

ПС. ова со Шалке, изгледа не било дезинформација, договорен е првичен термин, 24 Мај.
Место да се насочат кон освојување на двојна титула, они ми закажуваат пријателски на крај на првенство, со, за нас европски гигант :)

Еј фалаа ти :D

ПС. ова со Шалке, изгледа не било дезинформација, договорен е првичен термин, 24 Мај.
Место да се насочат кон освојување на двојна титула, они ми закажуваат пријателски на крај на првенство, со, за нас европски гигант :)

Тие луѓе што закажуваат пријателски не се играчи на Вардар ниту се во тренерскиот штаб. За тоа други луѓе се задолжени така да нема да има влијание закажувањето пријателска со Шалке за двојната титула на Вардар. Сите клубови ги закажуваат пријателските натпревари за јули, август уште од почетокот на годината. Само треба да бидеме среќни што ќе дојде таков клуб во Скопје, друго ништо.

Тие луѓе што закажуваат пријателски не се играчи на Вардар ниту се во тренерскиот штаб. За тоа други луѓе се задолжени така да нема да има влијание закажувањето пријателска со Шалке за двојната титула на Вардар. Сите клубови ги закажуваат пријателските натпревари за јули, август уште од почетокот на годината. Само треба да бидеме среќни што ќе дојде таков клуб во Скопје, друго ништо.
Tрагично е тоа што ни тие токмаците од управата не ја закажаа пријателската. За ова се заслужни неколку дечки од комити :)

Tрагично е тоа што ни тие токмаците од управата не ја закажаа пријателската. За ова се заслужни неколку дечки од комити :)

Да точно, но општо зборев дека обично тие од управата ги закажуваат пријателските.

Ајде за купот нема, ако играме финале, најверојатно тоа ќе е пред 24, ама првенството? Треба да заврши негде при крај на Мај, а ние ќе преместуваме првенствени утакмици, кој по све изгледа, ќе бидат доста битни за нас, за да играме пријателска
Нормално дека треба да бидеме среќни што гостува таква екипа кај нас, ама оваа пријателска требаше да се направи лани, да се прослават родендените како што треба ;)

Да точно, но општо зборев дека обично тие од управата ги закажуваат пријателските.

Kaj ima kadarni u uprava na Vardar da pregovaraat so gigant kako Schalke,sredbava e dogovorena pomegu Komiti i UGE.
Kako i da e merak ke bide da se prisustvuva.

Ги тепате Дрита во недела ?
Коефициентот од 1.9 на 1.65 во Моцарт е паднат,некое инфо ? :)

Ги тепате Дрита во недела ?
Коефициентот од 1.9 на 1.65 во Моцарт е паднат,некое инфо ? :)
Годинава Вардар има 3 победи во гости. Една од нив е против Дрита 0-1 многу густа утакмица...
Ако ти помага нешто зошто и ние не сме баш со превисоки очекувања кога играме во гости сезонава...

Управата на Дрита не дозволува навивачи за во недела, бидејќи не биле сигурни дали членовите на Балисти од Боговиње немало да направат некој инцидент вон теренот. Што не ќе видиш што не ќе чуеш :pos::facepalm:

ЏИЏИ: ДОБИВ СМРТНИ ЗАКАНИ УШТЕ ПРЕД ОФК БЕОГРАД
6AB35917D7A8E0488F737A28FF5CE566.JPG
"Сите кои се во фудбалот добро знаат кој и со кого ме ’намести’. Дојдов да направам силен Вардар за во Европа, а ме сменија на селски начин", вели Никола Илиевски

Вардар е посебна приказна. Клуб со титули, со тежина... со многу притисок и клуб од кого се бараат титули, титули и само титули. Клубот остана на нозе со фузијата пред две години. Вардар беше на работ на бездната, но не го спасија оние кои подоцна влегоа во клубот и добро заработија. Вардар беше пред распад систем, но во тоа време не видовме гнев како овој од пред неколку дена. Жртва - Никола Илиевски. Тренерот замина, Боби Милевски се врати. Многу чудни нешта се случуваа во нашиот најтрофеен клуб.
Јаневски е следната жртва!
Никола Илиевски - Џиџи како и секогаш така и сега отворено гледа на работите. Честопати ги лоцирал проблемите пред истото да го направат и сите други.
"Јас повеќе не сум на патот на Илчо Ѓоргиоски. Претседателот на ФФМ е личност која не може да поднесе успешни лица во фудбалот. Тој мисли дека е најдобриот и е во голема заблуда. Сега според мене следната жртва ќе биде Чеде Јаневски".

ps.ne mie jasno neli dzivdzi bese negov covek a koce bese protiv ovaj ? Sega izleze drugo so izjavata ...Inaku vo pravo e za reakciite i plukanjeto prema nego pa tolkav revolt i bes ne iskazvavte koga otpadnavte od ligata kolku sto sega site mavaa po dzidzi

ЏИЏИ: ДОБИВ СМРТНИ ЗАКАНИ УШТЕ ПРЕД ОФК БЕОГРАД
6AB35917D7A8E0488F737A28FF5CE566.JPG
"Сите кои се во фудбалот добро знаат кој и со кого ме ’намести’. Дојдов да направам силен Вардар за во Европа, а ме сменија на селски начин", вели Никола Илиевски

Вардар е посебна приказна. Клуб со титули, со тежина... со многу притисок и клуб од кого се бараат титули, титули и само титули. Клубот остана на нозе со фузијата пред две години. Вардар беше на работ на бездната, но не го спасија оние кои подоцна влегоа во клубот и добро заработија. Вардар беше пред распад систем, но во тоа време не видовме гнев како овој од пред неколку дена. Жртва - Никола Илиевски. Тренерот замина, Боби Милевски се врати. Многу чудни нешта се случуваа во нашиот најтрофеен клуб.
Јаневски е следната жртва!
Никола Илиевски - Џиџи како и секогаш така и сега отворено гледа на работите. Честопати ги лоцирал проблемите пред истото да го направат и сите други.
"Јас повеќе не сум на патот на Илчо Ѓоргиоски. Претседателот на ФФМ е личност која не може да поднесе успешни лица во фудбалот. Тој мисли дека е најдобриот и е во голема заблуда. Сега според мене следната жртва ќе биде Чеде Јаневски".

ps.ne mie jasno neli dzivdzi bese negov covek a koce bese protiv ovaj ? Sega izleze drugo so izjavata ...Inaku vo pravo e za reakciite i plukanjeto prema nego pa tolkav revolt i bes ne iskazvavte koga otpadnavte od ligata kolku sto sega site mavaa po dzidzi
Срце он, душичка... Јас поголема петарда од овој неам видено до сега, што сака може да изјавува сега, само прво нека си ги прочита своите претходни изјави и увиди своите постапки за да си заклучи кој е луд овде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom